Wie is dat ?

In dit zeer gezellige spel wordt heel wat af gelachen met elkaar. In teams gaan jullie in 4 verschillende rondes elkaar uitbeelden en uitleggen wie je bent. Een kwestie van goed communiceren dus zowel verbaal als non-verbaal. Makkelijk denk je ? Ja inderdaad, soms wel, maar soms gaat het gierend fout en vragen je teamleden zich echt af: Wie is dat ? En dat leidt uiteraard tot grote hilariteit bij de andere teams.

 

Het valt nog helemaal niet mee om in 30 seconden de ander te laten zien wie je bent, omdat er allemaal regels zijn in het spel waar je je aan moet houden terwijl je dat doet.

Het spel wordt dus gespeeld tussen teams en je zult merken vanaf de start van het spel, dat iedereen zeer gebrand is om te winnen. Want hoe gezellig het ook is, het spelletje maakt iedereen zeer fanatiek om te winnen.

Het ene moment  werk je als team prima samen en gaan jullie als een speer, maar even later zitten jullie met hoog opgetrokken wenkbrauwen elkaar aan te kijken en wordt er hardop aan jou of je teamleden gevraagd wat je aan het doen bent. Dat zorgt natuurlijk voor veel hilariteit en lachsalvo’s bij de andere teams. Laat je niet afleiden en wees niet verbaasd als er regelmatig iemand volledig de slappe lach krijgt. Maar ga op je doel af en probeer met je team zoveel mogelijk goed te raden, want dan winnen jullie het spel.

Elke ronde is uniek en vraagt om een andere aanpak. En al sta je 1 of 2 ronden onderaan, je kunt zo maar in de 2 laatste rondes alsnog winnen.

Dit spel verveelt nooit en wordt op ons eigen vriendenweekend steevast elk jaar gespeeld! Alleen het noemen van dit spel zorgt al voor veel lachende gezichten en mooie herinneringen.

Geïnteresseerd geraakt ? Heb je nog vragen? Neem [maxbutton id=”9″ url=”https://groepsspellen.nl/contact-2/” ] met ons op.

Hiernaast kun je het spel bestellen. En ontvangen binnen 24 uur.

Heel veel spelplezier!

Kun je niet kiezen ? Je ontvangt 50% korting op het tweede (voordeligere) spel.

>
WhatsApp chat