Escape the city – Stadswandeling Zwolle

Ben je van plan een stadswandeling in het centrum van Zwolle te doen? Dan zorgt onderstaande 'escape the city'-spel er voor dat de stadswandeling er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

Ongeveer 1,5 uur en 3 km verder hebben jullie tijdens deze stadswandeling in Zwolle niet alleen de mooiste plekjes van de stad gezien, jullie hebben ook nog eens de lokale politie een dienst bewezen met het vinden van één van de grootste criminelen van de stad... de Zwolse Zwendelaar.

Stadswandeling Zwolle - De Zwolse Zwendelaar

Kort na de vondst van het boek de 'Imitatione Christi' in de gewelven van de Sassenpoort, werd deze gestolen door de Zwolse Zwendelaar. 

Deze crimineel is zo arrogant dat hij een spoor aan puzzels heeft achtergelaten, waar de politie tot op heden niks mee heeft kunnen doen. Misschien dat jullie de lokale politie tijdens jullie Stadswandeling in Zwolle een handje kunnen helpen.

Het spoor leidt natuurlijk langst de mooiste en verrassendste plekken in Zwolle. Zelfs voor de Zwollenaren zijn er feitjes in dit spel die bij maar heel weinig mensen bekend zijn.

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

Escape the city Zwolle

€ 27,95 per team van 2-4 personen

Leuk voor jong en oud

Spelen wanneer je wil

Startpunt: bij De Sassenpoort

+/-  2 uur 

+/-  3  km wandeling

Engelse versie

Deze Escape the City is ook beschikbaar in het engels.

>