Escape the city – Stadswandeling Utrecht

Met deze stadswandeling door Utrecht ga je al puzzelend genieten van al het moois dat Utrecht te bieden heeft. Ongeveer 5 km genieten van al het prachtige, dat deze hoofdstad te bieden heeft. Een stadswandeling door Utrecht met vragen en escaperoom-achtige puzzels over de plek waar jullie op dat moment zijn.

In totaal duurt de stadswandeling zo'n 2 uur. Maar tussendoor is het natuurlijk mogelijk om even lekker te lunchen of op het terras te zitten, of zelfs even te shoppen. Het spel kan - eenmaal begonnen - totaal 6 uur duren. 

Alle ingrediënten voor een gezellig dagje Utrecht. Vanaf Vredenburg, vlakbij het station, begin je aan deze superleuke ervaring voor jong en oud! En dat slechts voor €27,95 per groep.

Stadswandeling Utrecht - 'Het Utrechtse Uurwerk'

Een groep dieven heeft het uurwerk van de Dom gestolen. Tijdelijk hangt er nu een nepklok, maar de zeer dure en oude klok moet natuurlijk zo snel mogelijk teruggevonden worden. Er zijn camerabeelden van één van de dieven, die zijn tocht begon bij het station. Op Vredenburg heeft iemand hem zien lopen en vanaf daar volgt een spoor de stad in. Helaas is het lastig om getuigen te spreken die er iets over willen zeggen. Maar vaak voor een beetje hulp van jullie geven ze de informatie om verder te komen. 

Jullie hulp wordt ingeschakeld om het Utrechtse Uurwerk en de daders te vinden. Er zijn aanwijzingen gevonden in Utrecht. Lukt het jullie speurneuzen om de plek te vinden waar deze dieven en het Uurwerk verstopt zijn?

Via een app krijg je constant nieuwe locaties voor jullie wandeling. Op elke locatie krijgen jullie een vraag, opdracht of puzzel om zo dichtbij de ontknoping te komen. Ondertussen zullen jullie verrast worden door de mooiste plekken en straatjes van Utrecht. Tijdens deze interactieve stadswandeling door deze stad worden jullie verwend met vele mooie panden, beelden, hofjes en nog veel meer van deze stad. 

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

>