• Home  / 

Escape the city – Stadswandeling Maastricht

Een stadswandeling in Maastricht was nog nooit zo leuk met dit Escape the City spel. Een soort van escape tour door de stad, waarin je tegelijk met een app op je telefoon een route door de stad loopt en vragen beantwoord en/of puzzels oplost. Ben je van plan een stadswandeling in het centrum van Maastricht te doen? Dan zorgt onderstaande 'escape the city'-spel er voor dat de stadswandeling er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

Ongeveer 2 uur en 4 km verder hebben jullie tijdens deze stadswandeling in Maastricht niet alleen de mooiste plekjes van de stad gezien, jullie hebben ook nog eens de lokale politie een dienst bewezen met het vinden van één van de grootste criminelen van de stad... de Maastrichtse Meesterdief.

Het spel is niet op tijd, dus je mag er rustig de hele dag over doen. Tijd genoeg om tussentijds even te shoppen of een terrasje te pakken.

Escape the city Maastricht

Stadswandeling Maastricht - De Maastrichtse Meesterdief

Sinds 1975 is de TEFAF een wereldberoemde kunstbeurs in Maastricht. Tijdens deze exclusieve aangelegenheid komen van over de hele wereld internationale kunsthandelaren hun duurste kunst kopen en verkopen. Dit jaar liep het uit op een fiasco, want de Maastrichtse Meesterdief heeft toegeslagen en een kostbaar schilderij van Mondriaan gestolen.

Op de Servaasbrug is deze man waargenomen en hij rende richting de stad. De politie heeft nog geen resultaat weten te behalen in het opsporen van de Meesterdief. 

De hoop is gevestigd op een team enthousiastelingen die tijdens een stadswandeling de Meesterdief gaan opsporen, zodat de politie Maastricht hem in de boeien kan slaan.

Het spoor leidt natuurlijk langst de mooiste en verrassendste plekken in Maastricht.

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

Escape the city Maastricht

€ 27,95 per team van 2-4 personen

Leuk voor jong en oud

Spelen wanneer je wil

Startpunt: De Sint Servaasbrug

+/-  2 uur 

+/- 4  km wandeling

>