• Home  / 

Escape the city – Stadswandeling Leeuwarden

Met deze stadswandeling door Leeuwarden kom je al puzzelend langs vele prachtige plekjes van de stad. Bij het maken van dit spel waren we zelf ook onder de indruk van deze prachtige stad. Ongeveer 4,5 km genieten van al het prachtige, dat deze hoofdstad te bieden heeft. Een stadswandeling door Leeuwarden met vragen en met escaperoom-achtige puzzels over de plek waar jullie op dat moment zijn.

In totaal duurt de stadswandeling zo'n 2 uur. Maar tussendoor is het natuurlijk mogelijk om even lekker te lunchen of op het terras te zitten, of zelfs even te shoppen. Het spel kan - eenmaal begonnen - totaal 6 uur duren. 

Alle ingrediënten voor een gezellig dagje uit in deze parel van het Noorden, Leeuwarden. Een superleuke ervaring voor jong en oud! En dat slechts voor €27,95 per groep.

Je speelt het spel wanneer je zelf wil. De stadswandeling start bij het station van Leeuwarden en met behulp van de app in het spel volg je een route door de stad.

Stadswandeling Leeuwarden - 'De Leeuwardense Leugenaar'

Hij is terug en de onrust in de stad Leeuwarden is enorm... de Leeuwardense Leugenaar. Een man die liegt, bedriegt en steelt en zodoende heel veel inwoners van deze Friese hoofdstad in de problemen heeft gebracht.

Hij is vanochtend gesignaleerd op het station en is waarschijnlijk daarna de stad in gevlucht. Maar niemand weet het zeker. Ook de politie tast volledig in het duister. Was er maar een team van speurneuzen, de beste van de besten, die deze taak op zich konden nemen. Oh wacht, dat zijn jullie natuurlijk!

Jullie hulp wordt ingeschakeld om de Leeuwardense Leugenaar te vinden. Er zijn diverse aanwijzingen in deze stad, waarmee jullie hopelijk het spoor kunnen volgen om zodoende dit tot een goed einde te brengen. Lukt het jullie speurneuzen om de Leugenbaron, zoals hij zichzelf ook wel noemt, op te sporen?

Via een app krijg je constant nieuwe locaties voor jullie wandeling. Op elke locatie krijgen jullie een vraag, opdracht of puzzel om zo dichtbij de ontknoping te komen. Ondertussen zullen jullie verrast worden door deze prachtige hoofdstad van Friesland. Tijdens deze interactieve stadswandeling door de stad krijgen jullie vele pareltjes van de stad zien. Tijd speelt geen rol bij het oplossen, dus tijdens de wandeling hebben jullie zeker ook de tijd om even rustig op een terrasje te zitten, een winkel te bezoeken of te genieten van alle prachtige panden, gevels en tuinen die deze stad Leeuwarden te bieden heeft. Veel plezier!

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

Leeuwarden puzzeltocht
>