• Home  / 

Escape the city – Stadswandeling Groningen

Ga jij binnenkort een stadswandeling maken door Groningen stad? Speel dan dit Escape the city Groningen spel. Al puzzelend, wandel je langs de mooiste plekjes in Groningen. Escape room puzzels in Groningen, maar dan in een stadswandeling dus. Gezellig met de familie, vrienden of collega's genieten van al het moois van deze stad.

In zo'n 1,5 uur tijd en 3,5 kilometer verder spelen jullie deze gave interactieve stadswandeling. Je ziet de mooiste plekjes en ondertussen helpen jullie het mysterie van de Groningse Graaier en het verdwenen zadel van het Peerd van Ome Loeks op te lossen. Geniet tussendoor van één van de gezellige terrasjes van Groningen.

Stadswandeling Groningen

Stadswandeling Groningen - De Groningse Graaier

De Gemeente Groningen gaf vorig jaar de opdracht aan een bekend kunstenaar om een zadel te maken voor het Peerd van Ome Loeks in Groningen. Het zadel is €100.000 waard. 

Helaas is het zadel van het Groninger Museum nooit bij het beeld aangekomen. Ergens onderweg is het gestolen. De politie tast nog in het duister, maar boze tongen beweren dat dit het werk is van de beruchte Groningse Graaier. De politie heeft aanwijzingen gevonden in de stad en volgt het spoor van deze brute dief. Zijn jullie echte speurneuzen en kunnen jullie de politie helpen om de Groningse Graaier op te sporen en het zadel terug te brengen?

Volg het spoort en laat je verrassen door de mooiste plekjes, straten en bezienswaardigheden in Groningen stad. Kom je uit Groningen? Dan zal je verbaasd zijn over de vele plekjes die ook voor jou nog onbekend zijn. 

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

>