• Home  / 

Escape the city – Stadswandeling Amsterdam

Met deze stadswandeling door Amsterdam kom je al puzzelend op de mooiste plekjes. Ongeveer 4,5 km genieten van al het prachtige, dat deze hoofdstad te bieden heeft. Een stadswandeling door Amsterdam met vragen en soms met escape room achtige puzzels over de plek waar jullie op dat moment zijn.

In totaal duurt de stadswandeling zo'n 1,5 tot 2 uur. Maar tussendoor is het natuurlijk mogelijk om even lekker te lunchen of op het terras te zitten, of zelfs even te shoppen. Het spel kan - eenmaal begonnen - totaal 6 uur duren. 

Alle ingrediënten voor een gezellig dagje Amsterdam. Een superleuke ervaring voor jong en oud! En dat slechts voor €27,95 per groep.

Stadswandeling Amsterdam - City Escape

Stadswandeling Amsterdam - 'De Amsterdamse Antiquair'

In Amsterdam is al jaren een kunstrover actief. Onlangs heeft hij de Nachtwacht van Rembrandt ontvreemdt, die op het Beursplein verhandelt zou worden. De Amsterdamse Antiquair wist bijna zonder sporen het kunstwerk te vervreemden. Waarschijnlijk heeft hij ook wel hulp gehad, maar het is duidelijk, dat hij het brein is achter deze kunstroof.

Jullie hulp wordt ingeschakeld om de Amsterdamse Antiquair en de Nachtwacht te vinden. Er zijn aanwijzingen gevonden in Amsterdam. Lukt het jullie speurneuzen om de Amsterdamse Antiquair op te sporen?

Via een app krijg je constant nieuwe locaties voor jullie wandeling. Op elke locatie krijgen jullie een vraag, opdracht of puzzel om zo dichtbij de ontknoping te komen. Ondertussen zullen jullie verrast worden door de mooiste plekken en straatjes van Amsterdam. Tijdens deze interactieve stadswandeling door Amsterdam krijgen jullie vele pareltjes van de stad zien. 

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

City Escape Amsterdam
>