Een overzicht van al onze spellen voor volwassenen. Een garantie voor een geweldige middag of avond met jouw groep.

Onderstaand een overzicht, met een korte omschrijving van de spellen voor volwassenen. 

Wil je meer weten over één van de spellen of een spel bestellen, klik dan op de groene tegeltjes.

Spellen voor volwassenen Wie is de Saboteur

Ben jij ook fan van Wie is de Mol? Je hebt nu de mogelijkheid het spel zelf te spelen. Wie is de Saboteur is gebaseerd op het televisie programma Wie is de Mol, waarin spelers in allerlei spellen en opdrachten op zoek gaan naar diegene die de boel loopt te mollen / saboteren.

Pubquiz spel

Gezellig een middagje of avondje in teamverband met en tegen elkaar spelen om wie de grootste slimmeriken zijn op allerlei verschillende kennisgebieden. Eindelijk heb je wat aan die nutteloze informatie en weetjes die je allemaal hebt opgeslagen op die harde schijf in je hoofd. En meerdere keren ligt het antwoord op het puntje van je tong, maar komt het er net niet uit.

Escape Room

Een weekendje weg met vrienden of familie ? Of zin om met je collega's op het werk een spannend spel te spelen ? Kies dan deze Escape Room, die je dus speelt op jouw locatie naar keuze.

100 minuten in teams van 2 tot 4 personen proberen te ontsnappen uit de 4 kamers, voordat de bendeleider de sporen komt uitwissen...

Ranking your friends

Wie is het grappigst, luidruchtigst, grootst, kleinst, slimst of ruikt het lekkerst. En wie is de grootste snurker, ruimt nooit zijn troep op of laat de wc niet schoon achter zich achter.

Allemaal vragen die je kan verwachten bij ons spel Ranking your friends.

Dit spel is gemaakt voor groepen die elkaar redelijk (denken) te kennen. Prima om met je vrienden, familie of collega’s te spelen dus.

Spellen voor volwassenen Challenge

Korte groepsspellen, speel je met De Challenge. Een serie van 10 korte groepsspellen van gemiddeld zo'n 20 minuten per spel, waarin teams opdrachten uitvoeren om de beurt of tegen elkaar. Deze spellen draaien vaak om behendigheid, creativiteit, slimheid en bovenal SAMENWERKING! Lekker ook als je een teambuilding activiteit zoekt dus.

enveloppenspel

Voor een gezellige avond met vrienden of familie is dit teamspel - het Enveloppenspel - een super leuk en spannend groepsspel. In teamverband wordt gestreden tegen elkaar en zijn 40 uitdagende en verrassende vragen/opdrachten de basis voor een paar uur spanning en vertier. Voor ieder wat wils, want de onderwerpen zijn zeer gevarieerd. Zo is alle kennis binnen het team bruikbaar om de andere teams te kunnen verslaan.

Spellen voor volwassenen Moordspel

Samen met je collega's, vrienden, familie of vereniging speel je een van onze moordthema's. Er spelen zich een paar scenes af en er zijn ondervragingsronden, waarin iedereen - in zijn eigen rol - op zoek gaat naar degene in jullie groep die deze brute moord heeft begaan. Wat zijn de motieven en heeft iedereen een alibi ? Waar was jij eigenlijk toen de moord plaatsvond ?

Voetbalquiz

Met deze voetbalquiz haal je een gezellige, uitdagende, het ene moment makkelijk het andere moment moeilijke voetbalquiz in huis. Wie daag je uit ? Je vrienden of de hele voetbalclub ? Kantine vol, gespannen gezichten en volop discussie tussen de teams over de zeer diverse voetbalvragen. Aan het einde van de avond is duidelijk wie zich Koning Voetbal mag noemen. Je hebt in dit spel echt al je teamleden nodig om zoveel mogelijk antwoorden goed te beantwoorden. Dit spel moet je als voetballiefhebber een keer gespeeld hebben.

Kinderfeestjes

Speciaal voor kinderen hebben we een aantal spellen beschikbaar. Ideaal voor een super kinderfeestje. De Kinderspellenmix voor de bovenbouw van de lagere school. Wie is de Saboteur, gebaseerd op Wie is de Mol, speelbaar van 9 t/m 14 jaar. Een Moordspel gericht op middelbare school scholieren, ook zeer geschikt voor kamp. En voor de jongvolwassenen een speciale (Pub)quiz.


welk spel is voor wie geschikt ?

Welke spellen voor volwassenen spreken jullie het meeste aan? Lekker actief met je groep bezig? Of gezellig rond de tafel?

Bij de spellen zelf vind je meer informatie over wat je van de spellen kunt verwachten, met hoeveel personen jullie kunnen spelen en voor welke leeftijd de spellen geschikt zijn.

Welke spellen voor volwassenen worden het meeste gespeeld door welke groep ? Wat zijn spellen voor volwassenen en welke zijn voor kinderen?


Familiedag/weekend

Door vaak het verschil in leeftijden binnen de teams: de Top 3 van meeste gespeelde groepsspellenmet familie

1. Enveloppenspel, 2.Pubquiz, 3.Challenge


Vriendengroep

Eigenlijk zijn al onze spellen voor volwassenen voor een vriendengroep geschikt, waarbij de ‘Pubquiz’ het meest gespeelde spel is en op de tweede plek ‘Wie is de Saboteur‘.


(Sport)verenigingen

Voor een hele grote groep is de Pubquizhet beste geschikt, waarbij de Voetbalpubquiz natuurlijk het beste past bij een voetbalclub. Het Moordspelis ook geschikt om te spelen, door het spelen van het spel kom je van zelf in contact met andere spelers.


Collega’s

De Challenge is een actiever spel, hierbij gaat het ook om samenwerken. Ook is de ‘Pubquiz‘ en het ‘Enveloppenspel’ erg leuk met collega’s te spelen.


15 jarigen ( en alles wat daar dicht bij zit)

De meeste spellen zijn geschikt vanaf ongeveer 15 jaar t/m 99 jaar. Niet alle spellen zijn geschikt om alleen met 15-jarigen te spelen, door het spelen van teams met verschillende leeftijden kunnen ze prima mee doen met de bovenstaande spellen. Ben je op zoek naar een leuk spel voor 15 jarigen, dan raden we je ‘Moord op de middelbare school‘ aan of ‘Wie is de Saboteur junior’of ‘Wie is de Saboteur volwassenen’. En ons nieuwste spel ‘Pubquiz voor scholieren en studenten‘.


Kun je niet kiezen? Of heb je nog vragen?

Neem Contact met ons op. We helpen jullie graag.


spellen voor volwassenen bestellen

 

>
WhatsApp chat
Hebben jullie Een spel gekozen om te gaan spelen?