Spellen voor kinderen

Op zoek naar leuke spellen voor kinderen voor een kinderfeestje of ben je een meester of juf op de basisschool en zoek je een gaaf spel voor je klas ? Dan hebben we hier een ruim aanbod aan spellen, waaruit je kan kiezen. Op deze overzichtspagina vind je een beknopte uitleg per spel. Wil je meer weten over een spel, klik dan op de afbeelding of de link.

Heb je vragen over de spellen, of twijfel je welk spel het beste bij jouw kindergroep past ? Wij bijna altijd bereikbaar om te sparren, zodat je een goede keuze kan maken.

Onze 4 spellen voor kinderen 

Onze spellen voor kinderen zijn allemaal: kant-en-klaar, direct speelbaar, zeer betaalbaar en een garantie voor plezier (niet goed, geld terug). De meeste spellen hebben daarnaast maar zeer weinig voorbereidingstijd nodig, dus erg makkelijk om met jouw groep kinderen te spelen. Bij elk spel zit een zeer uitgebreide en daardoor duidelijke uitleg hoe je het spel kan spelen en begeleiden.

Alle spellen zijn speelbaar vanaf ongeveer 6 jaar en ouder en sommige spellen zijn zelfs nog speelbaar tot en met 15 jaar. Hierdoor is er voor elke leeftijdsgroep genoeg om uit te kiezen.

Het Kinderspel is speciaal geschreven voor kinderen in de leeftijd van de lagere school.

Een mix tussen doe- en denkspelletjes. Met dit spel ontvang je een draaiboek (en een aantal bijlagen), met maar liefst 30 verrassend leuke spellen om thuis te spelen. 

De spellen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De spellen kunnen gespeeld worden met kleine groepen tot soms enorm grote groepen. 

Door de vele totaal verschillende spellen, zit hier voor ieder kinderfeestje of klassenfeestje wel wat bij. En de prijs ? € 27,50. Dat is nog geen € 1 per spelletje.

Kinderspel

Wie is de Saboteur junior is een spel gebaseerd op Wie is de Mol en speelbaar voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Bij onze eigen dochters van inmiddels 16 en 14 jaar het favoriete spel. Inmiddels hebben we zelf al 4 x een Wie is de Saboteurs-feestje georganiseerd.

Wie is de Saboteur junior

Twee Moordspellen speciaal gericht op kinderen (eventueel samen met leraren). Moordspel op de Middelbare School  en op de Basisschool.

Regelmatig kregen we de vraag naar dit spel voor groepen kinderen. Dit spel is geschikt om te spelen t/m 40 kinderen en leraren.

Moordspel Middelbare school
Moordspel Basisschool

Pubquiz voor scholieren & studenten.

Deze (Pub)quiz is speciaal gericht op de leeftijd van 15 t/m 25 jaar. 10 rondes met 10 vragen over onderwerpen als: populaire Muziek van deze tijd, Social media, Vloggen, Bloggen, Trends & Mode, Pretparken, Games, Films en series.

Dit is een super leuk spel om te spelen met een grote groep, van verschillende teams, bijvoorbeeld in de aula van een school. De Quiz kan uiteraardook gespeeld worden met een kleine groep.

Pubquiz Scholieren & Studenten

Al onze spellen worden digitaal verzonden binnen een kwartier en er is een duidelijk draaiboek inbegrepen.

Inmiddels zijn er al veel kinderen die met super veel plezier de spellen hebben gespeeld. Regelmatig krijgen we als reactie op het Wie is de Saboteur junior spel dat het het leukste kinderfeestje ooit is geweest.

Kun je niet kiezen? Maak dan gebruik van de actie.

>
WhatsApp chat