Ranking your friends

Eén van de bekendste groepspellen die er bestaat. Bijna iedereen kent het leuke tv spel Ranking the Stars waar bekende Nederlanders elkaar moeten ranken op allerlei verschillende vragen. Wie is het grappigst, luidruchtigst, meest ijdel, slimst of ruikt het lekkerst. En wie is de grootste snurker, ruimt nooit zijn troep op of laat de wc niet schoon achter zich achter.

Ranking the stars

Allemaal vragen die je kan verwachten bij ons spel Ranking your friends, gebaseerd op het bekende tv spel. Dit spel is gemaakt voor groepen die elkaar redelijk (denken) te kennen. Een top spel om met je vrienden, familie of collega's te spelen. Super leuk voor een activiteit met collega's. Voor slechts € 19,97 per groep hebben jij en je vrienden, familie of collega's een super spel!

Ranking the stars

Voor welke groepen is Ranking the stars geschikt?

Dit spel is te spelen voor groepen vanaf 4 personen t/m maximaal 20 personen. Het maakt niet uit of je het spel speelt met een vriendengroep, met familieleden van verschillende leeftijden, als teambuilding met collega's,  voor een kinderfeestje of met een groep vrienden van rond de 17/18 jaar. De vragen die je gebruikt zorgen er namelijk voor of ze geschikt zijn voor jullie groep. Wil jij je vrienden bestoken met pittige vragen? Of ben je benieuwd hoe goed collega's elkaar kennen? Alles wat je wilt weten, maar nog nooit hebt (durven) te vragen, kun je stellen in dit spel. Gegarandeerd een succes.

Ranking Your Friends

Hoe speel je Ranking the Stars / Friends?

Samen spelen jullie het groepsspel ‘Ranking your friends’ en worden jullie getest op hoe goed jullie elkaar echt kennen en wat je nu echt van elkaar denkt. Het spel werkt eigenlijk net zoals Ranking the Stars van tv. Ken je het niet? Dan leggen we het hier nog even uit:

 • Jij, als spelleider, kiest 10 Ranking the Stars vragen uit voor de groep.
  Jullie beantwoorden in totaal 10 vragen. Deze 10 vragen staan standaard in het spel. Daarnaast ontvang je ruim 50 andere vragen die je kunt gebruiken. Het leuke van dit spel is dat je ook je eigen vragen kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld super eenvoudig een Ranking de Collega op maat maken. Of speel het spel met een vriendengroep waarbij je de vragen zo ondeugend kunt maken als je zelf wilt.
 • Je laat iedereen die meedoet een vragenlijst invullen. 
  Het is natuurlijk super grappig als je jouw groep een paar dagen voor het vriendenweekend, familieweekend of teamuitje een e-mail stuurt met het verzoek de antwoorden op de vragen naar je terug te mailen. Het zorgt voor aardig wat spanning en pret vooraf.  Je kunt dit spel ook vandaag nog bestellen en vandaag nog spelen. 
 • Elke deelnemer geeft antwoord op 10 Ranking the Stars vragen
  Net zoals in Ranking the Stars, zet elke speler de andere mensen uit de groep op een positie van 1 tot 10. Hebben ze dat gedaan, dan sturen ze het terug naar de spelleider.
 • Jij zet alle antwoorden in het Ranking the Stars /Friends spel
  Deze lijsten van de spelers worden automatisch verwerkt in het meegeleverde spel. Letterlijk met 1 druk op de knop wordt de ranking berekend. Appeltje eitje! Jij ziet als spelleider direct hoe er per vraag gescoord wordt.
 • Ranking the Stars uitslag
  En dan volgt de grote finale, waarop gaat blijken wie het beste de groep heeft gerankt op de verschillende vragen. Je gaat nu het spel aan de groep presenteren. Je zou bijna een camera op de gezichten van jouw groep moeten zetten als de uitkomsten worden gepresenteerd en worden toegelicht door de deelnemers. Verontwaardiging, plezier, verbazing, het komt allemaal voor.

Hilariteit en heel veel lol zijn een garantie als je dit groepsspel met jouw groep speelt.

De voordelen van Ranking your friends

Duidelijk draaiboek

Met het draaiboek en het volledige geautomatiseerde spel is het een super gemakkelijk spel om te spelen.

Je eigen vragen gebruiken

Je kunt heel gemakkelijk het spel spelen met je eigen vragen.

Betaalbaar

Waar kun je een spel spelen met een groep voor slechts € 19,97? Vaak betaal je dat minimaal per persoon. Spelen jullie met 12 personen, dan betaal je maar €1,66 pp

Niet goed, geld terug

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Is het niet naar wens, dan krijg je je geld terug.

Teamactiviteit

Leukste spel om met je collega's te spelen tijdens een VrijMiBo of teamuitje.

Tieners

Zijn jullie toe aan weer wat leuks met de vriendengroep? Met dit spel kom je tot leuke gesprekken.

Familie spel

Wie kent elkaar het beste? Super om met je familie te spelen tijdens de feestdagen

Kinderfeestje

Ook voor kinderen is het leuk om vragen over elkaar te beantwoorden. 

Super snel te spelen

Binnen 5 minuten ontvang je het spel per mail.

Hoe maak je Ranking the Stars vragen?

Op zoek naar leuke Ranking the Stars vragen? Kijk dan eerst even naar de samenstelling van je groep. Ranking the Stars vragen met collega's zijn misschien anders, dan dat je Ranking the Stars vragen voor studenten gaat bedenken. 

Dit vonden wij de leukste Ranking the Stars vragen die standaard in ons spel zitten:

 • Wie maakt de meeste blunders?
 • Wie drinkt de meeste glazen alcohol per week?
 • Wie is de ideale schoonzoon of schoondochter?
 • Wie kan het beste versieren?
 • Wie leest de meeste boeken per jaar?
 • Wie werd het meest uit de klas gestuurd op de middelbare school?
 • Wie kookt het slechtst?
 • Wie heeft de meeste kleding?
 • Wie is het meest opgeruimd?
 • Wie is het meest ijdel?

Maar we hebben nog 50 extra Ranking the Stars vragen voor je toegevoegd in ons template. Plus uiteraard de mogelijkheid om zelf vragen toe te voegen voor jouw groep.

Ranking the stars
Ranking the Stars vragen

Ranking the stars zelf maken?

Heb je altijd al het plan om ranking the stars zelf te maken? Dat snappen we, want het is een super leuk spel om met een groep te spelen. En eigenlijk maak je ranking the stars zelf, maar dan met een beetje hulp van ons. Waar wij namelijk telkens tegen aan liepen als we vroeger zelf dit spel wilden maken, is dat het heel lastig is om te kijken wie waar op de lijst staat en hoeveel punten ermee verdiend zijn. Dat is met ons spel heel eenvoudig. Met het ranking the stars template, rekent het systeem automatisch alle rankings en puntentellingen door. Super simpel toch?

Faq

Wat kost het spel?

Kun je het met meer dan 20 personen spelen?

Kun je het spel online spelen? 

Is het spel geschikt voor kinderen?

Kun je je eigen vragen gebruiken?

Zijn de vragen net zoals Ranking the Stars?

Hoe lang duurt het spel?

Kunnen we het spel Ranking your friends online spelen?

Hebben jullie Ranking your friends ook in andere talen?

Ben je op zoek naar een tweede spel ? Maak dan gebruik van onze stapelkorting.

Ranking your friends met korting bestellen

Ben je van plan meerdere spellen te spelen? Bestel ze dan gelijk. Hoe meer spellen je koopt, hoe hoger de korting. Een vaak gekocht spel naast Ranking your friends is onze Pubquiz.
Korting spel
 • Heidy du Floo schreef:

  Hallo, Kunnen de opmerkingen waarom iemand gerankt is meegenomen worden in het spel? Of moeten deze apart bewaard worden en opgelezen worden, want dan heeft de spelleiding hier geen inzicht in en kan ze niet al filteren.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Heidy,

   Bedankt voor je vraag. Je kunt in het veld direct naar de ranking wel een opmerking schrijven. Die opmerking zal daar dan blijven staan tijdens het spel.

   Met vriendelijke spelgroet,

   Richard & Marjolein Schreurs

 • Suzanne Keemink schreef:

  Alle bestanden zitten goed in elkaar. De checklist af en spelen maar. Helemaal aangepast aan onze vriendengroep. We hebben een top avond gehad!

 • Robin schreef:

  Hallo, ik heb ook een vraag. Klopt het dat je jezelf ( als deelnemer) dus zelf ook altijd een positie moet geven tussen 1-10 bij elke vraag?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Robin,

   Alle spelers die je invult bij de namen, doen mee met het spel. Als je als spelleider je eigen naam erbij zet, dan rank je zelf dus ook andere spelers en gaan de andere spelers jou ook ranken.
   Je kunt ook gewoon meespelen, want je hebt als spelleider geen voorkennis.

   Met vriendelijke spelgroet,

   Richard & Marjolein Schreurs

   • Robin schreef:

    Maar je kunt jezelf dus ook invullen op een bepaalde positie, bij bepaalde vragen?

    • Richard en Marjolein schreef:

     Ja klopt, sterker nog: als je jezelf als naam bij de spelers hebt ingevuld, dan speel je mee en moet je je eigen naam ook ranken.
     Dat moeten alle spelers. Iedereen rankt alle spelers, dus ook zichzelf in die lijst.

     Met vriendelijke spelgroet,

     Richard & Marjolein Schreurs

 • Bibi schreef:

  Beste,

  Worden de antwoorden voor deze prijs ook verwerkt tot een goed werkbaar document? En hoe worden die weer teruggestuurd? (Excell? Powerpoint?)

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag Bibi,

   Bedankt voor je vraag. Het spel is een Excel document, waar je de namen en vragen in eerste instantie in zet van de spelers die meedoen en de vragen (je kunt kiezen uit 50, maar mag ook eigen vragen er neer zetten) die je wilt laten ranken.
   Er is ruimte voor 10 vragen (als je het spel vaker opslaat, kun je het of herspelen of daar vraag 11 en verder in zetten) en er is ruimte voor 20 personen.

   Na het vullen van de vragen en namen, druk je op een knop en worden er allemaal spelersbestanden aangemaakt. Die stuur je naar de spelers, die hierin kunnen ranken (dropdown) en het bestand weer terug sturen.
   Daarna druk je weer op een knop en worden alle spelersbestanden ingeladen en alle ranking en punten verwerkt. Daarna krijg je per vraag een lijst met de ranking en daarna een lijst (tabbladen) met de tussenstand.

   Een spel waar je dus als spelleider weinig werk aan hebt :-).

   Met vriendelijke spelgroet,

   Richard & Marjolein Schreurs

 • Marloes schreef:

  Kan je als spelleider ook meedoen?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag,

   Je kunt inderdaad als spelleider gewoon meespelen.

   Met vriendelijke spelgroet,

   Richard & Marjolein Schreurs

 • Mariska Leehuis schreef:

  Kan ik het spel vaker spelen voor dezelfde prijs?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi,

   Je vraagt of je het spel Ranking Your Friends vaker kan spelen.
   Ja dat kan zeker. Wel belangrijk om even het spel een keer vaker op te slaan, want als je het eenmaal gebruikt is het na het spelen niet meer te wissen.
   Maar als je het vaker hebt opgeslagen kun je het zo vaak spelen als je wilt.

   Met vriendelijke spelgroet,

   Richard & Marjolein

 • Lisanne schreef:

  Hallo,
  Wij willen het spel Ranking your Friends wellicht spelen met een aantal personen die geen Nederlands spreken, is dit spel ook in het Engels beschikbaar of door onszelf eenvoudig te vertalen? De uitleg voor de spelleiding mag wel in het Nederlands, maar de vragen en het in te vullen Exceldocument moeten dan Engels zijn.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Lisanne,

   De Ranking Your Friends vragen zijn in het Nederlands, maar je kunt ze heel makkelijk aanpassen en wijzigen, dus ook in het Engels vertalen zelf.
   En dus is het spel dan ook prima te spelen met Engelstaligen.

   Met vriendelijke spelgroet,

   Richard & Marjolein Schreurs

 • Marieke Attevelt schreef:

  Goedenavond! Werkt dit alles (ranking the stars) op een chromebook? Dus op Google? Klopt het dat iedereen voor de meeting de ranking invult? Marieke

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemorgen Marieke,

   Je stelde ons een paar vragen over Ranking Your Friends.
   Het kan best zijn dat het op een Chromebook niet werkt, dat weten we eerlijk gezegd niet, want we hebben er zelf geen één. Feit is wel dat er excel op de computer moet staan en dat je macro’s moet kunnen inschakelen (die vraag krijg je als je het op een computer opent).
   Ook moet je het spel niet in een Onedrive of Cloud omgeving zetten, want dat kan ook voor een storing zorgen. Gewoon op een computer of laptop met excel zetten, dan werkt het altijd.

   We hebben wel een paar klanten gehad die een Chromebook hadden en waarbij het niet werkte.

   Inderdaad ranken alle spelers elkaar. Als iemand uiteindelijk niet zijn ranking instuurt, is dat echter geen probleem voor het spel.

   Met vriendelijke spelgroet,

   Richard & Marjolein Schreurs

 • Evy schreef:

  Hoi! Er staat beschreven dat je de hele lijst moet invullen. Kan je ook een top 3 laten invullen van meer dan 10 verschillende vragen en dan de top 5 bijvoorbeeld registreren? Zodat er meer vragen in kunnen komen.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi,

   Bedankt voor je vraag.
   Je kunt niet meer dan 10 vragen per spel spelen. Wil je meer spelen, dan moet je het spel 2x opslaan.
   Alle spelers die meedoen moeten ook gerankt worden. Dus alle spelers die je invult in de namenlijst worden gerankt.

   Met vriendelijke spelgroet,
   Richard & Marjolein Schreurs

 • Jeroen schreef:

  Hoi net spel gekocht. Zie dat het Excel gebaseerd is? Heb veel deelnemers zonder Excel.. hoe kunnen zij het invullen?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Jeroen,

   We zagen net je vraag over Ranking Your Friends en dat sommige spelers geen excel hebben.

   Indien de andere spelers geen excel hebben, kun je ze vragen om de rankings op de ouderwetse manier naar je te mailen.
   Dan moet jij ze handmatig overnemen.

   We hebben ook een versie die niet is geautomatiseerd (dus niet de 2 buttons). Dan kun je de spelerstabbladen handmatig vullen.
   We sturen je die in deze mail toe.

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Wilma schreef:

  Hallo,

  Wij zouden het graag online via Zoom willen spelen. Maar is er een vast beeld waar we allemaal naar kijken? Terwijl we elkaar ook nog kunnen zien? En is er een voorbeeld filmpje van, wat de link naar YouTube doet het niet.

  Graag horen we van je

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag Wilma,

   Bedankt voor je bericht en vragen. Het spel wordt gedeeld door de spelleider in Zoom, dus net alsof je normaal een scherm deelt in Zoom.
   Als jullie normaal gesproken elkaar dan nog kunnen zien, dan is dat nu ook zo.
   Er is nog geen voorbeeldfilmpje helaas, die gaan we zeer binnenkort wel maken om te laten zien hoe het spel werkt.

   Je moet het als volgt voor je zien: iedereen rankt elkaar op een aantal vragen. En dan gaan jullie 1 voor 1 alle vragen langs.
   Iemand uit de groep wordt gevraagd om zijn of haar ranking toe te lichten en daarna wordt getoond wat de uiteindelijke ranking is geworden op die vraag.

   Die ranking wordt bepaald door de gemiddelde score van de hele groep.
   Daarna wordt de tussenstand getoond na die vraag. Je krijgt een punt voor elke naam die jij op de goede plek van de ranking had voorspeld.

   Zo gaan jullie alle vragen langs.

   Met vriendelijke spelgroet,
   Richard & Marjolein Schreurs

 • ana schreef:

  Is het spel ook online tegen elkaar te spelen? Door het scherm te delen?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Tim,

   Je vroeg of je ook 8 ipv 6 spellen kan doen met Wie is de Saboteur. Het antwoord is ja.
   Dan doe je na 4 spellen een test en na 8 spellen weer een test.
   Even de vragen van de test aanpassen, zodat de eerste test over spel 1 tm 4 gaat en test 2 over spel 5 tm 8.

   Veel plezier!

   Met vriendelijke spelgroet,
   Richard & Marjolein Schreurs

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag Arie,

   Bedankt voor je vraag over Ranking Your Friends.
   Dit spel kun je inderdaad online spelen, dwz je laat iedereen van tevoren de ranking doorgeven. Die verwerk je in het spel en dan kun je online de schermen delen met de rankings.
   Je kunt iedereen vragen zijn of haar rankings erbij te houden en dan vraag je elke keer iemand zijn of haar ranking op een vraag. En natuurlijk met de vraag waarom bepaalde personen onderaan of juist bovenaan die lijst staan.

   Met vriendelijke spelgroet,
   Richard & Marjolein Schreurs

 • Marion schreef:

  Kunnen we dit eenmalig spelen of vaker?
  Spelduur is 2 uur maar kan het ook opgesplitst worden. Bv elke week een kwartier? We willen nl. Wekelijks met collega’s iets doen.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Marion,

   Dit spel kun je vaker spelen hoor. Inderdaad elke keer 1 of 2 vragen spelen.

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Marieke schreef:

  Is het spel ook online tegen elkaar te spelen? Door het scherm te delen?

 • Jolanda schreef:

  Waarom is het spel niet speelbaar voor meer dan 20 personen?
  mvg
  Jolanda

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Jolanda,

   We hebben het spel gemaakt tot en met 20 personen. Het is volledig automatisch, dwz als iedereen de rankings heeft ingevuld, wordt de ranking en de tussenstanden getoond voor die 20 personen.
   Als je met meer mensen wilt spelen, duurt het ranken ook erg lang. Daarom hebben we er destijds een max van 20 van gemaakt.

   Indien je dus met meer mensen wilt spelen, bijvoorbeeld 30, dan kun je overwegen om het spel 2x op te slaan (je hoeft het maar 1x te kopen) en dan met 2 groepen van 15 personen los van elkaar te spelen.

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Angelina van der Burg schreef:

  Goedemiddag, zouden we dit spel kunnen spelen met eind groep 8-ers en hun meester? Dan zijn het wel 24 mensen of is dat echt teveel?

  Groetjes
  Angelina

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag Angelina,

   20 mensen is het maximum helaas, dus 24 is teveel. De Challenge zou je met 12 jarigen al wel kunnen spelen.
   10 korte spellen, denk dan een beetje aan spellen in de tv programma’s: Ik hou van Holland en de Jongens tegen de Meisjes.
   Zo’n 8 van de 10 spellen zijn dan prima speelbaar.
   Altijd een garantie voor veel plezier.

   met vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Cecile Hertog schreef:

  Hoi,

  Wij willen dit spel met collega’s (onderwijs) gaan spelen. Zijn de vragen daar geschikt voor?

  groetjes Cecile

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Cecile,

   Je kunt de vragen eventueel zelf aanpassen in het spel. Dus mocht je bepaalde vragen liever niet hebben, dan kun je ze makkelijk veranderen in een andere vraag.
   We hebben ook een aantal andere vragen erbij gevoegd ter inspiratie, zodat je de keuze hebt, welke vragen je wilt gebruiken.
   Hierdoor is het voor elke groep te spelen.

   vriendelijke spelgroeten,

   Richard en Marjolein

 • Jeroen schreef:

  Dag, is het spel ook met 35 personen te spelen?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Jeroen,

   Nee het spel is speelbaar tot 20 spelers. Dan zou je dus je groep in 2-en moeten splitsen en het spel in 2 aparte groepen naast elkaar spelen.
   Voor 35 spelers hebben we ook het Moordspel en de Pubquiz als mogelijkheden.

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Rozemarijn schreef:

  Hoi,
  Is het met pen en papier en de uitslagen op een scherm??? Kan je het steeds opnieuw spelen? Kan je zelf ook vragen toevoegen????
  Veel vragen, sorry. Maar ik moet een teamactiviteit bedenken en dit lijkt me helemaal leuk. Hoop snel iets te horen, gr., Rozemarijn

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Rozemarijn,

   Je krijgt een 16-tal documenten toegestuurd, de 10 ronden in powerpoint. Maar ook een document met antwoordformulieren die je kan printen en dan kunt gebruiken. En ook nog een document met de spelregels, een document met de antwoorden. En ook nog een versie van het spel als je het niet op een groot scherm afspeelt, maar de vragen wilt voorlezen.

   Je bent vrij om vragen toe te voegen of te verwijderen natuurlijk als je het spel eenmaal in je bezit hebt. Je kunt het ook opnieuw spelen, maar de vragen zijn natuurlijk hetzelfde. Het zijn namelijk 10 ronden met 10 vragen.
   Je speelt het spel het best op een groot scherm, zodat iedereen mee kan kijken met de vragen. En dat is natuurlijk ook het leukst.
   De antwoorden geef je na de ronden. Die lees je voor als je de vragen door loopt.

   We hopen hiermee je vragen te hebben beantwoord. Maar mocht je meer vragen hebben, dan helpen we graag.

   met vriendelijke spelgroeten,

   Richard & Marjolein

 • Nele schreef:

  Hallo, bij ranking the stars…. zijn hier ook actieve “opdrachten” bij of is het de hele tijd stil
  Blijven
  Zitten?
  Wordt het spel via post of digitaal verzonden?
  We gaan op meidenweekend, met 14 vrouwen…. dat lijkt mz wel iets?! Mvg

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hallo,

   Bedankt voor je vraag. Ranking Your Friends is inderdaad een spel waar je bij blijft zitten. Het spel wordt digitaal kant-en-klaar verzonden. Indien je wat meer beweging wilt, dan adviseren we je naar de Challenge te kijken. Dat zijn meer doe (en denk) spellen.

   vriendelijke spelgroeten,

   Richard & Marjolein

 • Francien Vereijken schreef:

  Wij gaan op stap met 35 volwassenen. Is dit ook met zoveel mensen mogelijk?

 • Kaat schreef:

  Hallo

  als het spel gespeeld wordt, is dit dan in teams?
  Kunnen we de vragen ook om bijvoorbeeld 20.00u laten invullen en het spel spelen om 22.00u of moeten ze het echt op voorhand invullen.
  Over hoeveel vragen gaat het?
  Is het enkel vragen beantwoorden of is er ook actie bij?

  • Marjolein schreef:

   Goedenavond,

   Het kan inderdaad om 20.00 uur worden ingevuld om vervolgens om 22.00 uur te spelen. Je moet dan wel tussen die tijden de antwoorden verzamelen en verwerken.
   Maar dat is inderdaad mogelijk.

   met vriendelijke groeten,

   Richard & Marjolein

 • Elke schreef:

  Beste,

  Graag wat meer info over het spel : ranking the stars.
  Wij zouden met een groep van 11 vrienden op weekend gaan en zoeken een leuk en origineel spel.
  Zou dit binnen ons concept passen?

  MVG

  • Marjolein schreef:

   Goedenavond, zowel Ranking the Stars als het Enveloppenspel als de Challenge kunnen prima met 11 personen gespeeld worden. Ranking the Stars is een spel waar je van tevoren de groep een aantal vragen stelt. Met die vragen ga je de groep ranken en in het weekend zelf toets je in hoeverre ze hun eigen groep goed kennen en dus kunnen ranken op bepaalde onderwerpen. Hoe beter ze dit inschatten, des te meer punten ze scoren. Makkelijk om tijdens het weekend te spelen, je hebt er iets voorbereidingstijd voor nodig, omdat je de antwoorden voor het weekend verzamelt en in de goede volgorde rankt.

   vriendelijke groeten, Richard en Marjolein

 • M Kuiper schreef:

  Hoi
  Ik zou graag meer info over het spel ranking the stars ontvangen
  Groetjes Marjanne

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Marjanne,

   Ranking the Stars lijkt op het spel op televisie, maar nu wordt het gespeeld met je eigen groep. Als spelleider verzamel je voor het weekend dat jullie bij elkaar komen al wat informatie bij de groepsleden op. Ze zullen niet weten waarom dit is, dus extra leuk als blijkt dat de antwoorden op die vragen voor dit spel worden gebruikt. In het weekend zelf speel je het spel door een aantal vragen aan de groep te stellen. Ze moeten elkaar ranken (op volgorde zetten) op een tiental vragen. Degene die dat het best doet wint het spel. Voor een voorbeeld kun je bijgaand filmpje bekijken van het spel op tv: https://www.youtube.com/watch?v=WfQFIXXJStw

 • >