Quizvragen 2021

Hoeveel had jij er goed van deze quizvragen 2021? Weet jij nog wat de highlights van 2021 waren? Laten we eerlijk zijn, het was zeker een ultiem jaar om leuke pubquiz vragen over 2021 te verzinnen. Sla het jaaroverzicht 2021 open en je leest over het songfestival in Nederland, de langste kabinetsformatie ooit, Amerikaanse verkiezingen, dansen met Jansen, De bizarre Squid game serie etc. Een jaar om niet zo gemakkelijk te vergeten.

Vanavond nog een quiz spelen?

Na je bestelling van een quiz heb je hem binnen 5 minuten in je mailbox!

Enthousiast na deze Quizvragen over 2021?

Ben je net als wij dol op het spelen van quizzen? En wil je naast deze quizvragen 2021 met de feestdagen nog een leuke pubquiz spelen? Dan hebben we wat leuks voor je. Voor alle leeftijden en samenstellingen hebben we quizzen gemaakt. Of je nou met je familie, collega’s of met je bridgeclub gaat spelen. Zo hebben we een pubquiz, een familiequiz en een nostalgiequiz gemaakt. 

Pubquiz

Gezellig met vrienden, familie of collega's. Met quiz vragen en muziekronde.

Familie quiz

Te spelen van 10 tot 90 jaar. Gezellig met de hele familie quizzen.

quizvragen 2021

Nostalgie quiz

Voor de 65+ groepen onder ons. Gezelligheid ten top. Ken je deze nog??

Hoeveel.... ? Zet wat leuke cijfers in je Quiz 2021

Ga je zelf een quiz 2021 maken? Dan is het ook altijd leuk om wat cijfers erin te zetten met bijvoorbeeld een multiple choice vraag. Op de site van het CBS staat een geweldig onderzoek met allemaal interessante cijfer weetjes, die je goed kunt gebruiken voor je pubquiz 2021. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel mensen er rookten in Nederland in 2021? Of hoelang gemiddeld worden in 2021. We snappen nu waarom we allemaal langer zijn dan onze voorouders 🙂 Kortom, bekijk deze 2021 overzichten eens. Leuk om te gebruiken voor je 2021 quiz, of anders gewoon interessant om op te slaan in je grijze massa.

Nog meer quizzen spelen?

Neem dan een kijkje op deze quizpagina:

quiz vragen 2021

>