Pub Quiz – ‘hoe jullie avond opeens een feest wordt’

Dit spel is Corona Proof

Pubquiz vanuit huis spelen met je vrienden, familie of collega's ?

Onze Pubquiz ontvang je digitaal en speel je ook digitaal. De rondes met vragen zijn gemaakt in Powerpoint. Je kunt dus heel makkelijk je scherm delen met je vrienden, familie of collega's. Je kunt (gratis) diverse programma's gebruiken waar je in een paar minuten heel makkelijk iedereen kan uitnodigen. Iedereen klikt op de afgesproken datum en tijdstip op de uitnodiging en dan kun je de Pubquiz samen (op afstand) spelen.

Ontdek hoe jij een saaie, niet zo speciale avond met vrienden, familie, of misschien wel zelfs je vereniging, omtovert in een onvergetelijke en super gezellige avond met deze verrassend leuke Pubquiz.

Wil jij een gegarandeerd super gezellige avond met je vrienden, familie, collega's of misschien wel je muziekvereniging of sportvereniging beleven ?

In ieder geval voorkomen dat het een saaie avond wordt, waar iedereen halverwege al zit te gapen en de één na de ander afhaakt en eerder naar huis gaat?

En ben je op zoek naar een uniek en geweldig spel om die groep eens flink mee te gaan verrassen en vermaken ?

Dan hebben wij voor jou een Pubquiz die ze nooit meer gaan vergeten.

Pubquiz Groepsspellen

Weet je wat nou zo leuk is aan deze Pubquiz ?

Deze Pubquiz zorgt voor volop gezelligheid, met onder andere de gezellige Muziekronde, maar ook alle andere vragen waar iedereen van op het puntje van de stoel zal gaan zitten. Fanatieke blikken, gefluister in de teams om maar niks prijs te geven aan andere teams, rode wangen van de spanning en tevreden gezichten als ze weer een vraag goed hebben beantwoord. 

Je voorkomt dus dat het een saaie boel wordt.

Lees hieronder bijvoorbeeld maar eens een reactie die we op Facebook kregen over de Pubquiz.

We hebben het super makkelijk voor je gemaakt

Deze Pubquiz heb je binnen 5 minuten binnen.

Je klikt hieronder op de groene button. Dan kom je automatisch in de Winkelmand terecht, waar je kan kiezen om de pubquiz te gaan betalen. Na de bestelling ontvang je direct een mail met daarin alle benodigde documenten om het spel te kunnen spelen.

Je slaat de documenten op je computer, laptop, tablet op en spelen maar.

En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. € 29,95 voor deze complete kant-en-klare quiz. Speel je met bijvoorbeeld 30 personen dan is dat omgerekend dus nog geen 1 euro per persoon. Daarvoor koop je nog niet eens een kop koffie.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de Pubquiz zelf. We hebben 10 rondes met elk 10 vragen samengesteld. 100 vragen totaal dus, waarin we hebben gezocht naar die pareltjes van vragen, die iedereen in jouw groep doet achter de oren krabben. Die af en toe mensen laat gieren van het lachen om daarna weer serieus te moeten nadenken. 'Want ja..... dat antwoord dat weet ik toch ? Waarom kom ik er dan net even niet op ?'

Moeilijk of makkelijk ?

We hebben de 100 vragen zo verdeeld, dat er voor iedereen leuke vragen tussen zitten. Niet alleen qua soorten onderwerpen, maar ook voor jong-volwassenen en voor oudere mensen. Het maakt niet uit dat je niet cum laude bent afgestudeerd of het slimste jongetje of meisje van de klas bent. Deze quiz is voor echt iedereen een gezellige uitdaging. 

En je speelt natuurlijk ook nog eens in een team, dus wat jij niet weet, weet een ander uit je team dan misschien wel. En wat zij niet weten, weet jij misschien wel.

Hiermee voorkom je dus dat mensen het te makkelijk of te moeilijk gaan vinden en daardoor afhaken, maar ook dat het een dooie bende wordt en mensen vroeg naar huis gaan met het excuus, met een smoes dat het gas nog aanstaat.

Wat ontvang je met het bestellen van dit spel?

  • Het draaiboek, met daarin een simpele uitleg van het spel voor de spelleider en een checklist met handige tips om er een groot succes van te maken. 5 minuten lezen en spelen maar.
  • 10 PowerPoint documenten, 1 voor elke ronde van 10 pubquiz vragen. We hebben ze voor het gemak in Powerpoint gemaakt, waardoor ze voor iedereen makkelijk speelbaar zijn. Hierin zitten foto’s, muziek en uiteraard de vragen.
  • Antwoordformulieren voor de teams, die je kan printen zoveel als nodig
  • Een handig Scoreformulier, waarop je de scores per ronde voor alle teams kan bijhouden (een digitale en een te printen versie)

Een compleet pakket dus, zodat je na je bestelling direct kan gaan spelen. En het goede nieuws voor jou is, dat je als spelleider gewoon kunt meespelen. Niet van tevoren dan de antwoorden bekijken he :-).

Reactie:

Wat een super leuke quiz hebben jullie in elkaar gezet. Met een grote groepvolwassenen super veel lol gehad en juist door de variatie van vragen is het goed te doen ( niet te makkelijk voor de een en niet te moeilijk voor een ander) . Zeker een aanrader! Ook omdat het meteen speelklaar is incl spelregels, scoreformulier, is het geen geld!


Jessica

Reactie:

Wij hebben op ons familie weekend nu voor de 2e keer de pubquiz gespeeld. Heel gezellig om dit met zijn allen samen te doen en het fanatisme van iedereen te zien (ook de pubers zijn razend fanatiek).
Door de diversiteit aan vragen blijft het voor iedereen leuk en spannend. Dan weet de één iets en dan de ander. Ook de kleineren (10, 11 jaar) wisten af en toe een antwoord en bleven daardoor betrokken.
Ik heb zelf weer gewoon meegespeeld en dat gaat prima.
Bedankt en tot volgend jaar!


Annemarie

Pubquiz Pakket (5 Quizzen)

Op dit moment hebben we 5 volledige  Pubquizzen beschikbaar in Nederland em 2 Pubquizzen voor België. Heb je nog nooit een Pubquiz van Groepsspellen gespeeld en wil je er één bestellen, dan raden we je de laatste Pubquiz aan (de afbeelding met de 3 knappe mannen).

Maar je kunt ze natuurlijk ook alle vijf bestellen, door onze stapelkorting betaal je dan geen €149,75, maar slechts € 99,95 voor vijf Pubquizzen.

Pubquiz
Pub quiz review
Pub quiz reactie

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over onze Pubquiz. Kun je het antwoord niet vinden en heb je nog een vraag: we zijn bijna altijd bereikbaar (ook in het weekend). Stel je vraag bijvoorbeeld via de app: 06-83777853 of via de mail: [email protected] We helpen je graag :-).

Faq

Wat kost de Pubquiz ?

Vanaf welke leeftijd is de Pubquiz geschikt ?

Moet je de hele Quiz persé in 1x spelen ?

Kan ik zakelijk bestellen op rekening (met factuur) ?

Is de Pubquiz ook in andere talen verkrijgbaar ?

Hoe bestel ik de Pubquiz ?

Met hoeveel personen kan ik de Pubquiz spelen ?

Wat is het verschil tussen de verschillende Pubquizzen ?

Hoe speel ik de Pubquiz af ?

Wat ontvang ik met de Pubquiz ?

Welke 10 rondes kan ik verwachten in de Pubquiz ?

Hoe snel kan ik de Pubquiz ontvangen ?

Kan ik zelf meespelen in de Pubquiz ?

Is er een belgische versie van de Pubquiz ?

Hoe lang duurt de Pubquiz ?

Hoe vaak komt er een nieuwe Pubquiz ?

Is er een ook een junior versie van de Pubquiz ?

Is de Pubquiz moeilijk ?

 

ranking you friends button

enveloppenspel button

Moordspel button

escape room button

Wie is de Saboteur button

Challenge button

voetbalquiz button spellen voor kinderen

>
WhatsApp chat