Pubquiz vragen maken, oefenen of spelen. Alles wat je moet weten voor een onvergetelijke pubquiz

Op deze pagina vind je van alles over de Pubquiz en over Pubquiz vragen. Hoe maak je de leukste Pubquiz vragen voor jouw groep.

Maar ook kun je hier een gratis Pubquizronde spelen om te oefenen of om ideeën uit te halen en/of je kunt een gratis Pubquiz ronde downloaden.

Wil je een keer een online pubquiz teamuitje organiseren? Doe dan op deze pagina genoeg inspiratie op voor leuke pubquiz vragen. 

Uiteraard kun je hier ook een kant-en-klare Pubquiz bestellen om met jouw groep te gaan spelen. Maar liefst 10 rondes met 10 vragen over echt van alles en nog wat, dus voor iedereen leuk om te spelen.

pubquiz vragen


Pubquiz maken

De quiz is bezig aan een stevige opmars in Nederland. Een groot deel van alle Nederlanders heeft al wel eens meegedaan aan een Pubquiz. Steeds meer sportverenigingen, muziekverenigingen, wijkcentra en café's, organiseren namelijk een paar keer per jaar deze leuke quiz. Een groepsspel, waar gezellig in teams tegen elkaar gestreden wordt op allerlei verschillende onderwerpen en met zeer diverse pubquiz vragen.

Maar als je zelf een quiz wilt maken, dan zijn er een aantal zaken waar je goed over moet nadenken als je de pubquiz vragen gaat maken. Daarom in deze blog:

 1. een aantal belangrijke zaken waar je aan moet denken en tips die je helpen bij het pubquiz vragen maken.
 2. een link naar onze gratis Pubquiz ronde, zodat je kan ervaren hoe een Pubquiz in zijn werk gaat (en even kan testen hoeveel van de 10 vragen jij goed hebt, 5 of meer is al prima hoor)
 3. een link naar onze eigen kant-en-klare Pubquiz, waar je gegarandeerd (niet goed, geld terug) een avond plezier mee hebt samen met jouw groep
 4. een link naar onze eigen Quiz Pagina, waar je diverse quizzen kan spelen.
 5. pubquiz vragen 2020 zijn misschien wel hetgeen je zoekt. Het gaat te ver om hier alle pubquiz vragen 2020 te verzinnen, maar wel een tip hoe je heel makkelijk vragen kunt maken over 2020.

Pubquiz zelf spelen

Wil je een Pubquiz spelen met je eigen groep? Verras ze dan met een super leuke kant-en-klare Pubquiz. Wij bieden voor totaal € 32,50 deze Pubquiz aan. Je ontvangt dan 10 rondes met elk 10 vragen, met onder andere een zeer gezellige muziekronde. Plezier gegarandeerd!

Pubquiz vragen

Pubquiz als teamuitje

Tijdens de Corona lockdown kregen we veel vragen om een online pubquiz te organiseren. Zo hebben we 17 weken elk weekend een online pubquiz georganiseerd voor Nederland en België. Wat een feest en gezelligheid was dat. Maar ook hebben we voor veel bedrijven online pubquizen georganiseerd. Zo konden de pubquiz teamuitjes toch door blijven gaan. Ga je binnenkort zelf een pubquiz als teamuitje organiseren? Dan kun je op deze pagina vast genoeg inspiratie opdoen voor pubquiz vragen.

Onderwerpen pubquiz vragen rondes

Voordat je gaat nadenken over de pubquiz vragen, moet je allereerst bepalen wat voor jouw groep de leukste onderwerpen zijn voor de diverse rondes tijdens de pubquiz. Dit hangt allereerst af van de gemiddelde leeftijd van de spelers die mee doen. Speel je het in een verzorgingstehuis dan heeft het niet veel zin om muziekrondes met top40 muziek te doen. Andersom bij jonge kinderen moet je niet aan komen met teveel geschiedenis vragen.  In voetbalkantines zullen voornamelijk mannen meedoen en in tenniskantines is dat weer meer een mix.

Ook het niveau van de groep is bepalend voor de moeilijkheid van de pubquiz vragen en antwoorden. Meestal zul je merken dat je een mix hebt in leeftijden, man/vrouw, hoger en lager opgeleid. Dan is het zaak om voor iedereen wat in de quiz te stoppen, waar ze plezier aan beleven.

Inmiddels hebben we 5 verschillende pubquizzen gemaakt. Deze bestaan uit verschillende onderwerpen, bv. Sport, Kunst, Natuur, Eten & Drinken, 2020, Onnodige weetjes, Topografie, Film & TV series, Allerlei en Muziek, Sport & Spel, Gevaarlijk, Waar ben ik. Zeer divers qua onderwerpen en binnen die diverse rondes hebben we gekozen voor zoveel mogelijk verschillende onderdelen. De pubquiz vragen uit het onderdeel Sport bestaan dus niet alleen uit voetbalvragen, maar uit vragen over 10 verschillende sporten.

14 meest gestelde vragen over onze Pubquiz

Meerdere keren per jaar maken wij een nieuwe Pubquiz en updaten we de oudere Pubquizzen, waardoor je bij Groepsspellen altijd een kant-en-klare, direct speelbare en zéér betaalbare quiz kan bestellen. Wil je hier meer over weten, klik dan op de afbeelding hieronder.

14 meest gestelde pubquiz vragen

Soorten onderwerpen pubquiz vragen

Denk dus bij elk onderwerp na welke soorten je hebt binnen dit onderwerp. Bijvoorbeeld bij Eten & Drinken kun je dan kiezen voor: groente, fruit, snacks, toetjes, sapjes, alcoholische dranken, buitenlandse gerechten, recepten etc. Kwestie van brainstormen dus. Papier en pen bij de hand en schrijven maar. Eerst de onderwerpen en dan de soorten die je daar binnen kan bedenken.

Ook een idee is het om de triviant indeling aan te houden. Dan zijn er 6 rondes: Amusement, Kunst & Literatuur, Aardrijkskunde, Wetenschap & Natuur, Sport & Ontspanning en Geschiedenis. Triviant vragen zorgen nog steeds bij veel Nederlanders voor een glimlach op het gezicht.

En als laatste is het natuurlijk leuk om een ronde met pubquiz vragen en antwoorden te verzinnen over jullie eigen vereniging. Voorbeeld tennisclub: wie won de herenenkel in 2020 op onze clubkampioenschappen ? Wie was de medewerker van het afgelopen jaar ? Hoeveel leden telt onze club ? Of hoeveel kinderen zijn lid bij onze club ? Hoeveel leden kwamen er opdagen tijdens de Algemene Ledenvergadering ?

Soorten pubquiz vragen

soorten pubquiz vragenEenmaal uitgedokterd welke onderwerpen je gaat kiezen, dan is het tijd om stil te staan bij de soorten pubquiz vragen en antwoorden. Onze standaard pubquiz die we aanbieden is een echte algemene kennis quiz, maar naast de inhoud is ook belangrijk dat het leuke quizvragen zijn. Grappige quizvragen doen het altijd goed in een zaal. Je wilt namelijk dat er lekker gelachen wordt, de mensen willen vermaakt worden.

Binnen de soorten pubquiz vragen kun je kiezen voor:

 • meerkeuze vragen
 • stelling vragen (over een afbeelding bijvoorbeeld): zijn ze beide juist, beide onjuist of is 1 van de 2 juist
 • open vragen
 • schatvragen; dit is ook en erg leuke manier om je pubquiz vragen te stellen. Het team wat het beste schat op een bepaalde vraag, wint 2 punten, het team wat 2e wordt: 1 punt. De rest wint niks.
 • 1 tegen 1 vragen; je kunt een ronde er in doen, waar de teams in een soort afvalrace vragen tegen elkaar moeten beantwoorden. Bij 16 teams ga je zo door, totdat er 1 team overblijft. De nummers 1, 2 en 3 krijgen dan punten, de rest niet. Je kunt hiervoor prima schatvragen inzetten. Dus het team wat het beste schat van de 2 gaat door naar de volgende ronde. Heb je meer dan 16 teams, bijvoorbeeld 18, dan doe je een soort van voorronde. Vanaf 16 kom je in een knock out systeem vanzelf bij 2 finalisten over. Je kunt dit zowel tussen teams laten doen als door een vertegenwoordiger per team.

Afwisseling in soorten pubquiz vragen is natuurlijk het leukst.

Muziekvragen in de Pubquiz

De muziekronde is de ronde waarin je met je pubquiz vragen de sfeer er echt goed in kan krijgen. Probeer muziekfragmenten af te spelen bij elke pubquiz vraag en als je daar een paar meezingers bij doet, heb je op zeker succes! In een Powerpoint kun je heel gemakkelijk een fragment toevoegen. Zorg dat de fragmenten kort zijn (ongeveer aan halve minuut). Dit kun je makkelijk doen met allerlei muziekbewerkingsprogramma's. Wij gebruiken hiervoor Audacity.

En zoals gezegd: leuke quizvragen doen het altijd goed. Neem in je 10 vragen ook een paar meezingers mee.

Met pubquiz vragen over muziek kun je kiezen om een fragment te laten luisteren en dan:

 • vragen naar artiest en nummer
 • het fragment stoppen en de teams de zin af te laten maken
 • 2 fragmenten door elkaar te laten lopen

Maar je kunt ook alleen een tekst van een nummer laten zien, of een gedeelte van de tekst. En dan vragen wie de artiest is en welk nummer. Of teksten van 2 nummers door elkaar heen gooien zorgt ook altijd voor grappige quizvragen.

En als laatste tip hier geldt: niet alles moet moeilijk zijn. Een paar vragen van de tien moeten gewoon erg makkelijk zijn. Maar uiteraard zitten er ook een paar pubquiz vragen bij die alleen door een paar mensen geraden worden. Mocht de muziek wat onbekender zijn, dan kun je overwegen om er een meerkeuze pubquiz vraag van te maken.

Een pub quiz zonder muziekvragen is ondenkbaar. Positioneer de muziekronde altijd op een plek waar je de energie er weer even in wilt krijgen. Dus niet aan het begin van de quiz, want dan is iedereen nog wel gefocust, maar ergens halverwege bijvoorbeeld.

Pubquiz vragen - Afbeeldingen en filmpjes

Een beamer helpt je om je pubquiz vragen en antwoorden goed gecommuniceerd te krijgen naar alle mensen die aanwezig zijn. Sommige quiz avondjes trekken met gemak een paar honderd mensen. En dus is het zaak dat je geluid goed is (microfoon!) en dat de spelers een scherm zien waar de vraag te lezen is. Anders krijg je bij elke vraag de opmerking: 'ik heb de vraag niet gehoord' en dan kun je letterlijk elke vraag blijven herhalen. Dat kost ontzettend veel tijd en dat is zonde.

En een scherm is natuurlijk handig als je pubquiz vragen en antwoorden gaat gebruiken waarin afbeeldingen en filmpjes te zien zijn. Visualisatie maakt een quiz gewoon erg leuk. Er zijn heel veel leuke plaatjes en filmpjes te vinden. Zorg overigens wel dat de plaatjes gecomprimeerd worden, zodat je Powerpoint wel snel blijft werken. Erg grote plaatjes (in MB's bedoelen we dan) of filmpjes kunnen vertragen of in het slechtste geval helemaal niet werken. En dat is een grote frustratie voor zowel jou als presentator als ook voor de spelers.

Pubquiz vragen Afbeeldingen:

voorbeeld pubquiz vragenMet afbeeldingen kun je heel veel verschillende soorten pubquiz vragen stellen:

 • foto's waar je een vraag over stelt: deze rivier, in welk land ligt hij en hoe lang is hij ?
 • logo vragen: het logo van welk merk zien jullie hier ?
 • deels afgedekte foto's: wie of wat staat er op het gedeelte van de foto wat afgedekt is ? Of wat mist er op de foto ?
 • ingezoomde foto's: wat is dit voor voorwerp ? Je zoomt zover in dat maar een deel van het voorwerp te zien is.
 • 4 foto's; welke van deze afbeeldingen hoort er niet bij ?

Afbeeldingen kun je gebruiken in je pubquizvragen, maar zijn daarnaast natuurlijk in een pubquiz ook gewoon ter decoratie van vragen erg bruikbaar. En hoe grappiger de foto's die je kiest zijn, hoe leuker de mensen het vinden.

Let op: afbeeldingen en films vertragen je documenten. Bedenk dus van tevoren hoe groot je de afbeeldingen wilt hebben. Eventueel kun je met een gratis 'Foto-verklein-programma (google er maar eens op) je foto's verkleinen.

Filmpjes in een Pubquiz

Met films kun je ook leuke dingen doen.

Wil je een Youtube filmpje in je pubquiz vragen integreren, dan kun je dat met een paar simpele stappen doen:

 1. Ga op Youtube naar het betreffende filmpje.
 2. Klik op 'Delen' onder het filmpje.
 3. De link van het filmpje wordt getoond en daaronder staat het woord 'Kopieren'. Klik daar op.
 4. Ga naar je Powerpoint en plak het filmpje in je pubquiz.

Je kunt er ook voor kiezen om een Youtube filmpje te downloaden en deze vervolgens in je pubquiz powerpoint te plakken. Dit doe je heel makkelijk met de website keepvid.com. Het voordeel hier van is dat je geen internet verbinding nodig hebt als je de pubquiz speelt.

Leuke vragen die je over films kan stellen zijn bijvoorbeeld:

 • hoe heet deze film ?
 • noem 2 acteurs die in deze film spelen
 • wie van de volgende acteurs speelt niet in deze film ?
 • hoe loopt dit fragment af ? Met name op sportgebied zijn hier natuurlijk hele leuke filmpjes te vinden. Maar ook blooper filmpjes zijn er genoeg op het internet te vinden en doen het altijd goed.
 • welk geluid horen jullie ? Dit is een luistervraag, waarin je een geluid laat horen. De teams moeten raden wat ze denken te horen.

Meer voorbeeld vragen kun je vinden, door mee te spelen met onze gratis quiz vragen, klik hiervoor op de onderstaande foto.

gratis pubquiz

Pubquiz vragen leuk en spannend maken

Een algemene kennis quiz en triviant vragen dat klinkt nog niet direct als enorm vertier en dat wil je met jouw pubquiz nu juist wel bereiken. En daarom zijn er een aantal dingen die je kunt doen om  de pubquiz nog leuker te maken en de zaal op zijn kop te zetten. De rode draad is: verras de mensen in de zaal.

 • jokers inzetten; het is leuk als teams gedurende 1 ronde een joker mogen inzetten. Vraag de teams een mascotte mee te nemen die avond. Die mogen ze 1 ronde op tafel neer zetten, zodat iedereen kan zien dat hun team dubbele punten krijgt voor elk goed antwoord die pubquiz ronde.
 • punten afnemen: pubquiz vragen en antwoorden leveren normaliter 1 punt op per goed antwoord. Maar wat nu als je elke ronde 1 punt mag afnemen van een team naar keuze ? Zo kun je de goede teams wat afremmen, waardoor het spel langer spannend blijft. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om te zien hoe ze dan op elkaar gaan reageren en vervolgens het andere team terug pakken door hun ook een punt af te nemen in de volgende ronde.
 • geef niet zelf alle antwoorden op de pubquiz vragen, maar ga als je de antwoorden doorneemt, door de zaal. Vraag aan individuele spelers wat hun team daar geantwoord heeft. Het zorgt voor interactiviteit.
 • Speel een paar tussenvragen tussen de rondes. Iedereen doet tegelijk mee. Degene die het in de zaal als eerste roept, wint een punt voor zijn team.
 • Laat het team wat verliest in een ronde, de volgende ronde kiezen. Ze kunnen dan een soort pubquiz vragen kiezen, waar ze denken meer punten mee te kunnen scoren. Als je bijvoorbeeld 20 rondes met pubquiz vragen en antwoorden hebt, dan kunnen ze er in totaal 10 kiezen. Er worden dus ook 10 rondes niet gespeeld. Nadeel hiervan is dat je 20 rondes moet maken en er maar 10 gebruikt.

Ook belangrijk in de leukste Quiz ooit:

 • Speel lekkere muziek tussen de rondes, zodat de sfeer er goed in blijft zitten.
 • Loop tussen de tafels door, zodat de spelers je zien en horen. Maak contact met de mensen in de zaal.
 • Vraag of ze klaar zijn voor de volgende vraag.
 • Gooi er wat humor in, stop er bijvoorbeeld een grappige foto tussen van een vorig feest van de vereniging, waar iedereen nog steeds om moet lachen. En zeg dan dat die foto er per ongeluk is tussen gekomen.
 • Beginnen bepaalde spelers je wat raar of moeilijk aan te kijken, dan weet je het dat het tijd is voor een korte plaspauze.
 • Teams bij elkaar laten afkijken. Bijvoorbeeld het team wat onder aan is geëindigd in de vorige ronde krijgt een 'snoepje' / een 'bonus' of hoe je het ook wilt noemen. Hiermee mogen ze bij een team naar keuze de antwoorden zien, of een gedeelte van de antwoorden (eerste paar vragen).
 • Tekenopdracht geven. Laat de teams een logo zelf tekenen. Je geeft als presentator punten aan de 3 beste tekeningen, de rest krijgt geen punten.

Pubquiz vragen 2020

Ben je op zoek naar Pubquiz vragen 2020, dan moet je zeker het website archief van de Telegraaf in. Je kunt hier per maand en vervolgens op dagniveau klikken en je krijgt tientallen ideeën, want al het nieuws over die dag is daar verzameld. Je kunt weliswaar niet verder klikken zonder abonnement, maar dat is ook helemaal niet nodig.

Wil je een totale quiz met Pubquiz vragen maken, zorg dan eerst dat je 10 onderwerpen verzint, waar je dan vervolgens 10 vragen over stelt. We zullen je op weg helpen. Wat dacht je van: Sport, Topografie, Evenementen (festivals, concerten etc), Televisie en Film (Wie won Wie is de Mol vorig jaar ?), Bekende Nederlanders (wie zat in een afkickkliniek een groot gedeelte van 2019 ? Gordon, Wie organiseerde een pyjamaparty in de Ziggo Dome ?), Binnenlands nieuws (zet de volgende protesten in volgorde van wanneer ze hebben plaatsgevonden: gele hesjes, KOZP, Boeren, Bouwbedrijven), Buitenlands Nieuws (Welk telecombedrijf wordt door veel landen geweerd omdat er angst is dat er gespioneerd mee wordt ?), Muziek (welke bekende Nederlandse band pakte na 10 jaar de draad weer op in 2019 ? /Krezip).

Pubquiz vragen over 2020 alleen in een Pubquiz vinden wij overigens saai, maar zeker 1 ronde moet natuurlijk gaan over het nieuws van de afgelopen periode. In onze Pubquiz zit altijd 1 ronde minimaal over de afgelopen tijd, dus zijn het Pubquiz vragen over 2020.

We wensen jullie een bere-gezellige Pubquiz

We hopen dat er allemaal goede ideeën inmiddels in je brein zijn gaan opkomen, waarmee jij een super leuke pubquiz kunt maken met leuke quizvragen en grappige quizvragen. Hiermee wordt jouw algemene kennis quiz niet saai, maar bere-gezellig.

Wil je nog meer lezen over het voorbereiden van de pubquiz lees dan ook eens de blog: 8 ingrediënten voor een succesvolle pubquiz.

En zakt na het lezen van deze blog de moed je in de schoenen, dan kun je het jezelf ook makkelijk maken. Voor slechts € 32,50 kun je onze pubquiz bestellen. Meer info over onze Pubquiz. Een algemene kennis quiz boordevol met leuke vragen voor jouw groep. Helemaal kant en klaar dus en omgerekend met een zaal van 100 mensen kost dat natuurlijk helemaal niks.

Hiermee maak je o.a. jouw verjaardagsfeest, of jullie avondje bij de sportvereniging tot een groot succes.

gratis pubquiz
quiz spelen

Speel een gratis oefenronde. Om je een idee te geven, van hoe een Pubquiz eruit kan zien, bieden we je een gratis ronde aan van een Pubquiz.

Hierin staan 10 vragen, die je mag gebruiken voor je eigen Puquiz.

De gratis Pubquiz vragen vraag je hier aan.

Wil je hieronder een reactie geven over de Pubquiz?

Insert Image

Wat kun je van deze online Pubquiz avond verwachten?

Heel Holland en België Pubquizt!

Aangezien we nu helaas wat meer op huis zijn aangewezen, maken we er gewoon thuis een leuke avond van. Samen op afstand dus! 

Superleuk toch om samen met je gezin, vrienden, familie of sportteam (op afstand) samen te spelen. Maar je kunt deze Pubquiz online ook prima alleen spelen.

MEER INFORMATIE OVER DEZE ONLINE PUBQUIZAVOND

We hebben een Pubquiz gemaakt, waar iedereen aan mee kan doen. Lekker 90 minuten quizzen met nog heel veel andere mensen in Nederland en België.

In totaal hebben we 40 leuke, verrassende vragen. Met natuurlijk een muziekronde, waar je vanuit je woonkamer zo hard mee kunt zingen en dansen als je wilt (hoort of ziet toch niemand). Maar ook de andere 30 vragen gaan over zoveel verschillende onderwerpen dat het voor iedereen leuk is om mee te doen. En... met onze bekende Mystery Guest. Wie zit er dit keer in de doos naast Richard?

Je speelt de quiz op je eigen computer/laptop/iPad of smartphone.

Op de avond zelf klik je op deze link en kun je meespelen. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

Hapjes en drankjes op tafel en spelen maar. Jullie zien de presentator (Richard) en de vragen in beeld. Wij zien en horen jou niet, maar je kunt meequizzen door de antwoordformulieren (die je ontvangt na je inschrijving) in te vullen en te verzenden via je telefoon of computer. Wij zien en horen jou niet tijdens de quiz, maar indien je dat wilt, kun je gezellig mee chatten. En ondertussen leg je natuurlijk even contact met je vrienden met wie je samen speelt.

- Heb je niks te doen vrijdag 19 februari? 
- Heb je zin in een supergezellige quiz? 

Schrijf je dan hieronder in: 

Inschrijven

Heb je nog niet eerder meegespeeld? Probeer het gewoon een keertje. We krijgen zoveel leuke reacties van mensen die meespelen, dat we eigenlijk wel zeker weten dat het ook wat voor jou is. Meer dan 200 teams vanuit meer dan 350 huishoudens doen er zeker mee.

En je hoeft echt niet het slimste jongetje of meisje uit de klas te zijn. De vragen gaan over van alles en nog wat. Eindelijk heb je eens wat aan al die onzinnige informatie op die harde schijf boven in je hoofd.

Kosten Pubquiz online

Voor slechts 5 euro per inschrijving kun je meespelen. Spelen jullie bijvoorbeeld met jullie gezin of 4 vrienden, dan spelen jullie dus omgerekend mee voor slechts 1,25 per persoon. Voordeliger gaat een avondje uit niet worden 😉

Spelen met een team op afstand

Wil je als team meespelen, dan is het voor jullie het leukste om je in te schrijven per adres (met je eigen naam). Op de avond zelf logt ieder teamlid zelf in via de link die hij/zij gekregen heeft en jullie kunnen dan onderling via videobellen of WhatsApp contact houden. 1 van de teamleden vult het antwoordformulier in en zet daar de teamnaam op. Je bent niet verplicht om meerdere linkjes aan te vragen, maar uit ervaring weten we dat de Pubquiz veel beter te volgen is als ieder adres/woning een eigen link gebruikt.

Hoe speel ik mee met de online Pubquiz avond? Dat is heel simpel.

Na je betaling van 5 euro ontvang binnen 5 minuten twee e-mailtjes van ons. 

 1. Een mailtje met de bevestiging van je bestelling.
 2. Je ontvangt ook een mailtje met een korte uitleg en de mogelijkheid om je teamgenoten door te geven. Je kunt 4 extra gratis linkjes kunt aanvragen. Je teamgenoten ontvangen dan een eigen link om mee te spelen.

Uitslag

We spelen om de eeuwige roem en de titel Pubquiz Koning en Koningin. De dag na de online Pubquiz maken we de uitslag bekend, leuk om te zien op welke plek je bent geëindigd. En dan kun je ook zien tegen wie je allemaal hebt gespeeld, omdat heel veel mensen die maandelijks meedoen een selfie van zichzelf maken (wat niet verplicht is hoor) en die naar ons appen. Wij maken daar dan deze collages van :-).

De eerstvolgende Online Pubquiz avond is op vrijdag 19 februari. 

Bij deze ben je uitgenodigd. Alleen nog even inschrijven via:
Inschrijven voor de vrijdagavond Pubquiz.

6K Shares
 • De Meijersjes schreef:

  Hoi, wij deden voor het eerst mee en vonden het erg leuk. Soms ging het voor ons erg snel maar dat zal de tweede keer vast beter gaan…
  Dankjewel en de 28e zijn we er weer bij!!

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Margret,

   Leuk om te lezen dat jullie er plezier aan hebben beleefd. Tot de volgende keer :-).

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Pauline schreef:

  Afgelopen zaterdag hebben wij weer meegedaan; erg leuk en een welkome afleiding !!

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Pauline,

   Wij vonden het ook weer erg gezellig en leuk om te doen.
   Wie weet tot de volgende keer :-).

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • KvD schreef:

  Komt de uitslag van afgelopen zaterdag nog online?! 🙂

 • Hertog en Hertogin schreef:

  Echt superleuk geregeld en gepresenteerd en over drie weken zijn wij er weer bij !!!

 • Mario Desplenter schreef:

  supertof

 • ellen schreef:

  spirelli is hetzelfde als fusilli

 • Liza schreef:

  Echt superleuk! En het is echt niet erg als dat de techniek een keer niet mee zat. Prima opgelost. Grote complimenten voor hoeveel tijd en moeite jullie erin steken. Leuke vragen en heel leuk gepresenteerd.

 • Alice schreef:

  Het was ontzettend leuk om met ons gezin, voor het eerst sinds maanden weer samen, mee te doen. Lekker discussiëren, of gewoon gokken

 • Martin schreef:

  Wij hebben al 4x meegedaan en wij vinden het erg leuk.
  Je doet het erg goed ondanks de flauwe grappen, ?

 • Werner schreef:

  Hoe kan ik het antwoordformulier invullen, en waar vind ik dit?

 • Els schreef:

  Super leuk om met je gezin te doen. Iedereen draagt iets bij.

 • Ghislaine schreef:

  De pubquizz was best lastig deze keer, maar dat houdt het ook interessant. Als het heel makkelijk zou zijn geweest, waren we allang afgehaakt.

 • Cynthia schreef:

  Een heel gezellige, laagdrempelige pub quiz. In deze gekke tijd een leuke manier om de zaterdag avond door te brengen!

 • Jelle de Gelder schreef:

  Superleuk, we missen alleen onszelf in de uitslag van 16 mei.
  Team: Dr. Bernard & Superjuffie

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi,

   Jullie staan gedeeld 468e met 37 punten. Teamnaam Dr. Bernhard.
   Ik heb de naam handmatig toegevoegd omdat ronde 1 niet goed was gegaan, maar zie nu dat Berhard zonder h had gemoeten :-).
   Maar jullie staan er dus hoor.

   Tot zaterdag?

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Team De Kraantjes schreef:

  Super leuke invulling van de zaterdagavond!

 • De Winter schreef:

  Wij zijn na 2 ronden gestopt.
  Wij vonden er te veel tijd tussen de vragen zitten waardoor onze concentratie weg was. Er werd te veel gekletst tussen door.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi hoi… ja die Richard… die kletst en kletst. Misschien maar eens een rolletje tape kopen :-).

   groetjes, Marjolein

 • Bart schreef:

  Gisteren voor de eerste keer meegedaan. En we hebben er super van genoten. Zeer gevarieerde vragen en voor elk wat wils.
  Ik maak ook samen met men pa 2 quizen per jaar voor een vereniging. Hebben ons alweer ingeschreven voor kom e de zaterdag. Bart en Stephanie alias de keikopjes.

 • Teamladies schreef:

  Na elkaar weken niet gezien te hebben een 1 1/2 meter date met de meiden. Ipv van boordspelletjes de pubquiz meegedaan. Lachen gieren brullen. En waar we elkaar normaal maandelijks daten hebben we volgende week weer afgesproken

 • Team Menheerse schreef:

  het was weer super gezellig. leuke vragen en erg spannend

 • Alicia schreef:

  Hoi Richard en Marjolein,

  We doen al een paar weken met z’n vieren mee aan jullie quiz, super leuk! Nu vroegen we ons af, zijn de uitslagen van de eerdere weken misschien nog ergens terug te vinden? We vragen ons af of er wat vooruitgang zit in onze pubquiz-skills….!

  Groetjes!

  • Richard en Marjolein schreef:

   Bij de Pubquiz van 25 april zijn jullie op een gedeelde 198ste plek geëindigd, van de totaal 1417 teams.

 • Ingeborg schreef:

  Afgelopen zaterdag 9 mei voor de eerste keer meegedaan aan de on-line pubquiz; we hebben erg leuke uren gehad.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi,

   Bedankt voor je leuke bericht. En zaterdag spelen we weer. Misschien tot dan!

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • carola van der Linde schreef:

  Super leuke popquiz. Soms best lastig. Maar leuk om mee te doen

 • Josee schreef:

  Ik zie onze uitslag er niet bij!
  De wijze vrouwen

  • Richard en Marjolein schreef:

   Jullie zijn op plek 909 geëindigd, we hebben helaas geen antwoorden van de eerste ronde doorgekregen.

 • Zaanse stroopwafels schreef:

  Heel erg leuk ! Volgende week weer van de partij!!

 • Coby schreef:

  Onwijs leuk,helaas ging er iets mis bij ronde 3 waardoor ik af moest haken

 • Wout schreef:

  Leuke quiz qua afwisseling en niveau. Het enige minpunt was dat het moeilijk te combineren is met de videochat als er constant door de, weliswaar enthousiaste, presentator gebabbeld wordt. Zeker als die dan in echo terugkwam door de vertraging op de videochat. Op die manier werd het chaotisch.
  Maar wel een heel leuk initiatief! Goed bezig!

 • Jette schreef:

  Wij hebben meegedaan met onze kinderen, was heel erg leuk! Direct ingeschreven voor volgende week. Bedankt

 • Jousies schreef:

  Super leuk. Zeer afwisselende vragen. Echt een aanrader. Hoop dat jullie ook na de maand mei hiermee blijven doorgaan.

 • Sietse en Mariska schreef:

  Oh.. En wij deden voor de eerste keer mee. Hadden antwoord formulieren per mail.. eerste 2 ronden die gebruikt.. En het derde formulier klopte ineens niet meer.. dus moesten we heel snel naar de site op zoek naar antwoord formulier 3. Maar waarom worden er onjuiste formulieren gemaild? Had er dan nog een mail tegenaan gegooid met wel de juiste formulieren.

 • Anne schreef:

  De quiz was superleuk.
  Als tip willen we meegeven om een timer toe te voegen. Je weet niet hoeveel tijd je nog hebt en bij de ene vraag ben je net klaar met lezen en dan is de volgende vraag er al.

 • Sietse en Mariska schreef:

  Erg leuke quiz. Goed te doen.. soms flink nadenken. Wel kan het presentatie tempo omhoog. Bij meerkeuze vragen, zoveel gepraat eromheen. Duurde te lang. En juist de afbeeldingen wat langer groot in beeld laten staan. Als ze weer klein zijn, zijn ze lastig te zien. En je kijkt ook op je antwoord formulier, dus grote afbeeldingen op de tablet zijn gewenst.

 • Lydia schreef:

  Onze gezin zit op 3 lokaties klaar op zaterdagavond om de kwis samen te spelen en als gezin een leuk avond met elkaar te hebben. We zien elkaar zo toch vaak! Mooi toch! Bedankt daarvoor.

 • Ellen schreef:

  Was leuk, alleen na ronde 1 kom je niet automatische in ronde 2. Hoe kan dit?? Ik ben elke keer terug gegaan naar de mail en volgende ronde aangeklikt. Deze 3 rondes lijken niet te zijn verzonden naar jullie. Heb er geen bevestiging van gehad. Terwijl ik dit wel aangevinkt heb. Jammer

  • Richard en Marjolein schreef:

   Je gaat inderdaad niet automatisch door naar de volgende ronde. Het zijn 4 verschillende antwoordformulieren voor de 4 verschillende Pubquizrondes.
   Ik zie bij de uitslagen inderdaad dat jullie maar 6 punten hebben gehaald, alleen de 1e ronde is verzonden, helaas.

   Weet niet of je zaterdag weer meespeelt, maar op onze website komen ook de antwoordformulieren te staan.
   Dit zijn nu nog de linkjes naar de formulieren van afgelopen zaterdag, maar vanaf vrijdag staan de formulieren voor 9 mei op die pagina.
   https://groepsspellen.nl/antwoord/

   Ook hiervoor geldt, dat het handig is om 4 tabbladen alvast open te zetten.

 • KorfbalFlipjes schreef:

  Derde keer meegedaan met 3 gezinnen van onze korfbalfamilie uit Tiel en Ophemert. Keileuk! Tot as zaterdag!

 • Bonsai schreef:

  Gisteren deed bonsai de eerste keer mee, het was voor herhaling vatbaar.
  Ik vind ons echter niet terug in de rangschikking?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Team Bonsai,

   Jullie staan erbij hoor, jullie hebben 36 punten gehaald, een gedeelde 395ste plek van de 1317 teams.

 • TacoJoyce schreef:

  Was leuk!!

 • Marloes schreef:

  Het was leuk!!

 • krista schreef:

  echt superleuk maar we konden het echt niet goed volgen vanwege slechte verbinding, geen idee wat de antwoorden waren en dat is wel jammer

 • Lies schreef:

  Kan ik nog meedoen??

 • Petra schreef:

  Vraagje.
  Blijven jullie dit voorlopig organiseren.
  Me dochter is over 2 weken jarig en lijkt me leuk om dit als verrassing met vrienden van haar online haar verjaardag te vieren.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Petra,

   We blijven in ieder geval de hele maand mei elke zaterdagavond de Pubquiz organiseren.
   Waarschijnlijk daarna 1 x per maand, maar dat is ook afhankelijk van de ontwikkeling met Corona.

   Wat leuk dat je dat voor ze wilt organiseren. De inschrijving daarvoor is mogelijk na 9 mei.

   Met vriendelijke spelgroet,
   Richard & Marjolein

 • dd schreef:

  Was vorige week jammer dat het zo snel ging van oude ronde naar nieuwe ronde en er geen overzicht meer was van de ronde met alle vragen voor het starten van de nieuwe ronde….

 • Ada( team naam daatje) schreef:

  Hallo, het was leuk maar ik kon onze naam niet vinden in de uitslag, dat was jammer

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Ada, jullie staan erbij hoor. Op een gedeelde 473ste plek, in totaal hebben jullie 40 punten gehaald. We kunnen ons voorstellen met zoveel teams dat je jezelf niet zo snel kunt vinden.

 • Elisa schreef:

  Nu 2x meegedaan en alle twee zeer geslaagd! Bedankt voor deze gezellige avonden in deze iets minder gezellige tijden!!

 • Jannie schreef:

  Was leuk om mee te doen, volgende week maar weer

 • De Millies schreef:

  Het was voor ons de eerste keer, we hebben ontzettend veel lol gehad. Doen graag nog een keer mee. Hopelijk dat dan de muziekvragen wel iets beter gaan en niet vast lopen, maar dat werd fantastisch opgelost en deed helemaal niks af aan onze pret.

 • Sarah B schreef:

  Fantastic avond. Volgende week weer! Bedankt

 • Laura schreef:

  Heel leuk gedaan maar echt te hoog tempo. Verder toppie hoor.

 • Monique schreef:

  Super leuk! We speelden dit met onze 2 puber dochters van 15. Ok zij vonden het erg leuk,.

 • Laura schreef:

  Zo’n leuk initiatief! Dankzij een initatief als dit kijk je nog een beetje uit naar het weekend tijdens de lastige tijd waarin we nu zitten. Wij zijn fan van jullie!

 • Jolanda schreef:

  Leuk! Bedankt.

 • Jacoline schreef:

  We vinden dat jullie het heel leuk doen!! We moeten erg lachen om de slechte grappen. Je kletst de boel knap aan elkaar!! En vlotte reactie waardoor we toch konden meespelen (nav niet kunnen vinden link naar live stream)

 • leuk om met zoveel verschillende mensen een gezellige avond te hebben

 • Yvon schreef:

  Waar moet je de antwoorden invullen?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Je krijgt voor elke Pubquiz een e-mail met daarin een link naar de antwoordformulieren. Heb je ze niet ontvangen, geen probleem, we delen de linkjes ook op de avond zelf in de chat.

 • sander schreef:

  in één woord: ongelofelijkfantastischfeelgood!

 • Kris schreef:

  Top gedaan, ik heb vanuit Belgie genoten van de kwis. Soms ging het wel wat snel omdat je moet switchen tussen de vragen en het antwoordblad, maar voor de rest super!
  Zaterdag ben ik terug van de partij! ??

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hi Kris, bedankt voor je feedback. Het is voor jezelf handiger om de Pubquiz mee te spelen op bv. je computer of laptop en op een ander apparaat, bv telefoon de antwoorden door te geven. Tot de volgende keer!

 • Carola schreef:

  Gieemorgen, wij deden gisteravond voor het eerst nee, superleuk! We wisten alleen niet hoe te starten. Blijkt dat we een mail hadden moeten krijgen met antwoordbladen maar die hebben we niet gehad. Gelukkig vonden we in de chat de links van Saskia maar stel dat we zaterdag weer geen nsil krijgen. Waar kan ik ze genakkelijk vinden? Of werken de links van de vorige keer weer?
  Groetjes van Carola

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hi Carola, per Pubquiz hebben we nieuwe linkjes. Deze worden inderdaad per e-mail verzonden, maar worden ook tijdens de Pubquiz in de chat weer doorgeven. Krijg je onze e-mailtje nu wel binnen?

 • Melanie schreef:

  Super leuk opgezet! Leuke avond gehad?

 • Mieke schreef:

  Het was weer leuk vanavond, bedankt!!
  Het moppenniveau daalt volgens mijn teamgenoot, gooi er komende zaterdag maar weer een goeie in 😉

  Tot volgende week!

 • Ronald schreef:

  Heel leuk! Leuke vragen met een vleugje humor! Bedankt!

 • Sylvia schreef:

  Wat een gezelligheid! Vanavond voor het eerst meegedaan met mijn man. Onze dochter deed mee vanuit haar eigen huis. Het was super leuk! Volgende week zijn we weer van de partij!

 • de 61-jes schreef:

  Wat een lol hebben mijn man en ik met onze zonen (10 en 12) gehad. Gedreven deden ze mee, angstvallig hielden ze mij in de gaten of ik de antwoorden wel goed invulde !
  Tip voor een volgende keer: bij de gegeven antwoorden ook de punten noteren: wel zo handig 😉
  We gaan eens kijken of we met vrienden/familie een kwisavond via jullie kunnen regelen: 30 personen/huizen moet lukken 😉
  Bedankt voor de leuke avond.
  #blijfgezond
  #samensterk
  De 61-jes

 • Sofie schreef:

  Was vandaag de eerste keer dat we meededen samen met onze kids. Was super leuk! Volgende week weer van de partij!

 • Susanne schreef:

  Super leuk om mee te doen. Zaterdag onze 3e quiz. Leuke gevarieerde quiz voor het hele gezin!

 • Janny schreef:

  Wij vonden het met ons gezin, door corona ver uit elkaar, heel leuk om samen mee te doen. Ben je toch een avondje bij elkaar! Ieder had voor zich hapjes en drankjes erbij gepakt.
  Wij vonden het fijn dat er ook Belgische vragen bijzaten voor onze Belgische schoonzoon! Alleen was het lastig dat er tussen de verschillende locaties een vertraging zat in het geluid. Dus wij hoorde de vragen 3x.
  Maar wij gaan uiteraard weer meedoen.
  Bedankt voor het leuke initiatief!

 • Erwin & Nadine schreef:

  We hebben een leuke avond gehad met ons gezin! Even wat anders dan een tv-avond en lekker interactief bezig zijn met elkaar.

 • Maria schreef:

  We vonden het erg leuk en gezellig om voor de 1e x mee te doen.
  De vragen vond ik niet altijd even duidelijk gesteld (bv de muziekfragmenten met de plaatjes…ik snapte niet wat de bedoeling was en zat te wachten op de volgende 2 fragmenten…die niet kwamen.. haha) en idd een beetje meer tempo tussen de rondes in.
  Ga zo door met jullie enthousiaste presentatie, ik geniet ervan en tot zaterdag!

 • Marianne van Eeden schreef:

  Meer vaart in de quiz, is toch fijner. Dank! We hebben het weer erg leuk gevonden en ons uiteraard weer ingeschreven.

 • Ria schreef:

  Superleuk! Zat goed in elkaar en erg leuk gepresenteerd. Bedankt!

 • De nieuwkoopjes schreef:

  Heel leuk..maar ging snel..Maar wij zijn dan ook niet de jongste meer..maar hoef niet te winnen dus zeer tevreden..we doen weer mee

 • Karin Miesen, villa ezel schreef:

  Zeer geslaagd, super. En zeker leerzaam ?. De Belgische vragen waren hoge moeilijkheidsgraad voor Nederlanders hihihihi??

 • Laura schreef:

  Leuke bezigheid in Corona-tijd. Onze dochter van bijna 10 jaar doet ook mee. Zoekmachines gebruiken we keurig niet. Variërende onderwerpen in vier verschillende rondes. Soms wisten we t echt niet ?. Richard kletst t leuk aan elkaar, terwijl Marjolein en zusje op de achtergrond het geheel in de gaten houden – teamwork! Leuk.
  Volgende week doen we gewoon weer mee! Benieuwd naar week 3 van deze pubquiz ?

 • Chantal schreef:

  Superleuk om mee te doen en duurt ook niet te lang. Gezellig om samen met je gezin te doen zonder de deur uit te hoeven. Wat ons betreft mag er wat minder gekletst worden tussendoor. Verder zijn we er weer bij volg wk! ?

 • Nancy schreef:

  Leuk idee en goed georganiseerd!
  Alleen mag het wat mij betreft wat vlotter gaan, er wordt tussentijds veel gesproken waardoor de aandacht wat verloren gaat

 • Peter schreef:

  Hoi Richard en Marjolein, de pubquiz was erg leuk. Goede vragen en best wel pittig. Leuke besteding van de zaterdagavond! Volgende week doen we weer mee! Dank.
  Groetjes, Peter en Annelien

 • Joost schreef:

  Hoi Richard en Marjolein! Ik maak zelf pubquizzen en dus weet ik hoe lastig het is om het iedereen naar de zin te maken, maar kudos voor de variatie en heerlijk lichte toon, beetje humor en jezelf niet te serieus nemen. Echt heel fijn om even wat anders te doen, dank daarvoor! HULDE! Het was trouwens best een pittige.

  Tot volgende week, blijf gezond!

  Groet, Joost uit Oost
  (Amsterdam Oost)

 • Kim schreef:

  Top avond!!! Leuke quiz

 • De Verbergjes schreef:

  Super leuk! Gelijk weer ingeschreven voor volgende week. Zo hebben wij een leuke zaterdagavond in de coronatijd!
  Groetjes, Erik en Miriam

 • Marcel Bos schreef:

  Het was een leuke en afwisselende quiz. Een echte aanrader! Groeten van Marcel Pietsje Ale en Eelco

 • Okke en Jacoline schreef:

  We hebben voor de tweede keer mee gedaan. We vinden het erg leuk, ondanks dat we niet zo goed zijn 🙂

 • Lysette schreef:

  Team Globetrotters heeft een gezellige avond gehad. Leuk initiatief hoor!
  Volgende week zijn we weer vd partij ?

 • Ellen schreef:

  Wij vonden het weer een super leuke quiz.

 • Jolanda (team klusklungels) schreef:

  Het was een leuke quiz met afwisselde vragen. Wij hebben lol gehad, ook met vrienden op afstand. Bedankt!

 • Zusse&Zusse schreef:

  Was erg leuk om mee te doen! Tot volgende week! Groetjes van Zusse&Zusse uit Steenwijk 🙂

 • Judith schreef:

  Vandaag voor de tweede keer mee gedaan en gelijk weer ingeschreven voor volgende week!

 • wilma schreef:

  super leuk geweldig

 • Patricia schreef:

  Superleuk, het mag alleen wat vlotter! Niet teveel tussendoor kletsen, grapjes of andere vertraging. Het wordt daar saai door! Maar we doen zaterdag gewoon weer mee hoor!!

 • Karin schreef:

  Leuk initiatief en bedankt voor de leuke avond ! Mijn man en ik hebben meegespeeld en gelukkig kwam onze dochter net op tijd thuis voor de vraag met de 3 vloggers :).

 • Mariëlle schreef:

  Hele leuke pubquiz, lekker actueel! Vind het echt top dat jullie dit organiseren! Met onze vriendengroep pubquizzen wij vaker (ook via jullie) en daarom is het jammer dat we de link niet vaker konden gebruiken zodat iedereen op eigen scherm kon meekijken en het ook kon meeluisteren. Scherm delen lukt makkelijk alleen is het dan niet te verstaan. Vooral de muziekronde is dan lastig. Dus voor ons zou het leuk zijn als iedereen de link kan openen, waarbij we toch gezamenlijk als 1 team op afstand kunnen meedoen.
  Maar verder nogmaals, echt gezellig avondje zo!

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Mariëlle,

   Je mag vanuit elk huis 1x inschrijven, dus je vrienden kunnen allemaal apart dan inschrijven.

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Tineke schreef:

  Vond het een leuke quiz, we hebben er een gezellige avond van gemaakt met onze 3 pubers. Leuk dat er vragen waren waarbij we hun kennis nodig hadden. Op de vraag of ze nog een keer mee wilden doen kreeg ik het antwoord: “Als het eerder op de dag is, want ik wil ‘s avonds wel gewoon nog tv kunnen kijken hoor.” Nou wil ikzelf heel graag nog een keer met het gezin meedoen, dus bij deze de vraag of jullie ook een quiz willen organiseren in de middag ofzo.

 • AJ schreef:

  Het was een leuke quiz met goede vragen. Het zou leuk zijn als we de link konden delen zodat wij het met het gezin vanuit verschillende huizen als team mee kunnen doen.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Bedankt :-). Elk huis kan zich apart even aanmelden via deze pagina. Elke link is namelijk maar 1x te gebruiken. Tot zaterdag ?

 • Team Mimoos schreef:

  De pubquiz van zo. 5 april was een heel leuk initiatief. Pakweg 500 teams over heel Nederland en een paar Belgische teams, chapeau! Ook nog leuke vragen. En aangezien we niet gewonnen hebben, toch ook een beetje moeilijk. 🙂

  Wij vonden wel dat de presentator teveel praatte, soms tussen de vragen door, en zeker ook tussen de rondes door. Het duurde voor ons veel te lang, de flow ging eruit.

  Doordat er zoveel tijd was om een antwoord te geven en later nog terug te gaan naar het antwoord op een eerdere vraag is het de vraag of iedereen zich gehouden heeft aan jullie verzoek om niets op te zoeken op het internet. Die mogelijkheid maakt de wedstrijd wellicht ongelijk. Een (redelijk) beperkte tijd per antwoord en daar niet meer op terug kunnen komen zouden de strijd eerlijker maken.

  Bedankt voor een leuke avond met mijn kinderen!

 • Peggy schreef:

  Het was een super leuke en gevarieerde quiz! Echt een aanrader. Zelfs de grapjes tussendoor waren leuk. Super georganiseerd!!

 • Helga schreef:

  Wat een topavond. Een heerlijk gezinsuitje, maar dan thuis. Leuke afwisselende vragen, goed geregeld. Met veel passie gehost.

 • annet schreef:

  wij speelden vanavond met ons gezin. Onze kinderen van 11 en 14 vonden het ook een leuke quiz. Goed te doen qua niveau. Weer eens iets anders dan een avondje netflixen of keesen….;o)

 • John schreef:

  Was super leuk

 • AG schreef:

  Super leuk quiz!!! Top geregeld, dank jullie wel.

  Volgende week doen we graag weer mee!

  TIP: speel het spel iets sneller, dit geeft minder kans op opzoeken, maakt het leuker denken wij. We hebben soms lang moeten wachten op de volgend vraag.

 • Marjan schreef:

  Team RAMpenpLan: super leuke quiz, leuke avond gehad! Aanrader!

 • De Bende Van Ellende schreef:

  Heel erg leuk georganiseerd! Wel redelijk wat Nederlandse vragen over oa. Rutten en Andre Hazes maar het was een leuke ervaring! Hopelijk volgende zondag opnieuw

 • marianne van eeden schreef:

  Was een leuke pubquiz !!!
  als ik voor mezelf spreek had het iets sneller gemogen, maar ik begrijp dat dit niet voor iedereen wenselijk is wellicht.. we hebben ons in ieder geval weer opgegeven voor volgende week !

 • PipiLangkous schreef:

  Superleuk om te doen met het hele gezin!

 • Rik, Liselotte, Jessey en Edwin schreef:

  Superleuk om mee te doen. Richard is een echte quizmaster!
  Dank je wel. Zaterdag 11 april zijn we weer van de partij.

  Hoe zat het trouwens met die haai bij de chinees? Je viel even weg… hahaha

 • Loes van Santvoort schreef:

  Super leuk om mee te doen!

 • Davy schreef:

  Verwarrend dat antwoorden soms worden opgesplitst in verschillende antwoordvakken, terwijl anderzijds soms meerdere antwoorden in 1 antwoordvak vereist zijn.

 • Daniëlle schreef:

  Wij vonden het erg leuk om mee te doen. Leuke vragen! Voor iedere leeftijd geschikt. Een leuk avondje vermaak. Wij doen volgende week weer mee!

 • Jonathan en Mayke schreef:

  Hoi Richard, Marjolein en hulptroepen! Wij hebben genoten van de pubquiz. Wat een leuke vragen en ook erg gezellige presentatie. Je blouse vonden we mooi he Richard 😉 . Wat ons betreft een tip voor de volgende keer, er mag iets meer tempo inzitten. Hoewel we ook reacties zagen van mensen die het te langzaam vonden… Bijvoorbeeld een klokje dat meeloopt bij elke vraag en dan bij multiplechoice minder tijd en dan weer door. Bijkomend voordeel is dat mensen dan niet meer de tijd hebben om vragen toch op te zoeken. We moeten even kijken of komende zaterdag weer lukt. Ik ga iig vast delen op facebook. Groetjes en stay safe! X uit Deventer

 • Vreugies schreef:

  Onze jongens Sam en Daan van 9 en 12 vonden het geweldig leuk. Ook voor hen waren er goede vragen bij. We doen als gezin graag weer mee volgend weekend! We hebben vorig jaar jullie Wie is de Mol spel gekocht en bleek een groot succes.

 • Kim schreef:

  Het was super de puper leuk….echt goed georganiseerd!!!! Heel even de crisis om je heen vergeten….

 • Corrie schreef:

  Wat hebben wij genoten. Ik vond het juist iets liefs hebben dat het niet helemaal strak liep. Jullie hebben toch maar mooi die moeite gedaan! Het is leuk om als gezin met drie grote pubers mee te doen. Vragen voor elke leeftijd binnen ons gezin aansprekend.
  Ook ik heb al eerder spellen van jullie gekocht, naar alle tevredenheid.
  Hoop dat het volgende week weer zo leuk is. Wij zien er naar uit. Wens jullie alle goeds in deze Coronatijd.

 • Maureen schreef:

  Super leuke online pubquiz!! Tnx en tot volgende week!

 • Renate schreef:

  Het was ontzettend leuk, alleen vonden wij het allemaal wat lang duren. Wij hadden op tijd opgestart en alles getest en uiteindelijk moet er gewacht worden omdat mensen problemen hebben. En daarna werden ook alle vragen nog eens herhaald. Uiteraard alles voor de gezelligheid maar wat ons betreft hadden we liever nog een extra ronde gehad in die tijd:-) Maar complimenten voor de organisatie! Super goed gedaan!

 • Els schreef:

  Ontzettend leuk was het, om voor het eerst samen met onze boys (13 En 11) mee te doen aan een pubquiz! De jongens vroegen zich af waar jullie wonen? En we wilden iets doneren maar toen vloog de site eruit?
  Volgende week weer van de partij!

 • Janet schreef:

  Heel erg bedankt voor jullie initiatief en vooral de tijd/energie/effort die jullie hierin hebben gestoken. Eerder hadden we al een goede ervaring opgedaan met jullie groepsspellen. Een volgende gelegenheid zoeken we jullie weer op. Voor nu mooi en zonnig weekend gewenst en vooral: blijf gezond!

 • Ingeborg schreef:

  Meegedaan aan de Pubquiz met onze twee pubers. Heel gezellig om vanuit huis mee te kunnen doen. Leuk georganiseerd, bedankt.

 • >