(Pub)quiz voor scholieren & studenten

De Pubquiz wordt de laatste jaren veel gespeeld. Groepsspellen heeft naast een Pubquiz geschikt voor alle leeftijden, een speciale Voetbalpubquiz en nu ook speciaal voor jongeren in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar een Quiz met vragen over o.a. populaire Muziek van deze tijd, Social media, Vloggen, Bloggen, Trends & Mode, Pretparken, Games, Films en series.

Super spel om te spelen met een grote groep, van verschillende teams. De Quiz kan ook gespeeld worden met een kleine groep.

Wij zijn zelf ouders van twee dochters van 16 en 14 jaar en hoewel wij ons wel vrij modern vinden, merken we dat jongeren echt andere interesses hebben. En we in sommige gevallen misschien toch al wel die oudere ouder zijn 😉 Daarom speciaal voor jongeren een eigen (Pub)Quiz.

De (pub)quiz voor scholieren & studenten

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan, wie weet er het meeste over 10 verschillende onderwerpen ? Het spel bestaat uit 10 vragen over een bepaald onderwerp, bv. Muziek. In de muziekronde zitten ook geluidsfragmenten. Als je gezellig mee wilt zingen, dat kan allemaal. 

Als team overleg je wat het juiste antwoord op de vraag is, dat antwoord vullen jullie in op het antwoordenblad. Geef jullie team een leuke, passende naam. Deze naam wordt genoemd bij het noemen van de tussenstand.

Degene die het spel besteld, is vaak de spelleider. Als spelleider speel je niet mee, maar ben je wel belangrijk om er voor te zorgen dat de sfeer er goed in zit, samen maken jullie er een leuke avond van. Tips hiervoor staan ook in het draaiboek genoemd, dat je ontvangt bij het bestellen van het spel.

Na een paar rondes spelen kunnen jullie een pauze houden, even bijkletsen,  tijd voor een hapje en een drankje, maar meestal willen de teams snel weer verder. Degene die bovenaan staan willen op nummer 1 blijven staan, de andere teams willen de andere teams inhalen met de punten.

Voor wie geschikt ?

Deze nieuwe Quiz speciaal voor scholieren en studenten sluit goed aan bij wat deze leeftijdsgroep leuk vindt. 

Uiteraard kan deze quiz ook gespeeld worden door mensen boven de 25 jaar. Ook leuk om te spelen met een familie en te zien of de ouders inderdaad nog een beetje op de hoogte zijn van de trends en muziek van dit moment.

Waar te spelen ?

Overal waar jullie de beschikking hebben over een beamer met (groot) scherm, kan het spel worden gespeeld. We hebben een middelbare school gehad, die het spel heeft gespeeld ter introductie van het nieuwe schooljaar. Voor een (nieuw) sportteam, is het een leuke activiteit om een keer naast het veld te spelen. Of gezellig met je vrienden- en of vriendinnengroep een avondje spel.

Wat ontvang je met dit spel ?

Binnen 24 uur worden al onze spellen digitaal verzonden. 

Jullie ontvangen digitaal 10 (Powerpoint) documenten met 10 verschillende rondes. Een duidelijk draaiboek, met daarin het spelverloop en de regels uitgelegd. En uiteraard de juiste antwoorden op de vragen. Antwoordformulieren om te gebruiken door de teams (deze print je uit). En een scoreformulier om de stand bij te kunnen houden.

Betaalbaar spel

Voor dit spel betaal je €27,50 voor jullie groep. Of je met 10 personen bent, of met 100 personen, de prijs blijft gelijk. Wij vinden het leuk om zoveel mogelijk mensen een leuke avond te bezorgen, met het spelen van onze spellen. Je bent ook zelf de spelleider, maar natuurlijk helpen we je als je vragen of onduidelijkheden hebt. Wij zijn zo goed als altijd bereikbaar, ook 's avond en in het weekend.

Enthousiast geworden ? Alvast heel veel plezier gewenst met het spelen van deze quizvragen !

En ben je op zoek naar een tweede spel om te spelen? Maak dan gebruik van onze superdeal.

 Wil je vrienden worden van Groepsspellen op Facebook? 

Like ons op Facebook en mis niks meer.

[cardoza_facebook_like_box]

Wie is de Saboteur junior button
button moordspel tieners
button pubquiz scholieren
button moordspel basisschool
 • Rachel schreef:

  Kun je het spel via mobiel op tv casten (Google home)? En is het geschikt voor 7 personen?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi,

   De Pubquiz is gemaakt in Powerpoint. Als het je lukt om Powerpoint vanaf je mobiel te casten, dan lukt het dus ook met de Pubquiz.

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Myriam schreef:

  Kun je het vaker spelen ov blijft het spel maar een bepaalde tijd geldig?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi,

   Het spel blijft geldig en is dus gewoon herspeelbaar hoor 🙂

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Bella de Heuvel schreef:

  Dag,

  Ik ben geïnteresseerd in het spel.Wij willen het spel graag gebruiken voor een activiteit op school. Is er een mogelijkheid om de vragen aan te passen? Zo ja, zijn hier dan extra kosten aan verbonden?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag Bella,

   Goedemiddag Bella,

   Bedankt voor je bericht en vraag over de Pubquiz Scholieren en Studenten.
   Je kunt inderdaad de quiz zelf aanpassen, omdat het allemaal Powerpoint documenten zijn.

   Er zijn dan ook geen extra kosten aan verbonden.

   We hopen hiermee je vraag te hebben beantwoord.

   vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • Marjon Geerts schreef:

  Heb even een vraag, zijn deze vragen niet te moeilijk voor een groep 8?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedenavond Marjon,

   Bedankt voor je bericht en vraag. We denken dat de vragen inderdaad te moeilijk zijn voor groep 8. Adviesleeftijd is 15 – 25 jaar.
   Voor groep 8 hebben we wel een Wie is de Saboteur junior spel, welke ook erg leuk is om te spelen. Je kunt het met maximaal 20 kinderen spelen.
   En is de groep groter dan kun je het spel ook 2x naast elkaar spelen. (je hoeft het maar 1x aan te schaffen).

   met vriendelijke spelgroet,

   Richard en Marjolein

 • >
  WhatsApp chat