Speciaal aanbod Pubquiz

De pub quiz …. Speel dit super leuke kant en klare groepsspel en beleef gegarandeerd een geslaagde avond met jouw groep. Met welk team ga jij dit spel winnen ?

Hi, je bent uitgekomen op onze speciale Pubquiz pagina met een speciaal aanbod voor jou.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om onze Pubquiz te spelen met jouw groep? Dan bieden we je ter kennismaking onze Pubquiz aan met 30% korting. Je speelt deze quiz dan al voor € 19,25 met jouw totale groep (dit is geen prijs per persoon). Normaliter bedraagt deze Pubquiz € 27,50.

Lees snel verder voor meer informatie over de Pubquiz, wat kun je er van verwachten en wat vinden andere groepen ervan?

Wil je gelijk bestellen? Dat kan natuurlijk ook, vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt het spel digitaal binnen 24 uur per mail.

Yes, subscribe me to the newsletter!
Totaal: € -

Over de Pub quiz

Ben jij klaar om met jouw team de strijd aan te gaan met andere teams? Weet jouw team het meeste over uiteenlopende onderwerpen? Heb je al eens eerder een Pub quiz gespeeld? Zo ja, dan weet je hoe leuk het is om in teamverband de strijd aan te gaan met de andere teams. Pubquizzen worden ook door heel veel café’s georganiseerd, logisch ook, want met een Pubquiz zit het café zeker vol, dus volop gezelligheid. Maar een Pub quiz kun je heel goed zelf organiseren, gewoon thuis, op het werk, of in de kantine.

Heb je nog nooit een Pub quiz gespeeld? Waarschijnlijk heb je er dan wel eens van gehoord. En anders leggen we het je nog even uit. Een Pub quiz bestaat vaak uit een aantal rondes met verschillende onderwerpen met vragen. Muziekvragen zitten er eigenlijk altijd wel in, super gezellig toch om even lekker mee te zingen, of gewoon te genieten van de Muziek. Maar het gaat niet alleen over muziek, de vragen kunnen eigenlijk over van alles gaan. Lees eventueel hier de omschrijving op Wikipedia.

Samen weet je meer dan alleen

Het leuke is, dat je alle kennis (ja.. ook die informatie op die harde schijf in je hoofd waarvan je altijd dacht ‘wat moet ik hiermee’) in jullie team goed kunnen gebruiken om als winnend team naar voren te komen. Je hoeft hiervoor echt geen studiebol of hoogbegaafd te zijn. Iedereen kan meedoen. Natuurlijk is het handig als je veel weet, maar je zult merken dat je gezamenlijk met je team op heel veel vragen wel een antwoord kunt geven. De één weet veel over Televisie, de andere uit jullie team weet weer meer over Muziek of alle andere onderwerpen in deze Pub quiz.

En gaat het toch even wat minder? Met de Pub quiz, zoals wij die aanbieden, kunnen jullie een joker inzetten, of punten afpakken van een ander team. Een extra (optionele) mogelijkheid om het spel nog spannender te maken.

 

pubquiz kopen

Wat kost onze Pub quiz ?

De Pubquiz kost voor jou geen € 27,50, maar € 19,25 voor het totale spel. Het maakt hierbij niet uit met hoeveel personen jullie zijn.

Je kunt natuurlijk ook een Pubquiz bestellen met een presentator erbij, maar ja daar betaal je dan ook voor. Wij kiezen ervoor de pubquiz zo aan te bieden dat je er geen presentator van buitenaf voor nodig hebt, maar het zelf kan leiden. Sterker nog, je kunt indien je dat wilt ook zelf mee spelen, dus spelen zonder dat iemand het spel leidt.

Pub quiz spelen in België

Al onze spellen zijn ook geschikt voor onze Belgische spelletjesvrienden. Er is namelijk een speciale Belgische versie van de pubquiz.

Wat ontvang je met het bestellen van dit spel?

Na je bestelling ontvang je binnen 24 uur een mail met het spel er in. Het spel bestaat uit een aantal documenten:

 • Draaiboek, met daarin een uitleg van de spelregels voor de spelleider
 • 10 PowerPoint documenten, 1 voor elke ronde van 10 pubquiz vragen. Hierin zitten foto’s, muziek en uiteraard de vragen
 • Antwoordformulieren voor de teams, die je kan printen zoveel als nodig
 • Uitleg van de spelregels voor spelers
 • Een scoreformulier, waarop je de scores per ronde voor alle teams kan bijhouden (een digitale en een te printen versie)

Nieuwe Pub quiz

Regelmatig krijgen we de vraag van groepen die de Pub quiz hebben gespeeld, wanneer er weer een nieuwe Pubquiz uitkomt. Elk kwartaal komt er een nieuwe Pubquiz. We merken dat groepen het leuk vinden om veel verschillende vragen en onderwerpen voorbij te zien komen. Deze onderwerpen zullen elke keer verschillen. Elke quiz heeft sowieso altijd 1 of 2 Muziekrondes en vragen over de actualiteit. Maar de overige vragen kunnen dus werkelijk overal over gaan.

Spelleider kan zelf gewoon meespelen

Als spelleider kun je dit spel prima zelf meespelen. Tips hiervoor ontvang je in het draaiboek dat hoort bij de Pub quiz.
Daarnaast heb je weinig voorbereidingen met dit spel. Je zou het spel nu nog kunnen bestellen en binnen een uurtje al kunnen gaan spelen.
Het leukste is om de Pub quiz te spelen op een beamer met groot scherm. De teams kunnen de vragen dan goed zien en bij de muziekrondes kan er lekker worden meegezongen.

 

Welke groepen kiezen een Pub quiz ?reactie klant Pub quiz

 • Voor (sport)verenigingen, die hun leden een super gezellige avond willen bezorgen èn meer omzet voor de club willen bezorgen
 • Maar ook voor families, die een activiteit zoeken tijdens een familiedag of -weekend, waarbij de tieners en ook opa en oma gezellig mee kunnen doen
 • En wat dacht je van je eigen vriendengroep, waarbij jullie de strijd met elkaar aangaan, waarbij gezelligheid voorop staat.
 • Voor een café,  die de klanten een leuke avond willen bezorgen èn extra omzet krijgt doordat het café vol zit.
 • Voor bedrijven, de quiz is prima te spelen tijdens een teamuitje, of als ontspanning tijdens een uitgebreid werkoverleg.

 

 

 

 

[col2](Sport)verenigingen/café

De Pubquiz wordt erg veel gespeeld in de kantine of clubhuis van de eigen vereniging of sportclub. De meeste verenigingen en sportclubs organiseren een aantal keren per jaar een activiteit voor de leden, de supportersvereniging of de vrijwilligers. Natuurlijk voor de gezelligheid. Maar daarnaast is het ook goed voor de baromzet of leuk als bedankje voor de vele vrijwilligers en supporters. Voor de vereniging een mooie manier om de kantine gezellig vol te krijgen. En zeker goed voor de binding en de baromzet voor de club.

Ook maken veel café’s gebruik van de kant-en-klare Pub quiz. Een super leuke avond, waarbij de klanten eens op een andere manier contact met elkaar hebben. Vaak wordt er een bijdrage gevraagd, van bv. 10 euro per team. De omzet is natuurlijk vele malen hoger dan de eenmalige kosten van € 27,50 (€ 19,25 voor jou) voor deze Pubquiz. Bij onze eigen tennisvereniging gaan we dit jaar voor de 3e keer een Pubquiz spelen.

[/col2]Families

De Pubquiz is erg geschikt om met verschillende leeftijden te spelen. Als tip zouden we er wel zelf voor kiezen om de teams zo gevarieerd mogelijk te maken. Als team weet je dan gezamenlijk het meest. Je kunt er ook voor kiezen om juist jong tegen oud, of gezin tegen gezin te laten spelen. Bepaalde vragen zijn dan misschien wat lastiger, maar je kunt altijd nog punten van een winnend team stelen. Hoe dat werkt leggen we uit in het draaiboek.

reactie klant Pub quiz familie

 

Een voorbeeld vraag: 50% van de mensen geeft hierop een verkeerd antwoord

Weet jij welke spier in het lichaam het sterkste is?
A. De triceps
B. De bovenbeenspier
C. De anus
D. De tong
Het juiste antwoord  >>>                   ɓnoʇ ǝd

Wist jij het? Gefeliciteerd! Deze vraag hoort bij de categorie ‘Onnodige weetjes’ van de Pubquiz.

Hoe speel je de Pub quiz ?

pub quizGezellig een middagje of avondje in teamverband met en tegen elkaar spelen om wie de grootste slimmeriken zijn op allerlei verschillende kennisgebieden. 100 pubquiz vragen zijn de uitdaging voor jou en je teamleden. Eindelijk heb je wat aan al die nutteloze informatie en weetjes die je allemaal hebt opgeslagen op die harde schijf in je hoofd. Met de Pubquiz bewijs je niet welk IQ je hebt, maar gaat het meer om kennis en natuurlijk… samenwerken.

Het spel wijst zich vanzelf. In 10 ronden met 10 vragen wint het team dat de meeste juiste antwoorden goed heeft. Maar, om de uitslag van het spel extra spannend te maken kun je met je team extra punten verdienen en je kunt er ook voor zorgen dat andere teams minder punten krijgen. Met het spelen van alle 10 rondes zijn jullie gemiddeld 3 tot 4 uur bezig. Heb je geen tijd voor 10 ronden, dan kun je het groepsspel zelf inkorten naar minder ronden.

Welke 10 ronden ?

De 10 ronden gaan over namen, twee muziekrondes (digitaal dus met muziekfragmenten van allerlei muzieksoorten), over het nieuws van de afgelopen periode (tja… je hebt er iets over gelezen en nu.. je komt er maar niet op), televisie, sport en nog 4 verrassend leuke onderwerpen. De kennis van alle teamleden heb je nodig om de andere teams te verslaan. Al met al een leuk spel voor een vriendenweekend of familieweekend dus. Deze quiz wordt ook vaak gespeeld met collega’s, hiermee heb je een voordelig teamuitje. De Pubquiz is een spel dat in de soort groepsspellen valt die ook met heel veel spelers nog altijd prima speelbaar is.

Voor kleine en hele grote groepen geschikt

Deze Pub quiz, is leuk om te spelen met een kleine groep, vanaf 4 personen. Maar ook geschikt om te spelen met een hele grote groep, met meerdere teams. Door de verschillende soorten pubquiz vragen, is dit spel goed te spelen met verschillende leeftijden (vanaf 15 jaar). Met je gezelschap speel je in teams deze pubquiz tegen deze elkaar. En je hoeft dus helemaal niet in een pub te zijn voor deze quiz. Deze quiz kun je spelen op je eigen gekozen locatie.

Voor gegarandeerd een geslaagd spel

Yes, subscribe me to the newsletter!
Totaal: € -

Meer informatie over de andere groepsspellen voor volwassenenspel korting

Naast deze Pubquiz bieden we nog meer spellen aan, die je kunt spelen met jouw groep.
Wil je meer weten over één van de spellen, klik dan op de onderstaande oranje buttons.
Kun je niet kiezen, heb je hulp nodig? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, dat kan ook ‘s avonds en in het weekend.
Wil je één van de spellen spelen? Vergeet dan onze actie niet, waarbij je 50% korting krijgt op het tweede spel.

Meer informatie over de andere spellen vind je hier

ranking you friends button

enveloppenspel button

Moordspel button

escape room button

Wie is de Saboteur button

Challenge button

voetbalquiz button spellen voor kinderen

 • nnick schreef:

  We hadden een familie uitje gepland maar dat was last-minute geannuleerd owv het weer. Als alternatief kwam ik op deze site terecht en heb ik meteen contact met hun opgenomen. Ik kreeg super snel reactie en men heeft gezorgd dat ik het spel de volgende dag in de ochtend al in mijn mailbox had. Super service! Ze hebben letterlijk onze dag gemaakt!

  Wij hebben de pubquiz gespeeld en deze viel heel goed in de smaak bij iedereen. Zowel afwisselend qua categorieën als qua moeilijkheid. Wij hebben het “maar” met 3 teams gespeeld maar er was voldoende competitie en fun!

  De instructies die je erbij krijgt zijn heel duidelijk. Op deze manier is het heel makkelijk om de quiz te organiseren ?

  We hebben ook nog het enveloppenspel liggen. Kijk alvast uit om dit ook te spelen!

  Bedankt nogmaals om ons zo snel uit de nood te helpen!

 • Annemarie schreef:

  Wij hebben op ons familie weekend nu voor de 2e keer de pubquiz gespeeld. Heel gezellig om dit met zijn allen samen te doen en het fanatisme van iedereen te zien (ook de pubers zijn razend fanatiek).

  De reacties waren vorig jaar al heel enthousiast maar de onderwerpen waren deze keer nog leuker! Door de diversiteit aan vragen blijft het voor iedereen leuk en spannend. Dan weet de één iets en dan de ander. Ook de kleineren (10, 11 jaar) wisten af en toe een antwoord en bleven daardoor betrokken.

  Ik heb zelf weer gewoon meegespeeld en dat gaat prima.

  Bedankt en tot volgend jaar!

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedenavond Annemarie,
   Wat een geweldige review van de Pubquiz. Vinden we natuurlijk super om te lezen!
   Nu wordt de lat voor volgend jaar wel weer wat hoger gelegd voor ons :-). We doen ons best.
   vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Paul Bernardt schreef:

  Hallo – is het ook mogelijk om een pubquiz te doen zonder ppt / projector?
  Stem:

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag Paul,
   Bedankt voor je bericht en vraag.
   De vragen staan allemaal in Powerpoint en de antwoorden in een PDF. Je kunt natuurlijk de vragen ook voorlezen vanaf een tablet of telefoon (met powerpoint), dus zonder projector.
   Er zijn ook wel wat vragen waar de afbeelding in de vraag wel belangrijk is, dus daar is het lastiger om het voor te lezen.
   De muziekrondes hebben muziek, dus daarbij is het belangrijk dat de telefoon, tablet of laptop waarop je kijkt wel geluid kan afspelen.
   Met een kleinere groep kan het dus wel, maar het is wel handig als je zelf even de vragen door gaat, zodat je dus bij de vragen met een afbeelding of ze overslaat of bijvoorbeeld iedereen kort het scherm laat zien.
   Je kunt de Pubquiz dus zonder projector doen, maar handiger is met.
   met vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Janneke schreef:

  Afgelopen vrijdag hebben we de pubquiz op de camping gespeeld, we hadden 9 teams en het was een groot succes.
  Binnenkort spelen we t enveloppenspel en de escaperoom

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Janneke,
   Bedankt voor je leuke reactie over de Pubquiz. Heel veel plezier met de 2 andere spellen :-).
   vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Danielle schreef:

  Alleen maar blije gezichten!
  Leuke vragen, afwisselende onderwerpen en lekker veel competitie!
  Groot succes!!!!

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Danielle,
   Bedankt voor je leuke en spontane reactie over de Pubquiz :-).
   trotse spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Jessica van Rijn schreef:

  Wat een super leuke quiz hebben jullie in elkaar gezet.

  Met een grote groepvolwassenen super veel lol gehad en juist door de variatie van vragen is het goed te doen ( niet te makkelijk voor de een en niet te moeilijk voor een ander) .

  Zeker een aanrader! Ook omdat het meteen speelklaar is incl spelregels, scoreformulier, is het geen geld!

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Jessica,
   Bedankt voor je superleuke en spontane reactie over onze Pubquiz. Onze zondag kan niet meer kapot :-).
   vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Mo schreef:

  Beste,

  Heeft u ook een spel beschikbaar voor jong en oud?

  Ik bedoel wat we kunnen spelen met kinderen en volwassenen samen?

  Ik hoop spoedig iets van u te horen.

  Groetjes,

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag,
   De Challenge is dan het meest geschikte spel. 10 korte leuke spellen, die goed speelbaar zijn voor jong en oud.
   Je bepaalt zelf of je tijd hebt voor alle 10 of voor slechts een deel van de spellen.
   vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Nathal van Rijn schreef:

  Beste Richard en Marjolein,

  Mijn vrouw heeft ca. 6 weken geleden de Pubquiz besteld om met Sinterklaas te spelen. Nu wil ik graag weer een quiz bestellen die wij deels met dezelfde groep willen spelen, maar uiteraard met andere vragen.

  Hebben jullie een andere versie?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag Nathal,
   We hebben eind december een nieuwe Pubquiz beschikbaar, speciaal voor de mensen die de Pubquiz al bij ons gespeeld hebben.
   Daarnaast hebben we een Pubquiz voor Scholieren en Studenten (eigenlijk dus gewoon een versie die echt over ‘Nu’ gaat en waar jongeren in geïnteresseerd zijn) en een Voetbalpubquiz.
   In 2019 zullen we het aantal Pubquizzen verder uitbreiden. We staan altijd open voor ideeën van mensen over welke thema’s ze graag een Pubquiz willen zien.
   vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Anke schreef:

  Ik zoek een pubquiz waarbij iedereen kan meedoen en er dus geen quizmaster nodig is. Hoe zit dat bij deze quiz?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Anke,
   Bedankt voor je vraag. Ook de spelleider kan meedoen, omdat de vragen volledig zichtbaar zijn voor iedereen. Dus als er iemand is die doorklikt (en tegelijkertijd meespeelt) dan kan die dus gewoon meespelen.
   vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Tina Smits schreef:

  Afgelopen weekend hebben we met ons vriendenweekend de pubquiz gespeeld, het was een gezellige avond, iedereen vond het super leuk!

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Tina,

   Bedankt voor het achter laten van een reactie over de Pubquiz, we vinden we altijd erg leuk om te lezen dat onze pubquiz vragen in de smaak vallen!
   Richard & Marjolein

 • Jolanda schreef:

  Is er ook een puberproof versie?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Jolanda,

   Ja, die is er sinds een paar weken.
   We hebben de pubquiz nog niet op de website gezet, dat gaan we deze week doen. We hadden een MBO die graag een Pubquiz wilde organiseren. Deze quiz is dus speciaal jongeren van ongeveer 15-22 jaar.

   We zullen je deze week een berichtje sturen als de quiz te bestellen is.

   vriendelijke groeten,
   Richard en Marjolein

 • Hans Korte schreef:

  Ik overweeg de kant en klare pubquiz als onderdeel van en reünie voor senioren te doen.
  Heb je nog tips? Heb je misschien een paar voorbeelden van vragen? Ze mogen, gezien het gezelschap, soms best pittig zijn

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedenavond Hans,

   De tip is: zeker gaan spelen! De Pubquiz gaat echt over van alles en nog wat. 10 verschillende rondes, dus er zit voor iedereen wel wat bij. En zoals je al aangeeft: het mag pittig zijn. Dat is het zeker. Indien je ons een e-mail stuurt op met het verzoek om een paar voorbeeldvragen, dan sturen we je die toe.
   vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Mascha schreef:

  Super! Ik heb de pubquiz besteld en kijk er naar uit (superdeal icm WIDS kinderen).

  Ben benieuwd!

  A.s. vrijdag is onze maandelijkse quiznight, dus later meer over hoe deze is bevallen!

  Voor zover vast bedankt!

 • Maacha schreef:

  Hoi,

  Zijn het actuele vragen bij de pubquiz?

  En komen er regelmatige nieuwe quizzen?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Maacha,
   De vragen worden inderdaad regelmatig herzien, zodat ze up to date blijven.
   We gaan de komende maanden ook weer nieuwe quizzen toevoegen.
   met vriendelijke spelgroet,
   Richard & Marjolein

 • Saskia schreef:

  Geachte mevrouw/ meneer,

  Ik ben op zoek naar een leuke activiteit om te doen tijdens de introductiedag van studenten op een mbo.
  Voor welke leeftijd is dit spel?
  Is dit handig voor een groep van 250 studenten?

  Heeft u nog andere ideeën?

  Hoe ziet de quiz er ongeveer uit?

  Met vriendelijke groet,
  Saskia

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Saskia,
   Super leuk om met de studenten een leuk spel te gaan doen. We hebben zelf ook een dochter van 15 die heel graag de Pubquiz speelt.
   Onze huidige Pubquiz is met name geschikt voor volwassenen, maar we vinden het wel leuk om een tiener ‘Pub’quiz te gaan maken voor 15, 16, 17 jarigen.
   Wanneer moet je het spel hebben ? We kunnen ons voorstellen dat dit ergens eind augustus zal zijn ? Dan hebben we nog ruim de tijd.
   Stuur ons maar even een persoonlijk bericht wat je wilt via dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 • Jaydah schreef:

  Ik wil dit spel

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Jaydah,

   Dat kan, via de bestelpagina kun je het bestellen en heb je het spel binnen 24 uur in je bezit. Indien het nog sneller moet, geef dit dan even aan bij ‘Opmerkingen’ in het bestelformulier.

   vriendelijke spelgroet,
   Richard en Marjolein

 • Astrid schreef:

  Is het spel zonder power point goedkoper?
  Is het mogelijk dat degene die die quizvragen stelt zelf ook deelnemer is aan het spel?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemiddag Astrid,

   Het spel wordt in zijn geheel verstuurd, dus er is 1 prijs. Degene die de vragen stelt kan inderdaad meedoen, maar alleen bij de Powerpoint versie.
   Bij de papieren versie staan vraag en antwoord bij elkaar.

   vriendelijke groeten,
   Richard en Marjolein

 • Timon schreef:

  Hoi,

  Ik vroeg me af hoe lang dit spel duurt. We willen het spelen met een kleine groep (maximaal 10 man) en ik zal de enige spelleider zijn dus nakijken duurt wellicht even.

  Groet,
  Timon

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Timon,

   Als je alle 10 de ronden speelt, dan kun je met 10 mensen in 2,5 uur wel spelen. Je kunt ook iedereen zijn eigen antwoorden laten nakijken. Je loopt dan de antwoorden samen door. Dat scheelt tijd voor jou als spelleider. En je kunt natuurlijk indien je minder tijd hebt besluiten een paar rondes minder te spelen.

   met vriendelijke spelgroet
   Richard & Marjolein

 • Janneke schreef:

  Hoi,

  Is het makkelijk vragen te veranderen of toe te voegen.

  Groet Janneke

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Janneke,

   Ja, je kunt zelf vragen veranderen indien je dat wilt. Gewoon het document openen en de tekst aanpassen.
   Maar de vragen zijn al zo leuk dat het natuurlijk helemaal niet nodig is :-). Maar het kan dus wel.

   met vriendelijke spelgroeten,
   Richard Schreurs

 • Alice schreef:

  Er is geen beamer , kan ik ook het spel bestellen zonder de PowerPoint documenten ?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Goedemorgen Alice,

   Bedankt voor je bericht en vraag. Ja dat kan. We hebben ook een standaard quizversie, waar alleen de vragen en antwoorden op staan. Die print je dan uit en lees je voor aan de groep.
   We hopen hiermee je vraag te hebben beantwoord, maar mocht je toch nog meer vragen hebben, laat maar weten :-).

   Richard & Marjolein

 • Dirk Caes schreef:

  Hallo,

  Is deze quiz ook geschikt voor vlamingen of enkel gericht op nederland?

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hallo Dirk,

   Bedankt voor je bericht en vraag. Het antwoord is ja. We hebben zowel een Nederlandse als Belgische versie van de Pubquiz.

   met vriendelijke spelgroeten,
   Richard & Marjolein

 • Inge van de Weerd schreef:

  Is het ook mogelijk om maar een paar ronden van de publiek te spelen?
  Ik zoek een activiteit voor circa 20 volwassenen voor tijdens het eten.

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi,

   Bedankt voor je vraag. Ja het is zeker mogelijk om maar een paar ronden van de Pubquiz te spelen. Normaal gesproken zijn het 10 pubquiz ronden, maar je kunt als spelleider kiezen om er maar bijvoorbeeld 4 of 5 te spelen. Dan kies je de pubquiz ronden die je het leukst vindt er uit. Of je laat de groep kiezen elke keer (of het team wat de eerste ronde de minste punten had).

   Richard & Marjolein

 • >
  WhatsApp chat