pubquiz-preorder

De pubquiz …. Speel dit super leuke kant en klare groepsspel en beleef gegarandeerd een geslaagde avond met jouw groep. Met welk team ga jij dit spel winnen ?

De nieuwe Pubquiz is beschikbaar om te spelen vanaf volgende week vrijdag. Je hebt nu al de mogelijkheid om deze te bestellen. Na het bestellen ontvang je de Pubquiz  op 31 mei per e-mail.

Yes, subscribe me to the newsletter!
Totaal: € -

Over de Pubquiz

Ben jij klaar om met jouw team de strijd aan te gaan met andere teams? Weet jouw team het meeste over uiteenlopende onderwerpen? Heb je al eens eerder een Pubquiz gespeeld? Zo ja, dan weet je hoe leuk het is om in teamverband de strijd aan te gaan met de andere teams. Pubquizzen worden ook door heel veel café’s georganiseerd, logisch ook, want met een Pubquiz zit het café zeker vol, dus volop gezelligheid. Maar een Pubquiz kun je heel goed zelf organiseren, gewoon thuis, op het werk, of in de kantine.

Heb je nog nooit een Pubquiz gespeeld? Waarschijnlijk heb je er dan wel eens van gehoord. En anders leggen we het je nog even uit. Een Pubquiz bestaat vaak uit een aantal rondes met verschillende onderwerpen met vragen. Muziekvragen zitten er eigenlijk altijd wel in, super gezellig toch om even lekker mee te zingen, of gewoon te genieten van de Muziek. Maar het gaat niet alleen over muziek, de vragen kunnen eigenlijk over van alles gaan.

Het leuke is, dat je alle kennis (ja.. ook die informatie op die harde schijf in je hoofd waarvan je altijd dacht ‘wat moet ik hiermee’) in jullie team goed kunnen gebruiken om als winnend team naar voren te komen. Je hoeft hiervoor echt geen studiebol of hoogbegaafd te zijn. Iedereen kan meedoen. Natuurlijk is het handig als je veel weet, maar je zult merken dat je gezamenlijk met je team op heel veel vragen wel een antwoord kunt geven. De één weet veel over Televisie, de andere uit jullie team weet weer meer over Muziek of alle andere onderwerpen in deze Pubquiz.

En gaat het toch even wat minder? Met de Pubquiz, zoals wij die aanbieden, kunnen jullie een joker inzetten, of punten afpakken van een ander team. Een extra (optionele) mogelijkheid om het spel nog spannender te maken.

Deze Pubquiz bestaat uit totaal 10 rondes van elk 10 vragen. Hiermee hebben jullie gegarandeerd uren spelplezier.
Voor totaal € 27,50 kunnen jullie dit kant en klare spel spelen met jullie groep.

Regelmatig krijgen we de vraag van groepen die de Pubquiz hebben gespeeld, wanneer er weer een nieuwe Pubquiz uitkomt. Elk kwartaal komt er een nieuwe Pubquiz. We merken dat groepen het leuk vinden om veel verschillende vragen en onderwerpen voorbij te zien komen. Deze onderwerpen zullen elke keer verschillen. Elke quiz heeft sowieso altijd 1 of 2 Muziekrondes en vragen over de actualiteit. Maar de overige vragen kunnen dus werkelijk overal over gaan.

Spelleider

Als spelleider kun je dit spel prima zelf meespelen. Tips hiervoor ontvang je in het draaiboek dat hoort bij de Pubquiz.
Daarnaast heb je weinig voorbereidingen met dit spel. Je zou het spel nu nog kunnen bestellen en binnen een uurtje al kunnen gaan spelen.
Het leukste is om de Pubquiz te spelen op een beamer met groot scherm. De teams kunnen de vragen dan goed zien en bij de muziekrondes kan er lekker worden meegezongen.

 

Voor wie is de Pubquiz bijvoorbeeld geschikt ?

Ο Voor (sport)verenigingen, die hun leden een super gezellige avond willen bezorgen èn meer omzet voor de club willen bezorgen

Ο Voor families, die een activiteit zoeken tijdens een familiedag of -weekend, waarbij de tieners en ook opa en oma gezellig mee kunnen doen

Ο Voor je vriendengroep, waarbij jullie de strijd met elkaar aangaan, waarbij gezelligheid voorop staat.

Ο Voor een café,  die de klanten een leuke avond willen bezorgen èn extra omzet krijgt doordat het café vol zit.

Ο Voor bedrijven, de quiz is prima te spelen tijdens een teamuitje, of als ontspanning tijdens een uitgebreid werkoverleg.

 

 

 

 

[col2](Sport)verenigingen/café

De Pubquiz wordt erg veel gespeeld in de kantine of clubhuis van de eigen vereniging of sportclub. De meeste verenigingen en sportclubs organiseren een aantal keren per jaar een activiteit voor de leden, de supportersvereniging of de vrijwilligers. Natuurlijk voor de gezelligheid. Maar daarnaast is het ook goed voor de baromzet of leuk als bedankje voor de vele vrijwilligers en supporters. Voor de vereniging een mooie manier om de kantine gezellig vol te krijgen. En zeker goed voor de binding en de baromzet voor de club.

Ook maken veel café’s gebruik van de kant-en-klare Pubquiz. Een super leuke avond, waarbij de klanten eens op een andere manier contact met elkaar hebben. Vaak wordt er een bijdrage gevraagd, van bv. 10 euro per team. De omzet is natuurlijk vele malen hoger dan de eenmalige kosten van € 27,50 voor deze Pubquiz. Bij onze eigen tennisvereniging gaan we dit jaar voor de 3e keer een Pubquiz spelen.

[/col2]Families

De Pubquiz is erg geschikt om met verschillende leeftijden te spelen. Als tip zouden we er wel zelf voor kiezen om de teams zo gevarieerd mogelijk te maken. Als team weet je dan gezamenlijk het meest. Je kunt er ook voor kiezen om juist jong tegen oud, of gezin tegen gezin te laten spelen. Bepaalde vragen zijn dan misschien wat lastiger, maar je kunt altijd nog punten van een winnend team stelen. Hoe dat werkt leggen we uit in het draaiboek.

 

Een voorbeeld vraag: 50% van de mensen geeft hierop een verkeerd antwoord

Weet jij welke spier in het lichaam het sterkste is?
A. De triceps
B. De bovenbeenspier
C. De anus
D. De tong
Het juiste antwoord  >>>                   ɓnoʇ ǝd

Wist jij het? Gefeliciteerd! Deze vraag hoort bij de categorie ‘Onnodige weetjes’ van de Pubquiz.

Hoe ziet het spelen van de Pubquiz eruit?

Gezellig een middagje of avondje in teamverband met en tegen elkaar spelen om wie de grootste slimmeriken zijn op allerlei verschillende kennisgebieden. 100 pubquiz vragen zijn de uitdaging voor jou en je teamleden. Eindelijk heb je wat aan al die nutteloze informatie en weetjes die je allemaal hebt opgeslagen op die harde schijf in je hoofd. Met de Pubquiz bewijs je niet welk IQ je hebt, maar gaat het meer om kennis en natuurlijk… samenwerken.

Het spel wijst zich vanzelf. In 10 ronden met 10 vragen wint het team dat de meeste juiste antwoorden goed heeft. Maar, om de uitslag van het spel extra spannend te maken kun je met je team extra punten verdienen en je kunt er ook voor zorgen dat andere teams minder punten krijgen. Met het spelen van alle 10 rondes zijn jullie gemiddeld 3 tot 4 uur bezig. Heb je geen tijd voor 10 ronden, dan kun je het groepsspel zelf inkorten naar minder ronden.

De 10 ronden gaan over namen, twee muziekrondes (digitaal dus met muziekfragmenten van allerlei muzieksoorten), over 2018 (tja… je hebt er iets over gelezen en nu.. je komt er maar niet op), televisie, sport en nog 4 verrassend leuke onderwerpen. De kennis van alle teamleden heb je nodig om de andere teams te verslaan. Al met al een leuk spel voor een vriendenweekend of familieweekend dus. Deze quiz wordt ook vaak gespeeld met collega’s, hiermee heb je een voordelig teamuitje. De Pubquiz is een spel dat in de soort groepsspellen valt die ook met heel veel spelers nog altijd prima speelbaar is.

Voor kleine en hele grote groepen geschikt

Deze Pubquiz, is leuk om te spelen met een kleine groep, vanaf 4 personen. Maar ook geschikt om te spelen met een hele grote groep, met meerdere teams. Door de verschillende soorten pubquiz vragen, is dit spel goed te spelen met verschillende leeftijden (vanaf 15 jaar). Met je gezelschap speel je in teams deze pubquiz tegen deze elkaar. En je hoeft dus helemaal niet in een pub te zijn voor deze quiz. Deze quiz kun je spelen op je eigen gekozen locatie.

Wat kost de quiz ?

De Pubquiz kost slechts € 27,50 voor het totale spel. Het maakt hierbij niet uit met hoeveel personen jullie zijn.

Je kunt natuurlijk ook een Pubquiz bestellen met een presentator erbij, maar ja daar betaal je dan ook voor. Wij kiezen ervoor de pubquiz zo aan te bieden dat je er geen presentator van buitenaf voor nodig hebt, maar het zelf kan leiden. Sterker nog, je kunt indien je dat wilt ook zelf mee spelen, dus spelen zonder dat iemand het spel leidt. Met een groep van 27 mensen kost het spel omgerekend maar € 1 per persoon. Een betaalbare quiz dus, want voor €27,50 heb je al een volledig speelbare quiz.

Pubquiz spelen in België 

Al onze spellen zijn ook geschikt voor onze Belgische spelletjesvrienden. Er is namelijk een speciale Belgische versie van de pubquiz.

Wat ontvang je met het bestellen van dit spel?

Na je bestelling ontvang je binnen 24 uur een mail met het spel er in. Het spel bestaat uit een aantal documenten:

O Draaiboek, met daarin een uitleg van de spelregels voor de spelleider
O 10 PowerPoint documenten, 1 voor elke ronde van 10 pubquiz vragen. Hierin zitten foto’s, muziek en uiteraard de vragen
O Antwoordformulieren voor de teams, die je kan printen zoveel als nodig
O Uitleg van de spelregels voor spelers
O Een scoreformulier, waarop je de scores per ronde voor alle teams kan bijhouden (een digitale en een te printen versie)

Voor gegarandeerd een geslaagd spel

Yes, subscribe me to the newsletter!
Totaal: € -

Meer informatie over de andere groepsspellen voor volwassenen

Naast deze Pubquiz bieden we nog meer spellen aan, die je kunt spelen met jouw groep.
Wil je meer weten over één van de spellen, klik dan op de onderstaande oranje buttons.
Kun je niet kiezen, heb je hulp nodig? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, dat kan ook ’s avonds en in het weekend.
Wil je één van de spellen spelen? Vergeet dan onze actie niet, waarbij je 50% korting krijgt op het tweede spel.

Meer informatie over de andere spellen vind je hier

ranking you friends button

enveloppenspel button

Moordspel button

escape room button

Wie is de Saboteur button

Challenge button

voetbalquiz button spellen voor kinderen

>
WhatsApp chat