Pubquiz avond enquête

Hoi, we hebben met veel plezier de afgelopen 8 weken de gratis Pubquiz avond georganiseerd. Dit hebben we graag voor jullie gedaan, omdat in Corona tijd iedereen aan huis gebonden was. En aanstaande zaterdag 30 mei staat de 9e quiz al weer voor de deur.

Per 1 juni worden de regels omtrent Corona versoepeld. Voor ons het moment om alle Pubquiz spelers van de afgelopen weken te vragen hoe wij onze Pubquiz avond na 1 juni moeten gaan voortzetten. Hoe vaak, welke avond, welke prijs, welke begintijd zijn de vragen die we je gaan stellen.

Wij als spellenmakers vonden het hartstikke leuk om jullie die 2 maanden elke zaterdagavond gratis te vermaken. Door alle donaties was het voor ons mogelijk om dit kostendekkend te kunnen aanbieden. Nogmaals bedankt daarvoor.

Vanaf juni gaan we de Pubquiz niet langer meer gratis aanbieden. Net als de bakker, die kan ook zijn brood niet altijd gratis mee blijven geven 😉

Dus zullen we een kleine bijdrage vragen per inschrijving (huishouden) voor de quizavond. Het maakt hierbij niet uit met hoeveel personen je meedoet op hetzelfde adres.

We zijn benieuwd naar je mening

Alvast bedankt voor je hulp! Met al die meningen gaan we bepalen hoe we de komende maanden de Pubquiz avond gaan organiseren. Jij bepaalt dus mee hoe die avonden er uit gaan zien. Vergeet na de 4 vragen niet op het pijltje te klikken om je antwoorden te verzenden.

Met vriendelijke spelgroet, Richard & Marjolein

>
WhatsApp chat