PRIVACY VERKLARING EN COOKIE BELEID

Privacyverklaring

In deze verklaring lees je hoe we bij Groepsspellen.nl met jouw privacy omgaan.

Voorop staat, dat we bij Groepsspellen.nl mensen blij willen maken met onze spellen. Ons motto is een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. En dat geldt ook voor hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Ben je niet tevreden, laat het ons weten, dan passen wij het direct aan.

Groepsspellen.nl vraagt en verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Dit doen we, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. We gaan zeer zorgvuldig om met deze gegevens. Welke gegevens we vragen, waarom en hoe we er mee om gaan, lees je in deze privacyverklaring.

Wie zijn we?

Groepsspellen.nl is een website die in eigendom is van Anderzzz VOF. Groepsspellen.nl is gevestigd in Zwolle en is een aanbieder van spellen voor groepen mensen. We zijn verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze verklaring.

Gebruik van persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens wanneer je bij ons een spel koopt, of je aanmeldt voor één van onze activiteiten of producten (bijvoorbeeld gratis e-books of de online pubquiz) en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. We gebruiken alleen de gegevens die rechtstreeks door jou worden doorgegeven. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken. Uiteraard is dit afhankelijk van welk product of activiteit je bij ons doet:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten en aankopen op onze website
  • Browser gegevens
  • Contactgeschiedenis
  • Bij zakelijke klant: Bedrijfsnaam, adres, postcode en plaat, BTW-nummer België
  • Betaalwijze

Overige gegevens die je zelf actief verstrekt bij bijvoorbeeld een aanmelding op onze website, via social media, mail of telefonisch.

Welke persoonsgegevens voor welke doelen

We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Wettelijke verplichting

Sommige verwerkingen zijn wettelijk verplicht. Het gaat dan met name om persoonsgegevens die nodig zijn om aan onze belastingplicht te kunnen doen.

Bestellingen

Voor het verwerken van je bestelling, hebben wij onder andere je naam en je e-mailadres nodig. We weten in ons systeem uiteraard wat je besteld hebt, omdat we ook de producten naar je moeten verzenden. Deze gegevens verkopen wij nooit aan derde partijen.

Bij de bestelling hebben we tenslotte nog gegevens nodig voor het afhandelen van de betaling. Voor de betaling maken we gebruik van Mollie. Dit is een gerenommeerd betalingsleverancier, die haar gegevens goed beschermt.

Mailings

We versturen mailingen naar prospects en klanten. Bijvoorbeelde over (nieuwe) producten of een herinnering voor een online quiz. Via ons mailsysteem kunnen we zien waar jouw interesse naar uitgaat en of je de mailingen opent of niet. Zo kunnen we onze dienstverlening naar jou verbeteren. Als je deze mailingen niet meer wilt ontvangen, heb je altijd de mogelijkheid om je uit te schrijven.

Klantcontact via website en telefoon

Klantcontact vinden we belangrijk. We zijn 24/7 bereikbaar en zullen je zo snel mogelijk van antwoord voorzien. Dit kan via het contactformulier op onze website, via bellen of WhatsApp of via de mail. Reageer je via het contactformulier, dan bewaren we deze gegevens automatisch op onze website.

Publicaties en reviews

We zijn nieuwsgierig wat onze klanten van de spelletjes vinden. Deze reviews kun je achter laten op ons website, via de mail of op ons social media kanalen. Laat je een review op onze website achter, dan zie je alleen je voornaam bij de review. We vragen je wel om een e-mailadres, maar deze tonen we niet.

Google

We gebruiken Google om reclame te maken voor onze spellen en om de bezoeken aan onze website in kaart te brengen. Daarbij maken we gebruik van analytische cookies om de statistieken van de website goed te kunnen inzien.

Social media

Op verschillende social media kom je ons tegen. Op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Op Facebook maken we gebruik van een pixel. Door deze pixel kunnen we de inhoud van onze berichten aanpassen op jouw voorkeuren en ook onze website het bezoek beter analyseren. We maken gebruik van ‘aangepaste doelgroepen’, waarbij we geanonimiseerde e-mailadressen gebruiken voor het aanmaken van doelgroepen.

Rechten van betrokkenen

Vanuit de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij proberen dit zo goed en zorgvuldig mogelijk na te leven. Heb je hier vragen over of wil je gebruik maken van je rechten, neem dan contact op met [email protected]

Informatie en inzage: Je kunt inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken. Daarbij laten we je weten waarom en waar we dit bij houden.

  • Rectificatie: heb je het vermoeden dat we jouw gegevens niet juist hebben, of niet juist gebruiken? Dan horen we het graag en passen we het aan.
  • Vergetelheid: je kan je de persoonsgegevens die wij van jou hebben verwijderen. Het kan zijn dat we voor andere doeleinden (administratie of ontdubbelen bijvoorbeeld) die gegevens dan nog wel moeten verwerken.
  • Beperking: Heb je het vermoeden dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.
  • Bezwaar (verzet): Je kunt bezwaar indienen voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Gaat het om marketing? Dan zullen we die verwerking zo snel mogelijk beëindigen.
  • Overdraagbaarheid: Je kunt vanuit de AVG je persoonsgegevens over (laten) dragen. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan even contact met ons op.

Tenslotte is het mogelijk om:

  • Toestemming in te trekken: denk aan het ontvangen van mailingen. Als je toestemming voor een andere verwerking wil intrekken, neem dan contact met ons op via [email protected]
  • Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP): denk je dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Laat het ons dan weten. Je kan ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bewaren van persoonsgegevens

Persoonsgegevens mogen we niet langer bewaren dan noodzakelijk is. Hoe lang die bewaartermijn is, is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld. En van eventuele wettelijke plichten. Heb je vragen hierover? Laat het ons weten via [email protected]

Delen van persoonsgegevens

Wij delen geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de bedrijfsvoering en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Wij maken gebruik van de volgende leveranciers die persoonsgegevens verwerken. Met deze leveranciers zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten: ActiveCampaign, WordPress, Thrives, Webinargeek, Facebook, Google.

 Beveiliging

We hebben de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  1. Onze server en apparaten zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  2. We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Cookiebeleid

Net zoals andere websites maken we gebruik van cookies. Dit zijn een soort kleine tekstbestanden, die je browser automatisch opslaat op je computer. Cookies helpen ons (en jou) om de website goed te laten werken. Maar ook om de website veiliger te maken, een betere gebruikservaring te bieden en om de website te kunnen analyseren en te verbeteren.

We hebben verschillende cookies:

Functionele cookies
Deze cookies hebben we nodig om onze website goed te kunnen laten werken. Bijvoorbeeld de functionaliteit van de winkelmand.

Analytische cookies
Door deze cookies zien we hoe bezoekers onze website gebruiken. Welke pagina is niet heel interessant, of werkt er een link niet goed? Door het verzamelen van deze gegevens kunnen wij onze website verbeteren. Beter voor ons en een voordeel voor jou.

Tracking cookies
Deze cookies gebruiken we voor onze marketing doeleinden. Wel zo handig, want op die manier kunnen we jou bijvoorbeeld relevante advertenties tonen.

Wil je cookies uitschakelen? Dat kun je heel gemakkelijk zelf doen. In onderstaande linkjes staat de uitleg hoe je dat per browser doet.

In Google Chrome
In FireFox
In Internet Explorer
In Edge
In Safari

>
WhatsApp chat