Online Pubquiz avond vrijdag 25 september 20.00 uur

 

100% veilig

We spelen de Pubquiz online op afstand. Ook met je team kun je op afstand samen spelen.

Feestje

We maken er weer een feestje van. 

Voordelig 

Voor slechts 5 euro per team speel je al mee.

Wat kun je van deze online Pubquiz avond verwachten?


Heel Holland en België Pubquizt!


Aangezien we nu helaas wat meer op huis zijn aangewezen, maken we er gewoon thuis een leuke avond van. Samen op afstand dus! 

Superleuk toch om samen met je gezin, vrienden, familie of sportteam (op afstand) samen te spelen. Maar je kunt deze Pubquiz online ook prima alleen spelen.


MEER INFORMATIE OVER DEZE ONLINE PUQUIZAVOND

We hebben een Pubquiz gemaakt, waar iedereen aan mee kan doen. Lekker 75 minuten quizzen met nog heel veel andere mensen in Nederland en België.


In totaal hebben we 40 leuke, verrassende vragen. Met natuurlijk een muziekronde, waar je vanuit je woonkamer zo hard mee kunt zingen en dansen als je wilt (hoort of ziet toch niemand). Maar ook de andere 30 vragen gaan over zoveel verschillende onderwerpen dat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Je speelt de quiz op je eigen computer/laptop/iPad of smartphone.


Op de avond zelf klik je op deze link en kun je meespelen. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

Hapjes en drankjes op tafel en spelen maar. Jullie zien de presentator (Richard) en de vragen in beeld. Wij zien en horen jou niet, maar je kunt meequizzen door de antwoordformulieren (die je ontvangt na je inschrijving) in te vullen en te verzenden via je telefoon of computer. 


- Heb je niks te doen vrijdag 25 september?
- Heb je zin in een supergezellige quiz? 


Schrijf je dan hieronder in:


Kosten Pubquiz online

Voor slechts 5 euro per inschrijving kun je meespelen. Het maakt daarbij niet uit hoe groot je team is. Spelen jullie bijvoorbeeld met jullie gezin of 4 vrienden, dan spelen jullie dus omgerekend mee voor slechts 1,25 per persoon. Voordeliger gaat een avondje uit niet worden ;-)


Spelen met een team op afstand

Wil je als team meespelen, dan is het voor jullie het leukste om je in te schrijven per adres (met je eigen naam). Op de avond zelf logt ieder teamlid zelf in via de link die hij/zij gekregen heeft en jullie kunnen dan onderling via videobellen of WhatsApp contact houden. 1 van de teamleden vult het antwoordformulier in en zet daar de teamnaam op. Je bent niet verplicht om meerdere linkjes aan te vragen, maar uit ervaring weten we dat de Pubquiz veel beter te volgen is als ieder adres/woning een eigen link gebruikt.


Hoe speel ik mee met de online Pubquiz avond? Dat is heel simpel.

Na je betaling van 5 euro kom je op de inschrijfpagina voor de Pubquiz.

  1. Je vult je voor(of team)naam en e-mailadres in
  2. Je ontvangt de link om mee te spelen per e-mail. Binnen 15 minuten wordt de link verzonden (kijk ook even in de spam als je hem niet ziet). 
  3. Speel je met meerdere personen op een ander adres? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin de naam en e-mailadres van die persoon voor een gratis extra link.
  4. Je ontvangt later ook een e-mail met een korte uitleg van het spel en antwoordformulieren.
  5. Op de avond zelf klik je op de link en speel je mee. Hiervoor hoef je niets te installeren.


Uitslag

We spelen om de eeuwige roem en de titel Pubquiz Koning en Koningin. De dag na de online Pubquiz maken we de uitslag bekend, leuk om te zien op welke plek je bent geëindigd. En dan kun je ook zien tegen wie je allemaal hebt gespeeld, omdat heel veel mensen die maandelijks meedoen een selfie van zichzelf maken (wat niet verplicht is hoor) en die naar ons appen. Wij maken daar dan deze collages van :-).


Bovenaan deze pagina zie je wanneer de eerstvolgende Online Pubquiz avond is. 

Bij deze ben je uitgenodigd. Alleen nog even inschrijven via:


Inschrijven voor de zaterdagavond Pubquiz.

Gezellige Pubquiz avond
Online Pubquiz avond selfies
Online Pubquiz avond 30 mei 2020
>
WhatsApp ons