Hi {{customer_first_name}}. Bedankt voor je bestelling. Speciaal voor jou hebben we nog een voordelig extraatje.
Voor slechts 6,97 kun je het 50 opdrachtenspel toevoegen aan je bestelling.
50 Opdrachtenspel voor kinderen

Heerlijk een paar weken vakantie. Vind je het leuk om je kinderen lekker bezig te houden? Met dit 50-opdrachtenspel kun je ze een paar weken elke dag een paar leuke opdrachten laten uitvoeren. Dit spel wordt veel gespeeld door broertjes en zusjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Je kunt dit spel thuis spelen, maar ook spelen op de camping. Elke dag kunnen ze 5 opdrachten (in het spel noemen we ze Levels) spelen, zodat ze in 10 dagen alle 50 levels kunnen halen.
Hiermee zorg jij er voor dat je kinderen zich niet gaan vervelen de komende weken.
Het spel is geschikt voor Nederland en België (Nederlandstalig).

€9,97€6,97

Ja, deze wil ik ook graag bestellen
Door te klikken op de button wordt het spel aan je bestelling toegevoegd.

Wat voor soort opdrachten ?

Totaal zijn er 50 levels (opdrachten), maar om een beeld te krijgen van de levels, hebben we een 3-tal hier onder kort genoemd.

 

1. Geheimtaal

De kinderen gaan een eigen geheimtaal bedenken. A=B, B=C is natuurlijk heel standaard, dus zij verzinnen het zelf. En daarna moeten ze met hun eigen geheimtaal nog wat vragen beantwoorden. Maar het aller spannendste is natuurlijk of papa of mama het geheimschrift kan ontcijferen.

 

2. Er was eens

Geef kinderen een pen en laat ze hun fantasie gebruiken. Ze gaan hun eigen sprookje schrijven (en eenmaal klaar zullen ze er binnenkort vast nog eentje schrijven, want dit vinden ze erg grappig). Om de beurt mogen ze een zin toevoegen aan het verhaal. Laat ze maar even lekker gaan, dat wordt lachen, gieren, brullen voor ze. De beste verhalen worden geschreven als niemand het verwacht.

 

3. Restaurantje

In deze opdracht zijn de kinderen werkzaam bij een heel chic restaurant. Het begint bij een menukaart en eindigt bij een toetje. Maar hoe de naam van het toetje tot stand komt, is wel heel bijzonder.

>