Je geeft aan dat je er nog niet aan toegekomen bent om een activiteit te plannen voor jullie groep. Het is ook best tijdrovend en soms lastig om de knoop door te hakken welke activiteit het gaat worden.

Zelf gaan we elk jaar met onze vriendengroep een weekend weg. Dit jaar gaan we lasergamen, bowlen en karten, leuke activiteiten om te doen, maar wel wat prijzig. Totaal betalen we 60 euro per gezin en dan komen de kosten voor een hapje en een drankje er nog bij.

Persoonlijk vinden wij het zelf altijd erg leuk om m.b.v. Geocaching een mooie wandeling te maken en een ‘schat’ te zoeken. Lekker even naar buiten en onder het lopen gezellig kletsen.’s Avonds spelen we ons eigen spel ‘Escaperoom Maffiabende’. We richten een aantal kamers in en vervolgens kunnen de teams in 100 minuten proberen te ontsnappen Dit spel kost slechts € 22,50 voor de totale groep. Omgerekend kost deze activiteit dus slechts 3 euro per gezin. Waarom zo voordelig? Wij vinden het gewoon leuk als groepen families of vrienden een leuke activiteit kunnen doen, die betaalbaar is en gemakkelijk om te spelen.

groepsspel organiserenWat betreft jullie dag. Kunnen we je misschien nog ergens mee helpen?
Inmiddels hebben we met zoveel families contact gehad dat we genoeg ideeën hebben om jou te helpen aan een geslaagde familiedag. Misschien twijfel je tussen een aantal opties? We helpen je graag met een keuze te maken.Toch fijn als de dag en activiteit maar gepland staan toch?

Heb je nog vragen, of kunnen we je nog ergens mee helpen? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Dat kan ook ‘s avonds en in het weekend.

Groetjes Richard & Marjolein

Contact per mail of via Facebook Messenger. Bellen of appen kan ook naar: 0683777853.

>