De Test

Je ontvangt elke week (een half uur na de aflevering) een e-mail met toegang tot de Test van die week. 

 

Hierin beantwoord je elke keer 10 vragen over de Mol. 

 

Tip: koop dus een boekje, of pak een schriftje uit de kast en maak hiervan je eigen Molboekje. Schrijf in dit boekje tijdens de aflevering alles op, waarover je wel eens een vraag zou kunnen krijgen. Net zoals de kandidaten dat doen, want hoe meer je weet… hoe beter je de testen kunt maken.

De Mega Molloten Finale

Op donderdag 4 maart spelen we een grote finale. In deze online Finale maak je de laatste allesbeslissende test. Zorg dat je je Molboekje dan bij de hand hebt. Voor deze finale krijg je een paar dagen voor die tijd een speciale link. Er zullen dan nog 20 vragen worden gesteld. Voor elk van die vragen kun je nog 5 extra punten verdienen.

De Puntentelling

Wekelijks maak je een test en kun je punten verdienen. Van alle weken samen worden de punten opgeteld. Punten krijg je voor 4 onderdelen van de Test:


1. Voorspel wie de Mol is. 

Bij een juiste voorspelling krijg je punten na de finale als bekend is wie de mol is.

Na de 1e aflevering 2 punten, na de 2e aflevering 4 punten, na de 3aflevering 6 punten etc. 

2. Voorspel welke kandidaat de komende aflevering het spel moet verlaten.


Het aantal punten dat je hiermee kunt verdienen wordt bepaald o.b.v. het percentage van het aantal mensen die dit goed hebben. Je ontvangt 10 punten – (het % dat dit antwoord ook goed had x 10).

Voorbeeld: Je voorspelt dat speler A er uit gaat. 5% van alle mensen die meedeed had dit ook voorspeld. Jij krijgt dan 95% van 10 punten = 9,5 punten. Dit wordt afgerond naar 10 punten.

3. Voorspel wie de winnaar van het spel wordt.

Puntenverdeling: na 1e aflevering 1 punt, na 2e aflevering 2 punten etc.


4. En elke week kun je 7 punten halen door goed op te letten en vooral te voorspellen wie de Mol is. Dit zijn vragen die gaan over de Mol. Deze punten worden pas helemaal aan het einde berekend.


5. In de grote live finale op donderdag 4 maart 2021 om 20.00 uur krijg je nog 20 testvragen. Op elke vraag kun je dan nog 5 punten verdienen.

De Winnaar

We spelen om de titel ‘Mega Molloot 2021’.
Wie er wint, is pas na de laatste aflevering bekend natuurlijk, omdat we dan pas weten wie de Mol is en wie de winnaar is van Wie is de Mol 2021. Dus ook dan pas wordt bekend wie zich de Mega Molloot 2021 mag noemen...

Donaties

Voor iedereen die een donatie heeft gedaan. Dankjewel! Dat maakt het voor ons mogelijk om er een super spel van te maken. Wil je alsnog een donatie doen? Dan kun je dat hieronder doen.

Veel plezier ! 

Richard & Marjolein

>