Menu

Kinderfeestje

Op zoek naar leuke spelletjes voor een kinderfeestje of voor je tiener?

Welk feestje gaat het worden?

Speciaal voor kinderen hebben we een aantal spellen beschikbaar. Ideaal voor een super kinderfeestje, of een activiteit voor de kinderen bij een weekendje weg. De jongste spelers van de spellen, zijn rond de 5  jaar. Ook hebben we voor ‘jongvolwassenen’, super leuke spellen. Deze spellen worden niet echt meer gebruikt bij een kinderfeestje, maar wel op bv. een middelbare school, een verjaardagsfeest, een clubhuis. De oudste spelers zijn rond de 25 jaar. Uiteraard kan er bij de oudere jeugd ook gekeken worden naar één van de groepsspellen voor volwassenen. Twijfel je wat de beste keuze is? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

De Kinderspellenmix voor de bovenbouw van de lagere school. Een mix tussen doe- en denkspelletjes. Met deze mix ontvang je een draaiboek, met 10 leuke spellen om thuis te spelen.
De spellen zijn geschikt voor kinderen in de midden- bovenbouw van de lagere school.

Wie is de Saboteur, een spel gebaseerd op Wie is de Mol, speelbaar voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Bij onze eigen dochters van inmiddels 15 en 13 jaar het favoriete spel. Inmiddels hebben we zelf al 4 x een Wie is de Saboteurs-feestje georganiseerd.

Een Moordspel speciaal gericht op middelbare school scholieren. Regelmatig kregen we de vraag naar dit spel voor groepen kinderen. Dit spel is geschikt om te spelen t/m 40 kinderen, ook erg leuk om te spelen met een schoolkamp.

De Pubquiz voor scholieren & studenten, deze (Pub)quiz is speciaal gericht op de leeftijd van 15 t/m 25 jaar. Onderwerpen over o.a. populaire Muziek van deze tijd, Social media, Vloggen, Bloggen, Trends & Mode, Pretparken, Games, Films en series.
Super spel om te spelen met een grote groep, van verschillende teams. De Quiz kan ook gespeeld worden met een kleine groep.

Deze spellen worden digitaal verzonden binnen 24 uur, met een duidelijk draaiboek en natuurlijk het spel zelf.
Inmiddels zijn er al veel kinderen die met super veel plezier de spellen hebben gespeeld.Vaak hebben we van het Wie is de Saboteur feestje gehoord, dat dit het leukste kinderfeestje ooit is geweest.

Kun je niet kiezen? maak dan gebruik van de actie 50% korting op het tweede spel.

En voor de meisjes vanaf 5 jaar hebben we een themafeestje “Heksen”, met verkleedkist.
Let op: Dit is het enige spel dat niet digitaal wordt verzonden. Het is een fysieke kist. Deze kist staat in Zwolle, indien je dit feestje wilt spelen, is het goed rekening te houden met de afstand.

>
WhatsApp chat