Kant en klaar kinderfeestje bestellen Themafeestje – Heksen

Wil je je eigen kind eens flink zien genieten en glunderen op het eigen verjaardagsfeestje ? Bestel dan de Heksenkist. Je huurt deze kist samen met een kant-en-klaar en betaalbaar kinderfeestje / themafeestje met draaiboek, verkleedkleren en dus alle ingrediënten om het feestje van jouw kind tot een succes te maken. De kinderen zullen vanaf het eerste moment volledig opgaan in dit gezellige, beetje spannende, maar vooral erg leuke kinderfeestje. En met het draaiboek waarin het hele feestje staat beschreven, ben jij in staat om de kinderen het leukste feestje ooit te geven.

Kinderfeestje heksen

De kinderen zijn niet zo maar uitgenodigd voor een feestje, nee… het is een uitnodiging voor de heksenschool, waar ze leren om een echte heks te worden. Een heksenfeestje dus. Eerst moeten ze op dit kinderfeestje echter wel de heksenkist vinden, die jij ergens rond om huis hebt verstopt.

Door middel van het beantwoorden van vragen leidt jij ze over de route naar de kist. Onderweg liggen slangetjes, spinnetjes …. eng hoor. En dan vinden ze – eventueel met een ietsiepietsie hulp van jou – de kist en begint het heksenfeestje pas echt. Toverdranken, kleding, attributen, diverse heksenspelletjes en natuurlijk met als absolute hoogtepunt: leren toveren en een eigen heksendiploma.

Er zijn een tiental activiteiten / kinderspelletjes beschreven in het draaiboek die je één voor één kan langs gaan: van bezem vliegen tot toveren en van toverpilletjes eten tot heksensoep maken. En alle opdrachten zijn op rijm geschreven. Het draaiboek helpt je van A tot Z dit kinderfeestje tot een succes te maken.

Maar natuurlijk ben je vrij om het programma anders in te vullen als dat bijvoorbeeld tijd-technisch beter past. Niks moet, alles mag. Ook aan de uitnodigingen is gedacht. Je krijgt na de bestelling direct een document per e-mail, die je kan printen en als uitnodiging kan gebruiken (zie ook de foto van de uitnodiging bij de afbeeldingen hieronder).

Heksenkist

In deze kist zit dus alles om het kinderfeestje voor jouw kind tot een succes te maken:

 • Heksenjurkjes voor alle kinderen op het feestje. Deze jurkjes zijn elastisch van stof en passen dus bij alle meisjes van 5 t/m 8 jaar. Eenmaal omgekleed voelen ze zich echte heksen.
 • Heksenhoeden. Bij een jurk hoort natuurlijk een echte heksenhoed. Dit maakt het helemaal af.
 • 2 heksenbezems.
 • Attributen om te toveren en die de kinderen op de heksenschool zelf ook kunnen doen.
 • Enge diertjes (spinnen, slangen en hagedissen).
 • 2 kistjes die worden gebruikt tijdens het feestje: een voelkistje en een toverpillen kistje
 • Heksenketel met lange rietjes om mee te drinken uit de heksenketel.
 • Draaiboek met spelletjes en de uitleg voor de volwassenen om het te begeleiden. Hierin staat alles van A tot Z beschreven.
 • Heksendiploma’s, om aan het einde van de heksenschool uit te reiken aan de kinderen.

Heksenkist reserveren

Voordat je de heksenkist voor jouw kinderfeestje definitief reserveert, zijn er 2 zaken om vooraf even te weten:

 1. Deze heksenkist is uniek, dat wil zeggen: er is er maar 1 van. Dus voordat je deze kist voor jouw kinderfeestje gaat bestellen, graag eerst even contact opnemen via onderstaande formulier. Je geeft aan wanneer je de kist wilt reserveren. We zullen dezelfde dag nog reageren of reserveren nog mogelijk is.
 2. De kist staat in Zwolle. Wellicht heb je ook gegoogeld op kinderfeestje Zwolle en is ophalen en terugbrengen voor jou geen probleem.

We verhuren de kist in principe voor 3 dagen, dat wil zeggen:

Dag 1: Je haalt de heksenkist 1 dag voor het kinderfeestje op. Je hebt dan tijd genoeg om het draaiboek nog even door te lezen.
Dag 2: Kinderfeestje
Dag 3: Je brengt de heksenkist uiterlijk de dag na het kinderfeestje terug.

Bestellen / huren

Heb je inmiddels de bevestiging dat de heksenkist op de door jou gewenste dagen te reserveren is, dan kun je hieronder de betaling doen en daarmee je reservering definitief maken.

Kinderfeestje Zwolle en omstreken: Zelf ophalen en terugbrengen: Totale kosten van spel: € 39,50. (Dat is met bijvoorbeeld 8 kinderen nog geen € 5,- per kind).
We rekenen geen borg, we aan ervan uit dat indien er spullen missen of kapot gaan, we dat samen wel kunnen oplossen.

Totaal: € -

 • Daphne schreef:

  Het was erg leuk! We hebben niet eens tijd voor alle spelletjes gehad omdat we zelf ook al e.e.a. bedacht hadden.
  De heksjes hebben genoten en de jarige nog het meest! 🙂
  Goede service met laten bezorgen. De heksenkist kwam daardoor ruim op tijd aan, zodat we het ook nog goed konden voorbereiden. Bedankt!
  Groetjes Daphne

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Daphne,
   Bedankt voor je leuke reactie, fijn dat jullie een leuk verjaardagsfeestje hebben gehad.
   met vriendelijke spelgroeten,
   Richard & Marjolein

 • Rosalinde Wattez schreef:

  Hey Richard en Marjolein,

  Wat een geweldig feestje heeft Naomi gehad. Vol enthousiasme op zoek naar de kist. En wat een blije gezichten toen ze de jurken en hoeden hadden aan gedaan.
  Erg fijn dat alles uitgeschreven was bij de speurtocht en ook het draaiboek zo duidelijk en erg leuk bedacht. Ik hoefde alleen de voorbereidingen te treffen en alles liep op rolletjes. De meiden vonden het ook helemaal super vooral het bezem vliegen was een groot succes!
  Bedankt!

  Groetjes Rosalinde

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Rosalinde,

   Bedankt voor je leuke reactie. Fijn dat het bij je dochter en je vriendinnetjes zo in de smaak is gevallen.

   groeten,

   Richard en Marjolein

 • Ankie schreef:

  Hoi Richard en Marjolein,
  Zoals beloofd zou ik nog een reactie geven over hoe het geweest is. In 1 woord: geweldig. Noa en haar vriendinnetjes gingen helemaal op in de leuke spelletjes en voelden zich in de jurkjes en hoeden echte heksen.
  Bedankt, jullie hebben ons een onvergetelijk feestje gegeven.

  Groeten Ankie

  • Richard en Marjolein schreef:

   Hoi Ankie,

   Graag gedaan! We hebben de kist al diverse keren verhuurd, leuk nu een reactie te krijgen.

   vriendelijke heksengroet,

   Richard & Marjolein

 • >
  WhatsApp chat