Kinderfeestje Den Haag – De 49 coolste kinderfeestjes

Binnenkort een feestje te vieren voor je kind? En wil je een kinderfeestje in Den Haag organiseren? Een ding is zeker: je hebt keuze genoeg. Alleen wil jij natuurlijk het allerbeste, gaafste en origineelste kinderfeestje voor jouw kind! Waar toch? Heel herkenbaar. We helpen je wat op weg om het coolste kinderfeestje in Den Haag voor jou te vinden. We hebben wat leuke tips voor een verjaardagsfeestje op een rij gezet.

Kinderfeestje Den Haag

Het is af en toe wel een crime. Net weer iets leuks verzinnen voor je kind. En er is heel veel keuze aan kinderfeestjes in Den Haag en omstreken. Met je handen in het haar door al het gezoek? Geen paniek.

Wat wij altijd deden is eerst een beetje polsen bij onze kinderen. Vaak hebben ze al een idee voor een leuk kinderfeestje. Ze hebben iets gezien op YouTube, of gehoord via vriendjes of vriendinnetjes. En vaak weet je zelf ook wel van welk kinderfeestje je kind gelukkig wordt.


Wat voor type is je kind? Heb je een beautyqueen in huis, die graag met vriendinnen een beauty kinderfeestje wil? Misschien wel een nieuwe kunstenaar in de dop? Denk dan eens aan een crea bea verjaardagsfeestje. Of heb je een stoere jongen, die met z’n matties wil paintballen of lasergamen als kinderfeestje? Er zijn genoeg stoere kinderfeestjes in Den Haag te vinden.

Twee belangrijke vragen om jezelf te stellen:

Dus eigenlijk zijn er 2 vragen die je moet beantwoorden.

1 Wil je het kinderfeestje in of rond Den Haag organiseren? Of organiseer je liever een verjaardagsfeestje thuis?

2 Welk kinderfeestje vind jij het beste bij jouw kind passen?

In Den Haag je kinderfeestje? Of toch een feestje voor je kind thuis?

De afweging waar jet het feestje gaat houden is aan jouw zelf. Maar het maakt het een stuk gemakkelijker als je een paar punten voor jezelf afvinkt. Stel jezelf bijvoorbeeld eens de volgende vragen:

Hoeveel wil je betalen voor het kinderfeestje?

Wij vinden het af en toe schrikken wat je kwijt bent aan een kinderfeestje. Je mag vaak een dikke portemonnee meenemen! En het verschilt nogal waar je het verjaardagsfeestje gaat vieren. Ga je het kinderfeestje in Den Haag houden, dan kun je op je klompen aanvoelen dat je meer geld kwijt bent dan een feestje thuis.

Vaak betaal je op locatie een prijs per kind. Voor een kinderfeestje ben je zo 15 per kind kwijt. Ook is het goed om te kijken wat je daar allemaal voor krijgt. Soms is bijvoorbeeld het eten en drinken voor een kinderfeestje dan nog geeneens meegerekend. Met tien kinderen ben je dan minimaal al 150 euro kwijt. Kassa, kassa!

In deze blog hebben we voor je de prijzen voor een kinderfeestje in Den Haag voor (meestal) tien kinderen erbij gezet. Dan heb je goed vergelijkingsmateriaal in wat je kwijt bent.

Met z’n tienen in de auto?

Vroeger als kind werden we regelmatig in de achterklep van een stationcar gepropt. We namen het niet zo nauw met gordels achterin. En een paar kinderen meer of minder in de auto was geen probleem. Met de boetes van tegenwoordig én de wetenschap wat onveilig rijden voor je kind kan betekenen, kunnen we dit beter niet meer doen.

Maar ja, wie heeft er tegenwoordig drie auto’s? Want dat ben je al snel kwijt als je naar een kinderfeestje in Den Haag of omstreken gaat. De meeste gezinnen hebben wel 1 of 2 auto’s, maar dan houdt het snel op. Je moet dus altijd weer een derde auto regelen voor een verjaardagsfeestje.

Gelukkig is het open baar vervoer in Den Haag goed geregeld. Al lopen de kosten voor je kinderfeestje weer lekker op.

Verjaardagsfeestje thuis organiseren? Dan moet je dit lezen!

We snappen wel dat het best lekker is om je kinderfeestje in Den Haag te vieren. Geen druktemakers thuis, je houdt je huis schoon en de kinderen worden door iemand vermaakt. De gemakkelijkste oplossing. Maar voor je kind ook de leukste?
Onze meiden zijn nu al iets ouder. Als ze terugkijken op hun kinderfeestje van vroeger, dan geven ze steevast aan dat ze de feestjes thuis stiekem het leuks vonden. (Nu maakten wij er ook altijd een heel spektakel van!) Vriendinnetjes waren ook altijd super blij met een uitnodiging, want dan had je met zekerheid een bijzonder kinderfeestje.

Drie leuke spellen

We hebben op deze pagina drie leuke kinderspellen neergezet. En we kunnen je verklappen: dit geeft een garantie voor een supergaaf kinderfeestje. Helemaal als je een beetje kritisch wilt zijn in wat je verjaardagsfeestje mag kosten en je op zoek bent naar een betaalbaar kinderfeestje. Met deze spellen ben je qua activiteit zo’n acht keer goedkoper uit dan een kinderfeestje in Den Haag. Kortom: een goedkoop kinderfeestje en een bijzonder feestje.

Wil je meer lezen over deze 3 spellen, klik dan HIER.

Handige tip

Ben je niet zo van het zelf organiseren of het doen van spelletjes met een groep stuiterende kinderen? Dan nog kan thuis best een optie zijn. Er zijn veel kinderfeestjes in Den Haag waarbij mensen aan huis een verjaardagsfeestje verzorgen. Bijvoorbeeld een leuk schmink verjaardagsfeestje, of regel een goochelaar op je kinderfeestje. Woon je dichtbij het strand of bij het park? Dan is het heerlijk om een kinderfeestje buiten te organiseren. Daar hebben we trouwens ook nog een leuke tip voor. We hebben een gratis e-book gemaakt met 'de 20 leukste speurtochtideeën'. 

Tips per thema voor een kinderfeestje in Den Haag

Check onze tips hieronder per thema een gaaf kinderfeestje in Den Haag te organiseren.

Creatief kinderfeestje Den Haag

Is jouw kind altijd aan het knutselen of schilderen? Of houdt je kind van beauty en mode en fotografie? Bekijk dan eens deze creatieve kinderfeestje in Den Haag en omstreken:

Kinderfeestje: Maak je eigen knuffel

Vanaf € 190

Feestje bij Museum Beelden aan zee

Vanaf € 145

Unicorn kinderfeestje Den Haag

Vanaf € 250 (bij 10 personen)

Vlog en TikTok kinderfeestje in Den Haag

Prijs op aanvraag

Kinderfeestje Mauritshuis voor 4-6 jaar

€ 180 (bij 10 personen)

Fotomodel voor een dag verjaardagsfeestje

€ 199 (bij 10 personen)

Graffiti spuiten of hiphop dansen in Den Haag

Prijs vanaf € 150 (bij 10 personen)

Poppenkast op je kinderfeestje

Prijs € 135 

Workshop sieraden of sleutelhangers maken

Vanaf € 100 euro (bij 10 personen)

Stoere en actieve kinderfeestjes in Den Haag

Zit jouw kind vol energie? Lekker ravotten tijdens een actief kinderfeestje in Den Haag? Dan zijn dit misschien leuke verjaardagsfeestjes. 

Skate kinderfeestje bij 't Skatepark Sweatshop

Vanaf € 157 (bij 10 personen)

Lekker spannend: Museum de Gevangenpoort

€ 125 (bij 10 personen)

Lekker spelen bij Avontura Zoetermeer

Vanaf €110 (bij 10 personen)

Voor een dag een zeemeermin! Zwemfeestje of fotoshoot

Prijs afhankelijk van type feestje

Voor de echt waterratten: naar het aquapark met je kinderfeestje

Vanaf € 100 (bij 10 personen)

Lekker op het strand: Kids surf feestje in Scheveningen

Vanaf € 175 (bij 10 personen)

Kinderfeestje zwemmen in het Tikibad bij Duinrell

Vanaf 155 (bij 10 perosnen)

Kinder escape room: De Wereldreiziger in Capelle a/d IJssel

Vanaf € 125 (bij 10 personen)

Whoop whoop: een kinderpaaldansfeestje in Zoetermeer!

Vanaf € 150 (bij 10 personen)

Veel van de kinderfeestje die we genoemd hebben zijn kinderfeestje in Den Haag zelf. Maar als echte strandliefhebbers, hebben we ook uitstapjes gemaakt naar een kinderfeestje in Scheveningen. Heerlijk zo'n strand kinderfeestjes. Of naar kinderfeestjes in Nootdorp en Zoetermeer. Plekken die vanuit jouw huis nog goed te bereiken zijn.  

Het gaafste kinderfeestje organiseer je thuis

Kinderfeestjes in Den Haag zijn er in overvloed, heb je net gelezen. Maar onze vinden de verjaardagsfeestjes thuis gewoon het meest geweldig. Je hebt de regie volledig in eigen hand en je hebt een betaalbaar kinderfeestje.

Zo hebben we voor onze meiden ooit een Wie is de Mol kinderfeestje (Bij ons Wie is de Saboteur) georganiseerd. Fantastisch om te doen. Alle meiden waren paranoia richting hun eigen vriendinnetjes.
Op het moment krijgen we veel leuke, positieve reacties op de Escape Room voor kinderen. Al regelmatig is dit op kinderfeestjes gespeeld.

Bij Groepsspellen hebben we drie spellen die super leuk zijn om te spelen voor een kinderfeestje tussen de 8 en 13 jaar. 

Het mooie is: de spellen kosten alledrie tussen de € 24,97 en € 27,50 voor de hele groep. Dus niet per kind.

Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

Escape room fan? Speel het gewoon thuis 

€ 24,97 (ongeacht het aantal spelers)

Bij deze escape room zit je gevangen in een game. Welk kind vindt dat nou niet spannend? Je kunt het spel spelen in je eigen huis, of welke plek in de regio Den Haag dan ook. Kinderen komen vol adrenaline en met een grote glimlach het spel uit. 

Wie saboteert jouw feestje? Widm feestje 

€ 23,97 (ongeacht het aantal spelers)

Kijken jullie thuis ook samen wie is de mol? Dan vindt je kind dit een geweldig kinderfeestje. De spellen zijn net zo opgebouwd als het programma. Hier geldt ook 'Niets is wat het lijkt...' En de kinderen gaan zelfs een echte test maken over de mol. 

Kidnerspel: 30 leuke spellen voor kinderen

€ 27,50 (voor 30 spellen)

Ga je een feestje vieren voor een kind tussen de 6 en 12 jaar? Dan is dit spellenpakket super geschikt. Bij de 30 spelletjes zitten zowel doe- als denkspellen. Kortom, voor elk kind wat wils met het kinderfeestje. 

Betaalbaar kinderfeestje

Betaalbaar kinderfeestje in Den Haag organiseren? En geen 200 euro betalen?

Het is altijd lastig in te schatten wat mensen willen betalen voor een kinderfeestje. Maar twee dingen zijn zeker: je wil én een gaaf kinderfeestje organiseren én het liefst een goedkoop kinderfeestje.

Dus wil je niet teveel geld betalen voor een kinderfeestje in Den Haag? Vier het dan gewoon thuis. Je betaalt geen €200 euro, maar maximaal € 30 met een leuk spel voor kinderen. Hou je geld in de zak, of combineer het met een andere leuke activiteit voor thuis of met een extra speciaal verjaardag menu!

Benieuwd naar ervaringen? Lees onze reviews hieronder. 
Fijne verjaardag gewenst!


Stefanie

Review Escape room Junior

Ik heb giseren op de verjaardag van mijn dochter die 12 werd dit spel gespeeld. Vergt wat voorbereiding maar wat een geweldig succes was het. Ook mijn zoon van 13 vond het super!


Linda

Review Wie is de Saboteur junior

Wij hebben afgelopen weekend het 'Wie is de saboteur?' spel gespeeld met 12 kinderen tijdens het feestje van onze 11 jarige dochter. Het was echt een groot succes! Iedereen deed fanatiek mee en ze hadden de grootste lol. Ook voor de kinderen die het 'Wie is de Mol?' programma niet/nauwelijks kenden van televisie was het leuk om te spelen, er zitten gewoon leuke opdrachten/spelletjes bij voor iedereen. Bij de voorbereiding werd ik ook fanatiek en heb nog 1 spelletje erbij verzonnen en een andere aangepast, dat was ook makkelijk om te doen. Ontzettend bedankt en ik kom zeker nog eens bij jullie terug voor andere spelen!


Lisette

Review Escape room Junior

Wat een super leuke escape room. Gisteravond eerst gezellig met mijn man een avondje geknutseld om alles mooi en netjes te maken. En we hebben het zojuist gespeeld. De kinderen zijn helemaal enthousiast. Door de filmpjes, het appen en bellen wordt het heel echt. Absoluut een aanrader!


Aly

Vraag over kinderfeestje Wie is de Saboteur

We willen dit spel met 18 kinderen spelen kan dat, zo niet hebben jullie een alternatief. De kinderen zijn 12 jaar (groep 8) en zitten samen in 1 klas mijn dochter wil dus met de hele klas haar verjaardagsfeestje vieren, en hoelang duurt gemiddeld dit spel in totaal..
Ben zeer benieuwd naar jullie antwoord


Richard en Marjolein

Goedenavond Karo,

Bedankt voor je vragen. En leuk dat je zo enthousiast bent over het spel.
* Er zijn inderdaad kant-en-klare uitnodigingen erbij en die zijn printbaar.
* De testen zijn voor een tablet of computer (excel programma).
* Bij de kinderversie zijn de groene en rode schermen ook aanwezig.

vriendelijke spelgroet,

Richard en Marjolein


Karo

Vraag en review Wie is de Saboteur

Wauw, dit ziet er geweldig uit en sta op het punt dit te bestellen voor mijn (bijna) tienjarige dochter!
Ik heb nog drie praktische vraagjes (ondanks dat er al heel wat duidelijke uitleg op jullie website staat 🙂 ):
* Zijn er printbare uitnodigingen bij? Zo ja, kan je deze nog personaliseren?
* Wanneer de kinderen de testen invullen (waarbij hun kennis over de mol zal worden getest), kunnen ze dit doen op een tablet of een computer of dient dat te gebeuren op papier? Hoe gebeurt de correctie van die test?
* Bij de volwassen saboteur las ik iets over de groene en rode schermen, is dat bij deze kinderversie ook?
Alvast bedankt voor jullie reactie!!


Richard en Marjolein

Antwoord kinderfeestje Wie is de Saboteur

Goedemiddag Aly,

Het spel is officieel tot en met 15 personen, omdat de test maar gemaakt is voor maximaal 15 personen.
Indien je de test 2x opslaat op je computer (en het document niet dezelfde naam geeft, maar bijvoorbeeld test 1tm10 en test 11tm18) dan kun je het ook wel met 18 personen spelen.
De Saboteur vinden wordt iets lastiger met een grotere groep, maar je kunt de spellen wel zo aanpassen dat iedereen mee kan spelen.

Het spel duurt 2,5 - 6 uur, al naar gelang welke versie je van het spel gaat spelen. In het draaiboek staat uitgelegd welke 3 versies je kunt spelen.
We hopen hiermee je vragen te hebben beantwoord.

met vriendelijke spelgroet,

Richard en Marjolein

>