Menu

Kinderspellenmix-10 geweldige spelletjes voor kinderfeestje voor 6 t/m 9 jarigen

DSCN1178

Wil je kind heel graag zijn of haar feestje thuis vieren of wil jij heel graag voor je kind een feestje thuis organiseren ? Maar heb je vervolgens geen idee wat te organiseren, of welke spelletjes te verzinnen ? Dan ben je op de juiste plek beland.

We hebben maar liefst 10 leuke en gezellige kant-en-klaar speelbare en betaalbare spellen opgenomen in deze Kindersspellenmix. Deze spellen zorgen gegarandeerd voor heel veel gezelligheid, hilariteit, fanatisme… en fun. De Kinderspellenmix is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar.

 

Waarom kiezen voor deze kinderspellenmix ?

  • Makkelijk speelbaar. Alle 10 de spellen zijn uitvoerig beschreven in het draaiboek, waardoor jij met gemak de uitleg en begeleiding van de spellen op je kan nemen.
  • Weinig tot geen voorbereidingstijd. En aangezien bij groepsspellen.nl geldt: ‘vandaag besteld is vandaag spelen’, kun je dit spel op het laatste moment nog bestellen en spelen.
  • Binnen spelen of buiten spelen. Je kunt de spellen zowel binnen spelen als buiten spelen en je hebt er niet veel ruimte voor nodig.
  • Mix tussen doe spellen en denk spellen. Kinderen kunnen niet lang stil zitten en deze spellen zijn een prima mix tussen doen en denken wat de spellen geschikt maar voor jongens en meisjes.
  • Maximale flexibiliteit van spelen. Het zijn 10 los speelbare spellen. Je bepaalt dus zelf hoeveel tijd je hebt en welke spellen je speelt. Je zult tijdens het feestje merken dat jouw groep kinderen voorkeus heeft voor bepaalde spellen. Nou, dan speel je die spellen toch gewoon nog een keer.

De spellen hebben een uiteenlopende duur van 10 minuten tot een paar uur.

Kosten spel € 15
Duur: afhankelijk van het aantal spellen wat je speelt

 

 

>
WhatsApp chat