Gratis Escape Room

Wil je een Gratis Escape Room spelen op jouw eigen locatie?  We sturen je een mini Escape Room toe, die je deels offline en deels online kunt uit proberen. Leuk met vrienden, in de klas, of voor thuis.

Vul hier je naam en e-mailadres in en je ontvangt de Gratis Escape Room binnen 5 minuten.

Hoe werkt de Gratis Escape Room?

Ben jij net zo'n Escape Room fanaat als wij? Ondertussen hebben we al veel Escape Rooms gespeeld, maar ook gemaakt. Al onze eigen Escape Rooms kun je op je eigen locatie spelen. Zo ook deze gratis Escape Room. 


We kregen best veel vragen van mensen hoe ze onze Escape Rooms kunnen spelen. Vanuit die gedachte hebben we deze gratis mini Escape Room gemaakt. Je krijgt een document via de e-mail, waarin precies staat hoe je de gratis Escape Room speelt. Je print een paar documenten en de rest speel je met je telefoon met WIFI, of 4G. Deze Escape Room bestaat uit zo'n drie kleine opdrachten. Speel je onze volledige Escape room spellen, dan duurt het spel uiteraard veel langer. 


Deze gratis Escape Room is leuk om te spelen met je gezin, met een groep vrienden, of misschien wel in de klas. De Escape opdrachten zijn niet eng of spannend en dit spel is een leuke en gezellige uitdaging voor jong en oud. 

Wat ontvang je bij de Gratis Escape Room voor thuis?

Net als bij al onze Escape Rooms, krijg je bij deze gratis Escape Room voor thuis het volgende: 

  1. 1
    Je krijg het stap-voor-stap draaiboekje. Alles wat je moet weten staat hierin. Een simpele uitleg voor de spelleider, waardoor het voor iedereen te spelen is.
  2. 2
    Materialen om te printen. Waarbij we duidelijk uitleg geven hoe je het maakt en gebruikt. Bij onze gratis Escape Room, gaat het om het printen van zeven bladzijdes. 

Richard en Marjolein  //  Groepsspellen

Wij zijn Richard en Marjolein Schreurs, geboren en getogen Zwollenaren en onze passie voor spellen delen wij met veel van onze vrienden en familieleden.

Groepsspellen is 6 jaar geleden ontstaan vanuit onze eigen wens om leuke spellen met een groep te doen. 

Richard en Marjolein

Dit vinden mensen van onze Escape Rooms

Echt een aanrader!

Voor de feestjes van onze dochters hebben we al een paar keer met groot succes jullie escaperooms voor kinderen gespeeld.

Zelf mogen we ook graag ontsnappen uit een Escaperoom. En we kwamen er pas achter dat jullie ook een volwassen versie van een Escaperoom aanbieden, joepie!

Vorige week hebben we met 3 vrienden de Maffiabende gespeeld. En echt een aanrader!
Complimenten weer en we houden contact.

Sylvia  

De kids hebben genoten.

Jaaaa! Wij hebben de Schat van de Farao gespeeld gisteren tijdens een kinderfeestje met 9, 10 en 11 jarigen! 2 teams van 5 gemaakt. Anderhalf uur bezig geweest. Wat was het leuk! De kids hebben echt genoten. Het kostte me best wat tijd aan voorbereiding, maar het liep gesmeerd. Heel leuk met qr-codes scannen, filmpjes en geluidsfragmenten, codes doorsturen per Whatsapp. Werkt allemaal heel goed. 4 leuke en afwisselende kamers.

Janet 

>