Genderreveal Spel

Er is niks zo spannend dan jullie familie en vrienden al puzzelend er achter te laten komen of het een jongetje of een meisje wordt. 20 minuten genieten met dit superleuke en interactieve Genderreveal spel.

Ben je dus op zoek naar een origineel en creatief idee om het geslacht van je baby bekend te maken? Gefeliciteerd, dan heb je de meest originele manier gevonden!

Een spel waarbij jouw gasten al spelend steeds dichter bij de juiste uitkomst komen of jullie een jongetje of een meisje krijgen. Maar daar moeten ze wel goed voor kunnen samenwerken, puzzelen en logisch na kunnen denken. Wie weet de uitkomst als eerste?

Genderreveal spel

Met dit super leuke en korte interactieve Genderreveal spel kun je jouw familie en vrienden naar de juiste uitkomst laten puzzelen in ongeveer 20 minuten tijd. En dat kunnen ze gewoon thuis doen of je nodigt ze bij jullie thuis uit. Jullie geven of sturen iedereen die je het wil vertellen dit Genderreveal spel. En natuurlijk hebben we het spel met een roze en blauwe uitkomst, zodat je zelf kan bepalen welke versie jullie nodig hebben.

En oh ja, alvast gefeliciteerd met jullie toekomstige baby!

gernderreveal geslacht bekend maken

Tijdelijk ontvangen je gratis bij het bestellen van dit originele Genderreveal spel, het Babyshower '9 maanden spel' ter waarde van € 4,99 cadeau. Wil je alleen dit Babyshower spel bestellen? klik dan HIER.

Hoe speel ik het Genderreveal spel?

Bij het bestellen van het spel krijg je twee varianten. Zo kun je zelf de keuze maken voor de jongens- of de meisjesvariant. Binnen 5 minuten krijg je het in je mailbox. Je ontvangt dan het draaiboek, waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe je het spel speelt (inclusief de oplossingen). Een deel van het spel print je uit en leg je klaar voor jullie gasten (of stuur je naar ze toe) en een ander deel spelen ze online.

Jullie gasten komen door middel van goede samenwerking en overleg, al puzzelend steeds dichter bij de uitkomst. Na elk onderdeel geven ze de oplossing via WhatsApp door (en WhatsApp reageert automatisch als het antwoord goed is), waarna ze direct weer een nieuwe opdracht krijgen. Uiteraard geheel in het teken van de geboorte van jullie kindje.

Houden jullie van spelletjes? En zijn jullie op zoek naar iets leuks voor je Genderreveal party? Dan is dit echt iets voor jullie. Een keer wat anders dan alleen gekleurde confetti of een genderreveal taart.

Waarom dit spel voor je Genderreveal Party?

Eén vast bedrag

Je betaalt bij ons niet per persoon die het speelt, maar één vast bedrag: €14,99. 

Unieke genderreveal

Voor een toekomstig uniek kind wil je toch ook een onvergetelijke gender reveal?

Elke groepsgrootte en aantal mensen te spelen

Of je het nu naar 2 mensen of naar 20 mensen doorstuurt, dat maakt niet uit.

Origineel en leuk voor iedereen

Voor elke leeftijd (die kan lezen)  en voor iedereen leuk om te spelen.

Wat ontvang ik bij het bestellen van dit spel?

  • Draaiboek waarin stap voor stap uitgelegd staat hoe je het spel speelt en voorbereidt.
  • Zowel een jongens als meisjesvariant, waarbij je zelf kunt kiezen welke je gaat spelen.
  • BONUS: Het gratis '9 maanden babyshower spel'. Een soort van 30 seconds spel, maar dan met alles over zwangerschap, bevalling en kinderen krijgen. 

Liever alleen een paar Babyshower spelletjes?

Organiseren jullie geen Gender Reveal, maar wil je wel met je vriendinnen een paar korte gezellige babyshower spelletjes spelen? Dan kun je hieronder voor €4,99 het 9 maanden babyshower spel met 3 bonusspelletjes bestellen (Babyshower bingo, baby alfabet en baby voorspellingen. Dit spel is een soort van 30 seconds spelletje maar dan met alleen woorden over van alles rondom de zwangerschap. In totaal ontvang je 30 kaartjes met 5 woorden, deze ontvang je gelijk per mail en kun je daarna printen en gelijk spelen.

9 maanden babyshower spel

Faq

Met hoeveel personen kun je het Genderreveal spel spelen?

Met hoeveel personen kun je het Genderreveal spel spelen?

Hoe lang duurt het Genderreveal spel?

Kun je het spel vaker spelen?

Voor welke leeftijd is het spel geschikt om te spelen?

Wat heb ik nodig om het Genderreveal spel te kunnen spelen?

Is dit spel ook geschikt om in België te spelen?

Als ik het Genderreveal spel koop, ontvang ik dan ook het 9 maanden spel?

>