Familiequiz

Speel gezellig samen met jouw familie de (online) Familiequiz. Met in totaal 10 rondes, waaronder een ronde met gezellige muziek.

Familiequiz

Hebben jullie plannen gemaakt voor de komende weken met de familie? Komen jullie gezellig bij elkaar, of hebben jullie contact op afstand? In beide gevallen hebben we wat leuks voor je: onze nieuwe Familiequiz

Geschikt om samen met de hele familie te spelen. Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar kunnen samen spelen met opa en oma. Of speel de Familiequiz met je eigen gezin.

Ben jij klaar om met jouw team de strijd aan te gaan met de andere teams? Speel in een team samen met je broer of zus tegen andere familieleden. Weet jouw team het meeste over uiteenlopende onderwerpen.

Speciale editie met vragen voor onze vrienden uit België.

Familiequiz samen spelen op afstand, online quiz

Onze Familiequiz ontvang je digitaal en speel je ook digitaal. De rondes met vragen zijn gemaakt in Powerpoint. Deze Familiequiz kun je online spelen. Je kunt dus heel makkelijk je scherm delen met je familie of vrienden. Je gebruikt hierbij natuurlijk een systeem als Zoom of Teams. Iedereen klikt op de afgesproken datum en tijdstip op de uitnodiging en dan kun je de Familiequiz samen (op afstand) spelen.

Samen weet je meer dan alleen

Het leuke van deze quiz is dat je samen kunt spelen met je familie. Wat voor de één een moeilijke vraag is, is voor een ander een makkie. Het mixen van leeftijden en interesses is handig bij het samenstellen van de team. 

De vragen gaan echt over van alles en nog wat. Met natuurlijk een super gezellige muziekronde. 

Gezellig samen, hapjes en drankjes op tafel. Lekker samen quizzen en meezingen en swingen met deze heerlijke muziek.

Zo maak je er samen een super gezellige middag of avond van.

Wat kost onze Familiequiz?

De Familiequiz kost slechts 32,50 voor het totale spel. Het maakt hierbij niet uit met hoeveel personen jullie zijn.

Familiequiz of Pubquiz?

We hebben zowel de Familiequiz en de Pubquiz in onze winkel. Het verschil is dat de familiequiz ook geschikt is om samen met je kinderen te spelen, omdat we een paar vragen per ronde er in hebben die zij ook weten.

NB. Bestel ze niet beide, want de rest van de vragen zijn hetzelfde. 

Speel je alleen met volwassenen, dan kun je beter de Pubquiz bestellen. 

Wat ontvang je met het bestellen van dit spel?

  • Het draaiboek, met daarin een uitleg van de spelregels voor de spelleider.
  • 10 PowerPoint documenten, 1 voor elke ronde met 10 familiequiz vragen. Hierin zitten foto’s, muziek en uiteraard de vragen.
  • Antwoordformulieren voor de teams, die je kan printen zoveel als nodig.
  • Uitleg van de spelregels voor spelers.
  • Een scoreformulier, waarop je de scores per ronde voor alle teams kan bijhouden (een digitale en een te printen versie).

Spelleider kan zelf gewoon meespelen

Als spelleider kun je dit spel prima zelf meespelen. Tips hiervoor ontvang je in het draaiboek dat hoort bij de Familiequiz.
Daarnaast heb je weinig voorbereidingen met dit spel. Je zou het spel nu nog kunnen bestellen en zometeen al kunnen gaan spelen.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over onze Familiequiz. Kun je het antwoord niet vinden en heb je nog een vraag: we zijn bijna altijd bereikbaar (ook in het weekend). Stel je vraag bijvoorbeeld via de app: 06-83777853 of via de mail: [email protected] We helpen je graag :-).

Faq

Wat kost de Familiequiz?

Vanaf welke leeftijd is de Familie quiz geschikt?

Moet je hele Quiz persé in 1x spelen?

Hoe bestel ik de Familiequiz?

Met hoeveel personen kan ik de Familiequiz spelen?

Wat ontvang ik met de Familie quiz?

Hoe snel kan ik de Familiequiz ontvangen?

Kan ik zelf meespelen in de Familiequiz?

Hoe lang duurt de Familiequiz?

Is de Familiequiz moeilijk?

>
WhatsApp chat