BEN JE op zoek naar inspiratie voor een activiteit voor jullie groep?

Ben jij aan de beurt om een spel te organiseren voor jouw groep ? 

Gaan jullie binnenkort een weekendje weg met familie en/of vrienden ? 

Mag jij het personeelsuitje verzorgen ?

Willen jullie wat leuks organiseren in de (sport)kantine ?

Of zoek je een leuke activiteit om te spelen met jouw groep ?

Maar heb je geen idee wat jullie kunnen doen ?

groepsspel organiseren


Komt het volgende je bekend voor ?

 

✅ Je hebt geen idee wat jullie kunnen doen ?

✅ Je hebt eigenlijk weinig tijd of zin om het allemaal zelf uit te denken ?

✅ Je hebt op google al gezocht, maar niets leuks kunnen vinden voor jouw groep ?

✅ Of je vindt wel leuke spellen, maar die zijn maar geschikt tot 6 personen ?

✅ Je denkt dat er geen spel te vinden is dat voor iedereen geschikt is ?

✅ Niet iedereen in jullie groep houdt van spelletjes ?

✅ Ben je bang dat je groep het niet leuk zal vinden wat je voor ze wil (of moet) organiseren?

✅ En je wilt ook niet te veel geld uitgeven?


Lees dan vooral even verder, als je je groep nu echt eens wil verassen met een super leuke, betaalbare activiteit.


Het organiseren van een originele activiteit, die voor iedereen leuk is en ook nog binnen het budget valt, dat valt nog niet mee. 


Naar wat voor activiteit ben je eigenlijk op zoek ? Een gegarandeerde avond vol humor? Of wil je ontdekken wie binnen jullie groep de slimste is ?  Of zoek je een activiteit voor jong en oud samen? 


Speel eens een spel met jouw groep!

Of jullie nou met 4 personen, of met 500 personen zijn, het spelen van een spel is altijd leuk. Het is alleen lastig om een spel te vinden, dat voor meer personen geschikt is. En misschien houdt niet iedereen van jullie groep even veel van spelletjes. Daarom zijn wij een paar jaar geleden gestart met Groepsspellen.nl.


Zelf gaan we al meer dan 15 jaar met onze eigen vriendengroep een weekendje weg. En voor die weekenden waren we elke keer opnieuw op zoek naar een gezellige activiteit. Bowlen, wandelen, pitch en put, karten, zwemmen, genoeg dingen te doen, maar wij wilden ook graag 's avonds een spel spelen in ons vakantiehuis. Tot 6 personen, is er volop keuze in spellen, maar voor onze groep van 16 volwassenen, werd dat al wat lastiger.


Vanuit onze eigen wens om met onze vrienden tijdens ons jaarlijkse weekendje weg iets leuks te doen, liepen we er elke keer tegen aan dat we niets konden vinden dat we in ons vakantiehuis konden doen (er waren best veel kleine kinderen bij). En iets te vinden wat ook voor iedereen leuk is. 

We zijn begonnen met zelf elk jaar een nieuw spel te maken, om te spelen tijdens zo'n weekend. Super leuk een paar uur speelplezier.

Elk jaar keek de vriendengroep er echt naar uit, wat we dit jaar weer zouden hebben georganiseerd. 


Wij zijn natuurlijk niet de enige groep die tegen dit probleem aan loopt. Wij vinden het erg leuk om weken bezig te zijn met het bedenken en uitwerken van een nieuw spel, maar dat doet niet iedereen. Zo is onze website groepsspellen ontstaan, waar we voor een klein bedrag 13 verschillende spellen voor een groep aanbieden tegen zeer betaalbare prijzen.  Wil je gelijk meer weten over deze groepsspellen? Klik dan HIER voor het overzicht van het aanbod.


Inmiddels hebben er meer dan 125.000 mensen in Nederland en België één van de spellen van Groepsspellen gespeeld. En zijn we vanaf vorig jaar ook te vinden in Duitsland.

Een aantal van onze groepsspellen

Escape room - Maffiabende

Lukt het jullie te ontsnappen ?

Zoeken jullie een spannend spel, met vrienden of familie ? Of zin om met je collega's op het werk een spel te spelen ? Kies dan deze Escape Room, die je speelt op je eigen locatie. 100 minuten in teams van 2 tot 4 personen proberen te ontsnappen uit de 4 kamers, voordat de bendeleider de sporen komt uitwissen. Wat denk je... lukt het jullie om te ontsnappen ?


Pubquiz

Gezellig een middagje of avondje in teamverband met en tegen elkaar spelen om wie de grootste slimmeriken zijn op allerlei verschillende kennisgebieden. Eindelijk heb je wat aan die nutteloze informatie en weetjes die je allemaal hebt opgeslagen op die harde schijf in je hoofd. En meerdere keren ligt het antwoord op het puntje van je tong, maar komt het er net niet uit.


Wie is de Saboteur

Ben jij ook fan van Wie is de Mol? Je hebt nu de mogelijkheid het spel zelf te spelen. Wie is de Saboteur is gebaseerd op het televisie programma Wie is de Mol, waarin spelers in allerlei spellen en opdrachten op zoek gaan naar diegene die de boel loopt te mollen / saboteren. Jullie spelen meerdere opdrachten en 2 testen, om te kunnen achterhalen wie van jullie groep, de Saboteur is.


In totaal zijn er 13 verschillende spellen waar jullie uit kunnen kiezen, naast de Escaperoom, de Pubquiz en het spel Wie is de Saboteur, zijn ook de volgende spellen te spelen: Enveloppenspel, Moordspel, Challenge, Ranking your friends, Wie is dat en een Voetbalquiz.


Naast spellen voor volwassenen, hebben we ook spellen voor kinderen en jongvolwassenen.


De mogelijkheden hiervoor zijn: Een Pubquiz voor scholieren & Studenten, Moord op de middelbare school, Wie is de Saboteur-junior voor kinderfeestjes en een Kinderspellenmix. 


Heb je nu geen tijd om alle spellen te bekijken? Wordt dan vrienden van ons op Facebook, door onze pagina te liken. We houden je dan op de hoogte van onze spellen. Regelmatig plaatsen we ook leuke puzzeltjes en raadseltjes, waar je gratis aan mee kunt doen. En natuurlijk voor onze vrienden, hebben we speciale acties!

 Wil je vrienden worden van Groepsspellen op Facebook? 

Like ons op Facebook en mis niks meer.

[cardoza_facebook_like_box]

Lijkt het je leuk één van de spellen te spelen? Klik dan HIER,  je vind dan nog veel meer spellen en je kunt ook gelijk bestellen. Op dit moment hebben we een actie lopen, waarbij je 25% korting krijgt op het tweede spel.


Het spel dat afgelopen jaar het meeste gespeeld is, is zonder twijfel de PubquizDeze Pubquiz, is eigenlijk door alle soorten groep te spelen.


Je speelt dit spel in teams, waarbij de kennis van alles teamleden kan worden gebruik. Zelf mensen die helemaal niet van spelletjes houden, worden enthousiast en vinden het toch wel erg leuk als ze zelf het antwoord opeeen vraag weten.


In totaal spelen jullie 10 verschillende rondes, met 10 verschillende vragen, onderwerpen zijn o.a. alledaagse weetjes, muziek (digitaal dus met muziekfragmenten van allerlei muzieksoorten), vragen over actualiteiten (tja… je hebt er iets over gelezen en nu.. je komt er maar niet op) en eten & drinken.


En dit spel spelen jullie voor € 32,50 voor jullie totale groep. Het maakt dus niet uit of jullie met 10 of 200 personen zijn, de totale prijs bedraagt € 32,50


Welk spel je ook kiest om te spelen:

In duidelijk draaiboeken worden alle de spellen stap-voor-stap uitgelegd. De spellen zijn uniek, dus ook niet verkrijgbaar via de winkel, maar alleen via de website Groepsspellen.nl.


Wil jij ook jouw vrienden, familie, collega's, sportmaatjes, of andere groep, eens verrassen met gegarandeerd een super leuke avond, of weekend? 


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het enige dat je nog hoeft te doen is een keuze te maken tussen één van de spellen voor jouw groep. En heb je nog vragen, of kun je niet kiezen? Neem dan contact met ons op, ook 's avonds en in het weekend. voor wie zijn de spellen geschikt ?

 • Voor mensen die naast hun drukke baan of gezin, geen tijd hebben om zelf een spel te bedenken en uit te werken
 • Voor een groep, die graag een spel wil spelen op een eigen locatie, bijvoorbeeld in een vakantiehuisje, op het werk, thuis of in de kantine van de (sport) club.
 • Voor mensen die op zoek zijn naar een duidelijk draaiboek waarin stap voor stap de voorbereidingen en de spellen worden uitgelegd
 •  Voor iedereen die op korte termijn op zoek is naar een spel
 • Voor mensen die het leuk vinden om hun groep te verrassen met een leuk spel
 • Voor mensen die het belangrijk vinden dat hun familiedag voor iedereen leuk is
 • Voor mensen die op zoek zijn naar een activiteit tijdens het vriendenweekend
 • Voor mensen die tijdens het teamoverleg een stukje ontspanning zoeken die bijdraagt aan de teambuilding
 • Voor mensen die graag de kantine van hun vereniging vol hebben, voor meer omzet en het aanbieden van een leuke avond
 • Door het verschil in aanbod, zijn de spellen geschikt voor jong en oud en voor kleine en grote groepen


regelmatig krijgen we de volgende vragen

 • Voor onze sportclub willen we graag iets leuks organiseren, welk spel is hiervoor het meeste geschikt?
 • Hebben jullie ook een spel dat we kunnen spelen met onze personeelsvereniging, voor ongeveer 100 personen? Wat raden jullie aan?
 • Voor onze familiedag zoeken we een leuke activiteit waarbij iedereen mee kan doen, de jongste is 5 en de oudste is 72 jaar. De oudste spelers zijn niet zo goed te been meer.
 • Kunnen we de spellen uitsmeren over het hele vriendenweekend ?
 • Krijg ik bij het spel een uitleg hoe ik het spel moeten leiden ?
 • We gaan binnenkort een weekendje weg met onze vriendengroep, we zoeken een spel waarbij we lekker kunnen lachen en er strijd is tussen verschillende teams, is de Pubquiz of de Challenge dan geschikt?

Groepsspellen heeft spellen voor kleine groepjes, maar ook voor hele grote groepen. Met 13 verschillende spellen zit er vrijwel altijd een geschikt spel bij.

 

We krijgen ook erg veel leuke, enthousiaste berichten van mensen na afloop van het spelen van een groepsspel. Deze reacties zijn precies de reden, waarom Groepsspellen bestaat.


Reacties van klanten


Wij hebben de Pubquiz gespeeld bij onze tennisvereniging. Een keer wat anders dan de standaard klaverjasavond. Zeker een aanrader, iedereen wilde uiteraard winnen. Leuk ook om die strijd onderling te zien tussen de 11 teams die meededen.

Reactie op

de Pubquiz

Zondag hadden we een familiedag gehad met 41 mensen in de leeftijd  van 12 tot 92 jaar.
Daarbij hebben we een aantal Challenges gedaan. Superleuk!
Het grappige was dat jong en oud kan bijdragen. Een tante van 88 die veel tv kijkt, kent meer foto’s van bekende Nederlanders dan de hardwerkende veertiger. We hebben veel plezier gehad met de Top 5. De meeste lol hadden we met het letterspel. We deden dit met groep van 4, 5, 6 of 8 personen. Vreselijk gelachen, vooral bij de teams die een teamcaptain nodig dachten te hebben. Veel woorden kwamen goed tot stand maar dan in spiegelbeeld.

Reactie op

de Challenge

Voor het verjaardagsfeestje van onze zoon hebben we Wie is de Saboteur junior gespeeld. Draaiboek is zeer compleet en zit goed in elkaar met ruimte voor eigen toevoeging. Wij genoten van de voorpret en de kinderen hebben een super gave middag /avond gehad. In een woord geweldig!!! Enorm bedankt.

Reactie op

Wie is de Saboteur-junior


wie zijn wij ?

 • Wij zijn Richard & Marjolein, we hebben twee dochters Quinty en Estelle van 16 en 14 jaar en we wonen in Zwolle.
 • Vanuit onze eigen passie en behoefte zijn we 4 jaar geleden gestart met de website Groepsspellen.nl
 • Heb je vragen of hulp nodig ? Neem dan contact met ons op. We zijn bijna altijd bereikbaar.
 •  Telefonisch of via WhatsApp Richard: 06-83 77 78 53
 • Via e-mail [email protected]
 • Via de website van Groepsspellen
 • Of via Facebook, of Facebookmessenger


Tot slot hebben we nog een leuk gratis extraatje voor je!

Een gratis e-book, met de 10 origineelste spelideeën voor jullie familiedag ! Wil je deze ontvangen? Klik dan op onderstaande afbeelding en je kunt de tips gelijk downloaden.

Wie is de Saboteur junior button
button moordspel tieners
button pubquiz scholieren
button moordspel basisschool
button moord
button pubquiz
button saboteur
button enveloppenspel
button challenge
button ranking
button voetbal quiz
Groepsspellen-leuke-aciviteiten-voor-groepen

© 2019 - Groepsspellen - Zwolle 

>