Escape the city – Stadswandeling Gent

Gaan jullie een dag of weekend naar Gent? Speel dan dit Escape the city Gent spel. Al puzzelend, wandel je langs de mooiste plekjes van deze stad. Escape room puzzels, maar dan in een stadswandeling dus. Gezellig met de familie, vrienden of collega's genieten van al het moois van deze stad.

In zo'n 2 uur tijd (3,5 kilometer) spelen jullie deze gave interactieve stadswandeling. Je ziet de mooiste plekjes en ondertussen helpen jullie het mysterie van de Grijpgrage Gentenaar op te lossen. Geniet tussendoor van één van de talrijke terrasjes of taveernes van Gent.

Bij het maken van dit spel werden we zelf enorm verrast door de schoonheid van deze stad. Een stadswandeling in Gent is een tocht vol verwondering. Een stad die gezelligheid en warmte uitstraalt. Tijdens deze interactieve stadswandeling in Gent heb je ruim de tijd om te shoppen of een pintje te drinken bij één van de gezellige taveernes of terrasjes. En met deze route zie je gelijk in korte tijd de mooiste plekjes van de stad.

Een weekendje weg in Gent was nog nooit zo gezellig.

Stadswandeling Gent - De Grijpgrage Gentenaar

Het zou een superleuke dag worden vorige week zaterdag. In de stad was een speurtocht gemaakt. Maar liefst 10.000 groepen hadden zich ingeschreven en elk €10 betaalt om mee te doen. Rondom het Gravensteen was het die zaterdag dan ook zeer druk, want iedereen kon niet wachten om van start te gaan. Maar het liep allemaal even anders.....

De Grijpgrage Gentenaar had weer toegeslagen. Er was helemaal geen speurtocht en daarmee had deze beruchte plaatselijke crimineel weer eens alles en iedereen opgelicht.

Nu blijkt dat deze meesteroplichter zo arrogant is om te melden, dat er wel degelijk een speurtocht is. Maar dat niemand ooit het spoor zou kunnen volgen, omdat iedereen in de stad te dom is om dat te doen. De politie is in ieder geval nog geen stap verder. 

Zijn jullie echte speurneuzen en kunnen jullie de politie helpen om de Grijpgrage Gentenaar te vinden, zodat deze voor eens en altijd achter de tralies kan worden gezet?

Volg het spoor en laat je verrassen door de mooiste plekjes, straten en bezienswaardigheden in het centrum van Gent. 

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

>