• Home  / 

Escape the city – Stadswandeling Den Bosch

Ben je van plan om een dagje Den Bosch te doen, dan zorgt deze stadswandeling in Den Bosch voor een super gezellige, morgen, middag of avond. De Escape the City Den Bosch is een een soort van escape tour door de stad, waarin je tegelijk met een app op je telefoon een route door de stad loopt en vragen beantwoord en/of puzzels oplost. 

Ongeveer 2 uur en 3 km verder hebben jullie tijdens deze stadswandeling in Den Bosch niet alleen de mooiste plekjes van de stad gezien, jullie hebben ook nog eens de lokale politie een dienst bewezen met het opsporen van een zeer beruchte Dievenbende... De Dievenbende van Den Bosch. Zij hebben een zeer bekend werk van kunstenaar Jeroen Bosch gestolen, die natuurlijk teruggevonden moet worden. De politie heeft nog geen spoor, maar jullie zijn slim toch?

Het spel is niet op tijd, dus je mag er rustig de hele dag over doen. Tijd genoeg om tussentijds even te shoppen of een terrasje te pakken.

Stadswandeling Den Bosch - De Dievenbende van Den Bosch

Deze dievenbende is al jaren actief in de prachtige stad Den Bosch en heeft nu weer toegeslagen. Het schilderij 'De Tuin der lusten' is gestolen. Er is echter een klein aanknopingspunt, want één van de dieven is daarna op het station gezien. Daar moet een spoor zijn, maar helaas tot op heden heeft niemand succesvol deze dievenbende kunnen vinden.

De hoop is gevestigd op een team enthousiastelingen die tijdens een stadswandeling door Den Bosch de dievenbende gaan opsporen, zodat de politie van Den Bosch ze in de boeien kan slaan en het kunstwerk terug kan naar het museum.

Het spoor leidt natuurlijk langst de mooiste en verrassendste plekken in Den Bosch.

Verras je collega's in een teamuitje, ga er op uit met je gezin, of neem je vrienden mee in een middagje genieten en puzzelen door de prachtige binnenstad van Den Bosch. Een stadswandeling zoals je die nog nooit hebt gemaakt.

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

Escape the city Den Bosch

€ 27,95 per team van 2-4 personen

Leuk voor jong en oud

Spelen wanneer je wil

Startpunt: Station

+/-  2 uur 

+/- 4  km wandeling

>