Escape the city – Stadswandeling Breda

Zijn jullie van plan een dag of weekend naar de Parel van het Zuiden, Breda, te gaan? Dan is dit Escape the City spel de gezelligste manier om een Stadswandeling in Breda te maken. In ongeveer 2 uur tijd (3,5 km) zien jullie de mooiste plekjes van de stad en spelen jullie tegelijkertijd dit zeer verrassend leuke en interactieve spel door de straten van Breda.

Ondertussen helpen jullie de politie van Breda om het spoor te vinden van de Barones van Breda, een beruchte oplichtster. Geniet tussendoor van één van de talrijke terrasjes en winkels van Breda. Dit spel is niet op tijd, zodat je gerust ook tussendoor even kan genieten van al het moois wat de stad te bieden heeft.

Een stadswandeling in Breda is mooi, maar met dit spel verras je jouw groep met een super gave morgen, middag of avond. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Een dagje uit in Breda was nog nooit zo gezellig.

Escape the City stadswandeling Breda

Stadswandeling Breda - De Barones van Breda

Al jaren teistert ze de inwoners van Breda met haar list en bedrog. Met haar charme en leugens weet ze mensen veel geld af te troggelen. Het wordt tijd dat deze arrogante Barones van Breda gevonden wordt. Maar ja... was er maar zo'n slim team. De politie lukt het in ieder geval maar niet om deze nep-Barones te pakken te krijgen. Ze zijn in ieder geval nog geen stap verder. 

Zijn jullie echte speurneuzen en kunnen jullie de politie helpen om de Barones te vinden tijdens deze stadswandeling in Breda, zodat deze voor eens en altijd achter de tralies kan worden gezet? De inwoners van Breda Hopen al jaren dat jullie komen. Tenminste er wordt beweerd dat jullie dat slimme team zijn....

Durven jullie het aan? Maak van jullie dagje uit in Breda een avontuur! Volg het spoor en laat je verrassen door de mooiste plekjes, straten en bezienswaardigheden in het centrum van Breda. 

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

>