• Home  / 

Escape the city – Stadswandeling Antwerpen

Een bezoek aan de stad Antwerpen zal nooit meer hetzelfde zijn na het spelen van deze Escape the city in Antwerpen. Al puzzelend, maken jullie een super mooie escape tour door deze stad. Raadsels, vragen en escaperoom-achtige puzzels, maar dan in een stadswandeling. Gezellig met het gezin, de familie, vrienden of collega's genieten van al het moois van deze stad.

In zo'n 2 uur tijd (3,5 kilometer) spelen jullie deze gave interactieve stadswandeling. Je ziet de mooiste plekjes en ondertussen helpen jullie het spoor te vinden van de Antwerpse Antigoon. Geniet tussendoor van één van de talrijke terrasjes of taveernes van Antwerpen. Dit spel is niet op tijd, zodat je gerust ook tussendoor een winkel in kan.

Een stadswandeling in Antwerpen is mooi, maar met dit spel verras je jouw groep met een super gave morgen, middag of avond. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Een weekendje weg in Antwerpen was nog nooit zo gezellig.

Escape the City stadswandeling Antwerpen

Stadswandeling Antwerpen - De Antwerpse Antigoon

Volgens de legenden van de stad was er ooit een Antwerpse Antigoon actief. Iedere schipper, die met zijn boot door de Schelde voer, moest tol betalen aan deze reus. Deden ze dat niet, dan hakte de Antigoon de hand van de schipper af en gooide die in de Schelde. En nu is de Antigoon terug....

Dat wil zeggen; er is een berucht crimineel in de stad die op de diamantbeurs voor heel veel geld diamanten heeft gestolen. Hij is gesignaleerd op het Steenplein waar het spoor begint. De politie lukt het maar niet om deze Antigoon te pakken te krijgen. Ze zijn in ieder geval nog geen stap verder. 

Zijn jullie echte speurneuzen en kunnen jullie de politie helpen om de Antwerpse Antigoon te vinden, zodat deze voor eens en altijd achter de tralies kan worden gezet? De inwoners van Antwerpen wachten met smart op een team zo slim als dat van jullie. Durven jullie het aan? Maak van jullie dagje uit in Antwerpen een avontuur!

Volg het spoor en laat je verrassen door de mooiste plekjes, straten en bezienswaardigheden in het centrum van Antwerpen. 

Hoe speel je dit spel?

Klik hier om naar de overzichtspagina van dit spel te gaan, waar wordt uitgelegd hoe je dit spel speelt.

>