Logo groepsspellen

Escape Room puzzels

Lukt het je om ze allemaal op te lossen ? We hebben de oplossingen natuurlijk onderaan de pagina ook weergegeven, zodat je na het spelen kan checken of je het goed gedaan hebt. Veel plezier met het oplossen.Lukt het jou de onderstaande escape room puzzels op te lossen? Veel succes!

escape room puzzels Kraak de Kluis

Kraak de Kluis

Ontdek de code

escape room puzzels deuren

Deurtje open, deurtje dicht

Welterusten Saskia

Escaperoom puzzel rozenkruiser

Escape Room Puzzels

Rozenkruiser

Ben je echt gek op het oplossen van raadsels?

Heb je weleens een Escaperoom thuis gespeeld?

Met het spelen van een Escaperoom worden jij en je vrienden/familieleden/collega's opgesloten in een ruimte. In deze kamer vinden jullie meerdere puzzels die jullie moeten oplossen om te kunnen ontsnappen.


Natuurlijk is het leuk om zelf na te denken over de Hersenkrakers, maar nog veel leuker en spannender om dit samen te spelen. Daarom bieden wij voor groepen het spel 'Escaperoom Maffiabende' aan, dit spel kun je op je eigen locatie spelen. Lukt het jullie om te ontsnappen binnen 100 minuten? 


Escaperoom Maffiabende
Escaperoom junior

Zijn jouw kinderen ook fan van puzzelen en Escape rooms? 

Leuk met het gezin of voor een kinderfeestje!

Een interactieve en uitdagende escape room, die je vanuit je huis of op een willekeurige locatie kunt spelen. Gemaakt in de beleveingswereld van kinderen (games en BFF's) tussen de 8 en 14 jaar. 


De puzzels zijn aangepast op de kinderen, maar van veel ouders horen we dat ze het ook super leuk vinden om mee te spelen.  Lukt het jullie te ontsnappen?Oplossingen Escape Room puzzels


Escape Room Puzzel 1:

Antwoord: 1, 2 en 3 zitten niet in de code. Van 4, 5, en 6 is er 1 juist en op de goede plek. 6, 1 en 2 leert ons, dat de 6 er in zit, want van die drie getallen zit er één in. 6 stond dus in het rijtje met 4 en 5 op de juiste plek. 4 en 5 zitten er dus ook niet in. Van 5, 4 en 7 zit er 1 in, maar niet op de juiste plek. Dus de 7 zit er in, maar niet op die plek. Dat wisten we ook wel, want 6 zit op die plek. 8, 4, 9 betekent dat de 4 er niet in zit (wisten we al) en de 9 ook niet, want daar moest de 6 staan. Dus de 8 is juist en staat op de juiste plek, waardoor de code wordt: 8 7 6. Gelukt ?


Escape Room Puzzel 2:

Antwoord: Saskia is in de tuin en besluit te gaan slapen. Het betekent dat ze buiten is. Ze kan uiteraard op meerdere manieren gaan lopen, dus we geven een voorbeeld. (de oplossing kan maar 1 kamer zijn). Ze gaat aan de linkerkant van het huis in kamer A naar binnen en gaat dan links af direct weer naar buiten. Dan komt ze weer kamer C in naar binnen. Ze gaat terug naar kamer A en dan door naar B en vervolgens komt ze weer in C. Dan gaat ze door naar E, H, G, E, D, G, F. En daar gaat ze weer naar buiten. Ze loopt om het huis heen en gaat dan de laatste deur door die nog open is, namelijk die van kamer B. Dan zijn alle deuren dicht en kan ze dus gaan slapen.... in kamer B.


Escape Room Puzzel 3:

Als je alle vakjes vertaald hebt, komt er te staan: Knap gedaan.

Nog meer puzzels ?

Ben je nog niet uitgepuzzeld met de Escape Room puzzels ? Probeer dan onderstaande pagina's nog eens met ontzettend veel meer raadsels, quizzen, droedels, hersenkrakers en breinbrekers. En vergeet niet onze Escape Room voor je thuis te bestellen he! Die is echt super leuk, een garantie voor een succesvolle avond.

raadsels
Hersenkrakers
Breinbrekers
Droedels
quiz vragen

Helaas ben je aan het einde gekomen van de Escape Room Puzzels, wat wil je nu doen?

Logo groepsspellen

Nijenhuislaan 209, 8043 WE Zwolle

06-83777853

>