Veel plezier met de mini Escape Room! 

De gratis demo Escape Room zit binnen vijf minuten in je mailbox. 


Bekijk ondertussen welke leuke Escape spellen je bij ons kunt spelen.

Escape rooms thuis voor kinderen

Escape room junior

Gevangen in een Game

Escaperoom voor thuis met kinderen

De kinderen zitten opgesloten in een spel. In verschillende levels, in de belevingswereld van kinderen, moeten ze zien te ontsnappen.

24,97

Escape room Junior 

De schat van de Farao

Escape room thuis gezin

Probeer samen met Tummy de mummy de schat van de Faro te vinden. Lukt dit niet, dan zit je voor eeuwig opgesloten in de Pyramide...

24,97

Escape Room Junior

Verdwaald in het bos

Escape room thuis

Och jee, verdwaald in het bos. Los de puzzels op en luister naar de signalen en geluiden uit het bos. Ook de tips van de boswachter zijn zeer nuttig.

24,97

Escape room thuis voor volwassenen

Escape Room Maffiabende

Ben je met een groep vrienden, familie of collega's, dan hebben we een super gave, interactieve Escape room om thuis te spelen: Onze Escape Room Maffia bende.

Escape room thuis volwassenen

Hoe werkt een Escape Room voor thuis?

Bestel je een Escape room voor thuis, dan ontvang je hem na bestellen binnen 5 minuten per e-mail.

Je krijgt per mail alle materialen toegestuurd die je nodig hebt om het spel te spelen. Deze materialen print je uit en moet je soms knippen en in elkaar zetten. Niet spannend hoor, je hoeft niet creatief of technisch te zijn. Het kost je wel wat voorbereidingstijd. Maar... dat is de moeite zeker waard.


Vanuit huis heb je niet veel nodig om het te kunnen maken en spelen. Denk aan papier, schaar, plakband en stiften. En voor het spelen een mobiele telefoon. Hoe het allemaal werkt, leggen we je uit in een handig stap-voor-stap draaiboek dat je ontvangt via de mail. 

Waarom deze Escape Rooms spelen?

Zelf bepalen waar en wanneer

Print het materiaal en speel het op elke locatie waar en wanneer jij wil.

Te spelen met grote groepen

Met meerdere groepen tegelijk te spelen.

Interactief

Vol met filmpjes, appen van codes, geluidsfragmenten etc. 

Een betaalbare prijs voor een superleuk spel

Geen verrassingen in de prijs. Eén keer betalen (€24,97) voor de hele groep en vaker te spelen.

Bestel er 2 of 3 en ontvang korting

Kun je niet kiezen? Wil je meerdere Escape Rooms bestellen? Je krijgt 25% korting op het tweede spel. Een derde spel krijg je zelfs met 30% korting. Voor drie Escape Rooms om op school, of thuis te spelen betaal je samen slechts €61,18.

100%
Tevredenheid

100% Tevredenheids­garantie

Wij zijn tevreden als jij samen met jouw groep van één van onze spellen hebt genoten. Als jij met een glimlach op je gezicht terugdenkt aan die middag of avond, dan is onze dag weer goed. Daarom, niet goed, geld terug.

Richard en Marjolein

FAQ Thuis Escape Room spelen

Wat kost een Escape Room thuis?

Onze Escape Room voor thuis kosten per stuk € 24,97. Dit betaal je in totaal per groep. De betaling gaat via I-deal, Paypal of Bancontact.

Wil je het bedrag liever zelf overmaken? Bij het afrekenen krijg je ook deze optie.

Kan ik zakelijk bestellen op rekening (met factuur)?

Ja dat kan. Bij het bestellen (afrekenen) kies je dan voor 'zelf overboeken'. We versturen het spel dan binnen 24 uur en je ontvangt dan een factuur.

Kan ik zelf meespelen in deze Escape game thuis?

Bij de Escape Rooms voor thuis heb je iemand nodig die het materiaal klaar maakt. Maar als je niet teveel het draaiboek doorleest, kun je met je eigen groep meedoen. 

Is dit een online Escape Room?

Nee, er zijn interactieve elementen, maar je zit niet voor de computer om de puzzels op te lossen. In de ruimtes vinden ze de opdrachten en puzzels die je moet oplossen. Met een groepje kinderen of volwassenen is dat natuurlijk veel leuker 😉

Hebben jullie ook Escape Rooms voor thuis in andere talen?

We bieden deze Escape Rooms thuis in meerdere talen aan. Kijk bijvoorbeeld op https://www.playgroupgame.com/group-games/ voor onze Engelstalige Escape Rooms.

Wat ontvang ik met de Escaperoom thuis?

Je ontvangt 3 documenten in je e-mail. Het draaiboek voor jou en de materialen om de kamer in te richten en een scoreformulier.

Hoe lang duren de Escape rooms voor thuis?

Gemiddeld duurt een Escape room thuis bij Groepsspellen zo'n 60 tot 75 minuten. Afhankelijk hoe snel jullie zelf zijn. Natuurlijk is het leuk dat jullie het halen, je kunt gedurende het spel om extra tips vragen. 

Kan ik de Escape room thuis ook buiten spelen?

Ja dat kan, zo lang je maar wel internet hebt. Er zijn filmpjes en geluiden die je moet kunnen bekijken en luisteren. En de materialen moeten ergens kunnen liggen of opgehangen worden. Dus bij slecht weer is dit niet zo'n succes.

Wat is het verschil tussen de 3 verschillende escape rooms voor kinderen?

Alle drie de thuis escaperooms voor kinderen zijn gemaakt om op je eigen locatie te kunnen spelen. En interactief, bv het doorgeven van codes via WhatsApp en filmpjes met extra aanwijzingen.

Gevangen in een Game en De schat van de Farao duren beide ongeveer 75 minuten en zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar.

Bij Verdwaald in het bos zijn de puzzels wat moeilijker, deze Escaperoom is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar en duurt ongeveer 100 minuten.

>