Borghuiskeukens

Speciaal voor Borghuis keukens zijn onderstaande spellen beschikbaar. Maak een keuze uit één van deze drie spellen en geef door via het formulier onderaan deze pagina welk spel je wilt ontvangen. Het spel wordt per e-mail naar je verzonden.

1. Pubquiz 

Voor alle groepen volwassenen hebben we een Pubquiz gemaakt, die bestaat uit totaal 10 rondes met allerlei vragen. Waarvan 2 muziekrondes, waarbij je lekker mee kan zingen en swingen.
Met deze Pubquiz ga je jouw groep een super leuke avond bezorgen. En je kunt zelf ook gewoon meespelen. Dit spel is gelijk speelbaar.

Wat ontvang je met dit spel?

  • Het draaiboek, met daarin een simpele uitleg van het spel voor de spelleider. 5 minuten lezen en spelen maar.
  • 10 PowerPoint documenten, 1 voor elke ronde van 10 pubquiz vragen. We hebben ze voor het gemak in Powerpoint gemaakt, waardoor ze voor iedereen makkelijk speelbaar zijn. Hierin zitten foto’s, muziek en uiteraard de vragen.

2. Escape room spel de Maffia bende

Escape room de Maffia Bende, is hét escape room spel om thuis te spelen. Een unieke ervaring vol puzzels en spanning, lukt het jullie om te ontsnappen? 

Wat ontvang je met dit spel?

  • Het draaiboek met uitleg voor de spelleider en natuurlijk ook met alle puzzels en oplossingen hoe je uit deze Escape room op je eigen locatie kunt ontsnappen.
  • 3 documenten met alle benodigde materialen voor de puzzels in de kamers, deze kun je zelf uitprinten en prepareren. In het draaiboek staat uitgelegd hoe.
Challenge

3. De Challenge

Een gezellig familiespel om je familie of vrienden eens mee te verrassen tijdens de Feestdagen.

Dit zijn 10 korte en gezellige spellen voor jong en oud in teams tegen elkaar. Je speelt zo lang je zin en tijd hebt. Makkelijk te spelen en het zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit en plezier. Allemaal doe-denk-samenwerk spellen, niet fysiek zwaar, dus opa en oma kunnen gewoon meedoen. Ken je de tv programma’s: Ik Hou van Holland en de Jongens tegen de Meisjes? Nou dat ongeveer kun je verwachten.

Dit spel is vanaf 8 personen te spelen.

Wat ontvang je met dit spel?

  • Een draaiboek, met een duidelijke uitleg voor de spelleider (als spelleider kun je gewoon zelf meespelen).
  • De opdrachten en spellen met de antwoorden en uitkomsten.
  • Bijlage met benodigdheden voor de verschillende spellen, een aantal daarvan print je uit.
>