Een overzicht van al onze spellen voor volwassenen en kinderen. Een garantie voor een geweldige middag of avond met jouw groep.

Al onze spellen zijn ook geschikt voor onze Belgische spelletjesvrienden. Indien nodig, hebben we ook speciale Belgische edities van onze spellen.

Klik op de afbeeldingen om meer over het spel te lezen.

Onderstaand een overzicht, met een korte omschrijving van de spellen voor volwassenen. 

Wil je meer weten over één van de spellen of een spel bestellen, klik dan op de groene tegeltjes.

Pubquiz scholieren en studenten Belgie

Een Pubquiz speciaal voor kinderen/jong volwassenen in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar.

10 rondes van 10 vragen die over verschillende onderwerpen gaan. Welk team van jullie groep is de slimste?

We hebben twee Pubquizzen voor België beschikbaar, allebei even leuk en geschikt om te spelen met jouw groep.

Wie is de saboteur

Ben jij ook fan van Wie is de Mol? Net zoals op TV bevindt zich in dit spel een Saboteur. Lukt het de groep deze te ontmaskeren?

Ook voor de kinderen is er een Wie is de Saboteur spel. Met verschillende spellen en een test met de rode en groene schermen, zoals ook op TV. 

Escape room Belgie

Ontsnappen uit je eigen huis of locatie? Dat kan met deze interactieve Escaperoom. Lukt het jullie binnen 100 minuten te ontsnappen uit de 4 kamers?

Ranking your friends

Dit spel is gemaakt voor groepen die elkaar redelijk (denken) te kennen. Prima om met je vrienden, familie of collega’s te spelen dus.

Challenge Belgische versie

Bij de Challenge speel je 10 verschillende korte spellen. Dit spel speel je in teams tegen elkaar.

Enveloppenspel Belgie

In teams van 4 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Aan een grote tafel of kring, spelen jullie 40 verschillende vragen en opdrachten.

Moordspel maffia

Er zijn meerdere moordspellen beschikbaar. Met minimaal 9 personen kunnen jullie dit spel spelen.  Vaak wordt dit spel door groepen van ongeveer 40 personen gespeeld.

Voetbalquiz Belgie

Ben jij een echte voeltbalkenner? En fan van Quizzen? Dan is deze Voetbalquiz voor jullie groep zeer geschikt. In totaal 100 vragen die over en met voetbal te maken hebben.

Escape room kinderfeestje

Het meest bestelde spel op dit moment. Een Escaperoom voor kinderen om thuis te spelen, of op school.  Hiemee ga je ze zeker verrassen.

Vakantiespel 50-opdrachten

Het vakantiespel voor broertjes en zusjes om gezellig samen te spelen. Met een paar levels (opdrachten) per dag, zijn ze zo een paar weken korte opdrachten aan het uitvoeren.

Kinderspel

Voor grote groepen kinderen, bv een schoolklas bevat dit spel in totaal 30 verschillende spellen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Moordspel basisschool

Dit moordspel is gericht op kinderen van de lagere school. Geschikt om te spelen voor de bovenbouw op kamp. 

>
WhatsApp chat