Kinderfeestje thuis organiseren ? Check deze 20 super leuke ideeën

Een nieuw jaar betekent dat je kind weer jarig wordt en dan slaat de paniek soms wat toe. Cadeautjes vinden is al een hele klus, maar dat komt uiteindelijk wel goed toch? Kinderen weten vaak al wel wat ze willen hebben. Je streept de buitensporig te dure cadeautjes weg en houdt nog genoeg leuke dingen over om aan je kind te geven. Maar het neemt de paniek niet helemaal weg. Want wat te organiseren voor het kinderfeestje ? Organiseer je het thuis of buiten de deur ? En hoe overtref je vorig jaar en al die feestjes van kinderen uit de klas ? Daarom deze blog ter inspiratie om een geweldig kinderfeestje thuis met spelletjes te kunnen organiseren waar je kind en zijn of haar vrienden en vriendinnetjes het jaren later nog over hebben.

We hebben een top 20 voor je geselecteerd, waar ongetwijfeld wat tussen zit. Veel plezier met organiseren!

We beseffen ons dat het nogal uitmaakt of je kind een jongen of meisje is en ook in welke leeftijdscategorie het kind zich bevindt, maar bij deze 20 zitten de leukste kinderfeestjes voor jouw kind ongetwijfeld tussen.

Wie is de saboteur junior

Elk jaar van januari tot en met april is het zo'n beetje de grootste hype in Nederland en België: (Wie is) de Mol. Het programma met bekende Nederlanders wordt in Nederland door miljoenen kijkers gevolgd. Iedereen is op zoek naar de Mol. Maar ook de Mol in België is een grote hit... en eerlijk gezegd nog veel beter dan de Nederlandse versie.

Wie is de Mol junior met jouw groep kinderen kun je natuurlijk zelf organiseren, maar het spel is kant-en-klaar ook te bestellen via groepsspellen.nl. Het spel heet Wie is de Saboteur junior en voor € 23,97 totaal te bestellen via onze website.

Wie is de Saboteur behoort zeker tot de leukste kinderfeestjes die je maar kunt bedenken, weten wij uit ervaring. Ons oudste kind gaat dit jaar haar 3e Wie is de Mol kinderfeestje organiseren.

Een beetje paniek bij ons als ouders dus, want het mag natuurlijk niet minder leuk zijn dan de vorige 2 edities...

Fotoshoot / Make up kinderfeestje thuis

Waar de knikkerbaan wat eerder door jongens wordt gekozen, zal dit met name door heel veel meisjes worden gewaardeerd. Dit feestje behoort ook tot de leukste kinderfeestje ideeën, omdat heel veel meisjes nou eenmaal graag zich laten opmaken en graag een middagje in de rol van een echt fotomodel willen kruipen.

Zorg voor een mooie achtergrond (wit scherm / witte muur). Zet wat felle lampen aan en schijn die op de muur en zorg voor veel kleren. Verkleedkleren doen het natuurlijk ook altijd goed. En dan de make up. Zorg voor een goed plastic kleed op je tafel en dek - indien nodig - de stoelen goed af. Wellicht zelfs wat plastic schoftjes kopen, want een vlekje zit er zo maar in. En dan de tafel vol met mascara, lippenstift, nagellak, glitters, veren, kammetjes, knipjes, elastiekjes en wat je nog maar meer kan vinden.

Je kunt de kinderen hun eigen gang laten gaan, maar je kunt er ook voor kiezen zelf de kinderen op te maken of iemand uit je eigen kring te vragen dat te doen. Je zet een vrolijk muziekje er bij op en de meiden vermaken zich prima. Een overweging waard voor het kinderfeestje thuis.

tetteretet

Dieren kwartet: Tetteretet

De spellenmakers van Sensalot hebben het reuze grappige en leuke kwartetspel Tetteretet bedacht en uitgebracht. Tetteretet staat voor het geluid van een olifant. Dit kwartetspel wordt namelijk net even anders gespeeld dan andere kwartetspellen. 

Je mag niet praten, maar alleen dierengeluiden maken om de kwartetten bij elkaar te spelen. Hilarisch leuk natuurlijk om tijdens een kinderfeestje thuis te spelen. Het spel kan online gekocht worden via de site. Klik hier als je er meer over wilt weten.

Verjaardag kind: de Nachtwacht

Dit is een spel wat kinderen tegenwoordig niet meer kennen, maar wat de generatie dertigers en veertigers ongetwijfeld nog wel kennen. De Nachtwacht is een spel wat in een donkere kamer wordt gespeeld. Alle kinderen op één na verstoppen zich in de kamer. Zorg voor genoeg banken, kasten waar ze zich achter kunnen verstoppen.

Hoe werkt het ? Elk kind pakt een lootje uit een zak. Op die lootjes schrijf je van te voren dieren namen en een getal op. Bijvoorbeeld 1: hond, 2: poes, 3: koe, 4: paard, 5: varken, 6: leeuw. Eén kind is de Nachtwacht en die komt de kamer binnen. Het kind zegt: de Nachtwacht roept 3. Het kind met nummer 3 (de koe in dit geval) maakt het geluid van een koe. De Nachtwacht moet raden welk kind dit is. Is het juist geraden dan komt het kind tevoorschijn. Is het fout geraden, dan komt er geen reactie en blijft het kind zitten.

Het aantal beurten wat de Nachtwacht nodig heeft om iedereen te vinden, is het aantal strafpunten wat gescoord wordt. Als je elk kind een keer de Nachtwacht laat zijn (en verander dan ook de soorten dieren een paar keer, dat is leuker), dan wint de degene dus met de laagste score.

En je weet één ding zeker: als het eerste kind is geweest, dan willen ze allemaal nog een keer de Nachtwacht zijn.

Escape Room voor kinderen thuis

Wil je echt een gegarandeerd super kinderfeestje voor thuis organiseren? Dan mag een Escape room voor kinderen niet ontbreken. Deze kun je natuurlijk zelf gaan maken, maar wil je het nog veel gemakkelijker? Kijk dan eens bij ons spel Escaperoom Junior. Na je bestelling ontvang je de documenten met materialen in je email en met wat voorbereiding heb je 1,5 uur later  je 4 kamers ingericht als Escape Room. Gewoon in jullie eigen huis. 

Kamers die zowel jongens als meisjes leuk gaan vinden en het spel is deels interactief, want de antwoorden mogen de kinderen whatsappen naar een telefoonnummer. Als het antwoord goed is, krijgen ze een reactie. Hoe spannend is dat! En helemaal als ze ook nog moeten bellen naar een nummer. De voice mail vertelt ze hoe ze verder moeten gaan.

Kijk maar eens op de pagina van dit spel.

Escaperoom junior

De speurtocht (Gratis E-book of kant-en-klare speurtocht spelen?)

20 leukste speurtocht ideeën

Gratis E-book met de 20 leukste speurtocht ideeën

De speurtocht mag op een kinderfeestje thuis simpelweg niet ontbreken. En er is meer dan alleen de speurtocht met stoepkrijt. Lees onze blog/E-book: 20 leukste speurtocht ideeën voor inspiratie en ga een eigen speurtocht maken.

En wil je een kant-en-klare speurtocht voor jouw kind organiseren ? Kijk dan naar het spel hieronder, het Kinderspel. In dit spel is 1 van de totaal 30 spellen een speurtocht. Een speurtocht naar een verdwenen hond. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. 

Kinderspel

Kinderfeestje thuis: 'Kinderspel'

30 leuke spellen die je tijdens het kinderfeestje thuis kan spelen. Maar niet alleen voor een kinderfeestje, ook basisscholen zullen met dit spel ontzettend veel keuze hebben om met hun leerlingen gezellige spellen te kunnen spelen. 

De 30 kant-en-klare spellen zijn los van elkaar te spelen en zijn zeer afwisselend. Bij mooi weer speel je lekker buiten met de kinderen en is het wat minder mooi weer, dan is het binnen ook prima speelbaar. Er zitten ook genoeg spellen waar ze echt van leren.

De tijd per spelletjes wisselt van enkele minuten tot ongeveer een uur. Jij denkt te bepalen welke van de 30 spellen worden gespeeld, maar al snel merk je dat de kinderen voorkeur voor bepaalde spelletjes hebben en dan hoor je: 'NOG EEN KEER! NOG EEN KEER!'. :-).

Voor slechts € 27,50 op groepsspellen.nl kun je deze mix van leuke en gezellige spellen bestellen. De voorbereiding kost zeer weinig tijd en de kinderen gaan gegarandeerd met een grote glimlach op het gezicht weer naar huis. Kijk voor meer informatie op onze pagina: Kinderspel.

Oud Hollandse spelletjes

Het klinkt oubollig, maar het blijft natuurlijk erg leuk om tijdens het kinderfeestje thuis diverse oud Hollandse spelletjes te spelen. Je zult merken dat heel veel kinderen nog nooit van deze groepsspelen gehoord hebben. Zet in de tuin, in het park een parcours uit met diverse spelletjes. Maak een scorekaart en maak die vast aan een touwtje, zodat de kinderen de scorekaart als ketting kunnen dragen. Maak een A4-tje van tevoren met een soort van diploma en spelen maar!

We hebben als voorbeeld een kleine greep uit de mogelijkheden gekozen, die je hebt:

 • Spijker poepen. Ter voorbereiding: Je pakt 2 wijnflessen of bierflesjes en zet die op de grond neer. Dan bind je een touw aan een lange spijker vast en daarna bindt je het touw om het middel van het kind vast, zodanig dat het touw met de spijker zich een halve meter boven de grond achter het kind hangt als een soort van staart. De opdracht voor het kind is om de spijker zo snel mogelijk te laten zakken in de 2 flessen. Je neemt een stopwatch (zit tegenwoordig op elke smartphone) en houdt de tijd bij. Die tijd noteer je op de scorekaart, zodat je aan het einde van alle spellen kan zien wie dit het snelst gedaan hebt. Heb je wat jongere kinderen, dan is het al een hele klus dat de spijker er in gaat. Zijn de kinderen iets ouder, dan kun je de uitdaging iets groter maken door te vertellen dat de spijker niet de fles mag raken.
 • Koek happen. Bindt koeken vast aan touwtje en hang die aan een lijn. De kinderen mogen één voor één koek komen happen, maar voordat ze dat gaan doen, doe je ze eerst een blinddoek om. Daarna draai je ze een paar keer in het rond en dan laat je ze zoeken. Ze moeten de handen op de rug houden. De koek moet helemaal op.
 • Spijker slaan: Zorg voor een stuk dik hout en sla een paar spijkers iets in het hout. De kinderen mogen met 1 hand met de hamer slaan. Het aantal slagen wat ze nodig hebben om de spijker helemaal in het hout te slaan is hun score.
 • Blik gooien. Verzamel 10 conservenblikken, stapel ze op: 4 onderaan, 3 er boven op, 2 er boven op en 1 daar weer bovenop. Zorg voor een paar kleine ballen (bijvoorbeeld tennisballen, maar liever zachte ballen) en gooien maar.
 • Zaklopen. Haal de Sinterklaaszak naar beneden en laat de kinderen één voor één een parcours afleggen al springend in de zak.
 • Ballon trappen: Wij hadden er vroeger als kind een hekel aan, maar de meeste kinderen vinden dit helemaal fantastisch. Blaas voor ieder kind 1 ballon op en bindt die met een touwtje aan de enkel. De opdracht is om elkaars ballon kapot te trappen. Degene die de ballon het langst heel houdt, wint het spel.
 • Wat proef ik ?: Laat de kinderen om de beurt bij je komen in een aparte ruimte en doe ze een blinddoek om. Dan geef je ze een aantal smaken te proeven op kleine lepeltjes en zij moeten raden wat het is.
 • Blik lopen: Dus nog 2 conservenblikken extra heb je dan nodig. Je maakt in de bodem van het blik 2 gaatjes en haalt daar een touwtje doorheen. Dat touw knoop je weer aan elkaar op de hoogte waar de kinderen met de handen net bij kunnen als ze op de blikken staan. En lopen maar!

Genoeg spelletjes om een aantal uren mee zoet te zijn. Zeker kleinere kinderen vinden dit nog steeds enorm geweldig om te doen. Oud Hollandse spelletjes blijven daarom zeer in trek bij leuke kinderfeestjes.

Thema kinderfeestjes thuis

Piraten-, prinsessen- of heksenfeestje organiseren ? Altijd leuk. En de ridders kunnen natuurlijk ook ingewisseld worden voor ridders, helden zoals Batman, Superman en Spiderman. Alles is mogelijk en vaak voor zeer betaalbare prijzen ook te huren. Een kwestie van even googelen dus.

kinderfeestje thuis knikkerbaan

Knikkerbaan / Waterbaan maken

Zeker jongens zullen dit helemaal geweldig vinden. Uiteraard moet je zorgen dat je de materialen in huis hebt hiervoor. Aan het einde van het kinderfeestje thuis zal er een knikker langs een baan door het huis van boven naar beneden lopen. Niet alleen materialen zijn belangrijk, maar ook de trappen in huis kunnen prima natuurlijk hier voor gebruikt worden. 


Denk bij materialen aan buizen, stofzuigerslangen, dakgoten, lego, tuinslang, wc rolletjes, kartonnen buizen, gordijnrails, lampenkappen (als trechter), treinrails, stenen. Bij Kringloopwinkels, bouwmarkten kun je ook genoeg ideeën op doen. Op het internet zijn genoeg voorbeelden te vinden om een geweldige baan te maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de groep in kleinere groepen te verdelen, zodat er meerdere kleine banen worden gemaakt. En wellicht kun je ze op elkaar laten aansluiten als je ze bezig laat gaan op diverse verdiepingen in huis.

Het vraagt van jou als ouder wel wat hulp her en der, maar het resultaat is een trotse groep jongens (of meisjes) met een zelfgemaakte stoere knikkerbaan. In de zomer kun je het natuurlijk ook goed buiten doen en dan bijvoorbeeld in plaats van knikkers voor een waterbaan kiezen.

Bij mogelijke activiteiten voor een verjaardag kind, mag deze zeker niet op de lijst ontbreken. Het kinderfeestje thuis wordt één groot feest.

Kinderfeestje thuis: Discofeestje

Heb je een grote schuur, een garage of kun je de woonkamer helemaal blinderen door bijvoorbeeld zwarte doeken op te hangen, dan creëer je in no-time jouw ruimte tot een disco. Check het internet eens, want voor zeer weinig geld kun je een discobowl, een rookmachine en een stroboscoop huren bij jou in de buurt. Leg aan de zijkant van de ruimte alle kussens die je kunt vinden, zodat de kinderen daar tijdens het discofeestje kunnen chillen. En zorg natuurlijk voor de muziek die jou kind leuk vindt. Via Youtube kun je nummers opzoeken die ondertiteld zijn. Dan maak je je eigen karaoke show. Daarvoor heb je dan alleen nog wel een microfoon nodig.

En een discofeestje is geen discofeestje als er geen spelletjes worden gespeeld natuurlijk. Stoelendans is op muziek, maar ook kun je nummers laten stoppen waarna de kinderen de zin moeten afmaken van het nummer. Zeker meiden willen als kinderfeestje thuis graag een keer een echt discofeestje proberen.

Levend stratego

Levend stratego

De meeste volwassenen hebben wel eens van Stratego gehoord en heel veel mensen hebben het ook wel gespeeld. 

Het bordspel waar je met je leger het leger van de andere partij moet verslaan door de vlag te veroveren. Je leger bestaat uit diverse soorten rangen van het leger.

Van Maarschalk tot Verkenner. De sterkere rang verslaat de lagere rang als ze elkaar ontmoeten op het bord. Dan wint de Maarschalk altijd zou je zeggen. Nee, er is 1 figuur: de spion die als enige de Maarschalk kan verslaan als hij hem op het bord tegen komt. En er zijn bommen op het bord, waar ook een Maarschalk niet tegen bestand is. Het moeilijke aan het spel is, dat je niet weet van tevoren wat de rang van het speelstuk van de tegenstander is, omdat ze met de rug naar je toe staan.

En zo is er dus ook Levend Stratego, wat je heel goed met een grotere groep kinderen kan spelen. Het wordt al veel op scholen gespeeld met de hele klas. Lekker achter elkaar aan rennen, elkaars vlag stelen. De kinderen vinden het fantastisch. Lees hier voor meer info over Levend Stratego. Ben je van plan de hele klas uit te nodigen op je kinderfeestje thuis, dan mag dit spel niet ontbreken.

NB In ons Kinderspel is ook een soort Levend Stratego kant-en-klaar te spelen. In plaats van met legers, speel je dit spel met Dieren. Het Dierenrijk - Leven Stratego spel dus.

Circus kinderfeestje thuis

Hoe leuk is het om samen een circus show in elkaar te draaien. Uiteraard alleen maar acts die niet gevaarlijk zijn, maar er is genoeg wat je kunt bedenken aan acts.

 • De clowns; 2 kinderen kunnen samen een clownsact doen. Verkleed en schmink ze als clown en laat ze een paar domme stunts doen. Bokspringen en dan tegen elkaar aanlopen. Struikelen over elkaars voeten.
 • De goochelaar; het internet en met name Youtube staat vol met goocheltrucs. Haal er een paar vanaf en leer ze het kind of de kinderen. Zorg voor een hoge hoed, een zwart toverstokje en de act kan beginnen.
 • Acrobatiek; er zijn ongetwijfeld kinderen die een radslag of een handstand kunnen of wellicht op hun hoofd kunnen staan. Misschien kunnen ze een been in de nek leggen, of zittend hun voeten op hun bovenbenen vouwen en dan op de knieën lopen. Het is handig om dit wel door de lenigere types uit je groep te laten doen.
 • De circus directeur; hij of zij stelt alle acts voor aan het publiek.
 • De dieren show; 1 kind is de dompteur en een paar andere kinderen schmink je tot leeuw. Wellicht heb je zelfs wat kleding die je ze kan aantrekken, waardoor ze extra op een leeuw letten. Een staart van papier is zo gemaakt.

En natuurlijk nodig je stiekem de ouders een kwartiertje eerder uit om de show te komen bekijken. Wellicht is het mogelijk om een ruimte thuis om te toveren tot een circuspiste. Je moet hiervoor wel wat creativiteit hebben en de nodige materialen, maar een circusshow tijdens het kinderfeestje thuis is een ware happening.

Verjaardag kind: Levend memory

Een kort, maar o zo leuk groepsspel voor kinderen is het Levend memory. We kennen allemaal het spel memory waar je 2 dezelfde plaatjes moet vinden. Nu moet 1 kind, 2 dezelfde kinderen vinden.

Hoe werkt het ? Alle kinderen zijn in 1 ruimte, behalve degene die de memory moet oplossen. De kinderen maken 2-tallen en spreken van tevoren een bepaalde beweging af die ze doen als hun naam wordt gezegd. Bijvoorbeeld spreken 2 kinderen af dat ze een pirouette maken als hun naam wordt genoemd. Een ander 2-tal spreekt misschien af dat ze in de lucht springen en nog ander een 2-tal besluit op de grond te gaan rollen. Elke beurt mag het kind dat raadt, 2 kindernamen noemen. Noemt ze 2 kindernamen die hetzelfde doen, dan gaan die uit het spel. Net zo lang tot alle kinderen zijn geraden. Simpel, kort, maar geweldig leuk als activiteit voor een verjaardag kind.

Kookfeestje of Bakfeestje als kinderfeestje

Je eigen verjaardagstaart maken ? Of jullie eigen pizza tijdens het kinderfeestje thuis. Lekker kneden, mixen, bakken, koken en vooral veel proeven. Zet ze allemaal een koksmuts op en vertel ze in stappen wat ze moeten doen. De kinderen zullen aan je lippen hangen en veel plezier hebben tijdens het bereiden van het lekkers. En natuurlijk aan het einde van het feestje ook alles op eten. Taarten, pepernoten, koekjes, pizza, er is zoveel leuks te bedenken. Eet smakelijk op één van de leukste kinderfeestjes (of moeten we zeggen: lekkerste kinderfeestjes) ooit.

Verjaardag kind met proefjes en experimenten

Het televisie Galileo wel eens gezien ? Experimenteren en proefjes doen, is natuurlijk helemaal geweldig. En niks is leuker dat kinderen dat zelf mogen proberen. 

kinderfeestje thuis proefjes doen

Even voor de duidelijkheid: alles wat je besluit te doen met je groep kinderen is voor eigen risico. Doe de kinderen een witte jas aan, doe ze een veilige bril op. Al zijn de proeven die je kiest wellicht niet eens gevaarlijk, de kinderen wanen zich als echte professoren. Om inspiratie voor proefjes op te doen, kun je overwegen eens op de website: proefjes.nl te kijken. Ik hoop dat je huis er na het kinderfeestje nog steeds staat.

Kinderfeestje thuis: het Pyjama slaapfeestje

Zeker als de kinderen wat ouder zijn en er geen heimwee meer bestaat, is een pyjama feestje natuurlijk erg gezellig. Allemaal in de onesie, alle matrasjes naast elkaar in de woonkamer en 's avonds na alle spelletjes uit deze top 20 te hebben gespeeld nog een leuke film samen kijken met de lichten uit. Popcorn en drinken erbij en je hebt je eigen nachtbioscoop.

Laserspel op je kinderfeestje thuis

Dit is een spel wat je heel makkelijk zelf thuis kan maken. Wat heb je nodig ? 1 ruimte en een paar bollen met rode wol. Met die rode wol span je allemaal draden door de kamer. De draden zijn de lasers. De kinderen moeten door de kamer heen zonder de lasers te mogen raken. Maak het dus moeilijk. Ergens onder door, ergens over heen. Er voor zorgen dat ze elkaar nodig hebben om bepaalde draden te ontwijken. Erg leuk om samen met de kinderen op het verjaardagsfeestje van jouw kind te spelen. Laserspel is kort en kan daarom prima met andere leuke kinderspelletjes worden gecombineerd op een kinderfeestje thuis.

Knutselfeestje

Ben je bekend met Pinterest op internet ? Zoek maar eens op Knutselfeestje en de ideeën vliegen je om de oren. Kinderen vinden het (tot een bepaalde leeftijd zeker) altijd leuk om te knutselen. Natuurlijk is de concentratieboog een beetje afhankelijk van de leeftijd, dus houdt daar rekening mee in hetgeen je gaat doen met de kinderen. Maar tijdens het kinderfeestje thuis met z'n allen aan de keukentafel, mouwtjes opgestroopt en lekker bezig zijn, is erg gezellig en de kinderen maken iets wat ze later vol trots aan hun ouders kunnen laten zien.

kinderfeestje thuis bingo

Bingo

Bingo is zo oud als de weg naar Rome, maar het blijft natuurlijk erg leuk om wat te winnen. Koop voor elk kind een prijsje en geef elk kind een bingokaart (die kun je ook op internet gewoon downloaden) en spelen maar. 

En wil je jouw kinderfeestje thuis nog leuker maken, speel dan eens een andere versie van het spel. Dierenbingo bijvoorbeeld.

Je maakt kaartjes met dierennamen erop. Je maakt bingokaarten met dieren afbeeldingen erop of dierennamen. En dan pak je het eerste kaartje: de olifant. Dus jij zegt niet: de olifant. Jij doet het geluid van een olifant na. Iedereen die de olifant heeft op zijn kaart doet ook de olifant na en streept de olifant door. Enzovoort.

NB Ook dit spel is opgenomen als één van de dertig spellen in ons Kinderspel.

Bingo krijgt opeens een hele nieuwe dimensie!

Levend Cluedo spelen op je kinderfeestje thuis

Ken je het bordspel Cluedo ? In dit spel moet je op zoek naar de moordenaar door kamers in te gaan en daar attributen te vinden en personen te zien. Zo elimineer je wie het niet is, met welke attribuut niet is gemoord en in welke kamer het niet is gebeurd. Dit spel kun je in het echt namaken. De kinderen zullen er van smullen. Het spel is ook 1 van de 30 spellen van het Kinderspel, dat we aanbieden voor €27,50.

Verjaardag kind - kinderfeestje thuis organiseren

groepsspellenWe hopen met deze 20 ideeën je enige inspiratie te geven voor leuke kinderfeestjes. Misschien heb jij nog leuke ideeën die je wilt delen. Reageren kan op deze blog, maar mag ook naar [email protected]

Check ook eens onze andere blogs over groepsspellen. Spelen is niet alleen voor kinderen, ook volwassenen spelen graag een groepsspel gedurende een weekendje weg. Dus verras jouw vrienden, familie of collega's eens op een leuk spel.

"Je bent nooit te oud om te spelen".

 • Marielle schreef:

  Ik ben even weer naar deze site gegaan, want er is weer een kinderfeestje in aantocht. Kinderfeestjes organiseren is een superleuke uitdaging wat best wat energie mag kosten. Je krijgt die energie dubbel en dwars terug van een groepje enthousiaste kinderen. “Mam, jou feestjes zijn altijd het leukst”. Kinderen vinden het leuk dat je al die moeite voor ze doet en er helemaal voor ze bent. In april hebben wij het “wie is de saboteur” gedaan met 12-jarigen. Een groot succes. Ik was zelf al bezig om een “wie is de mol” spel in elkaar te zetten…..en opdrachten en spelletjes bedenken lukt dan wel, maar het raamwerk eromheen. Nou dat vond ik op jullie site, compleet met de test op de computer en executie met rode en groene schermen. De spellen waren ook superleuk. Ik onthoud jullie site, want ik heb nog veel meer leuke feestjes gezien.

 • >